Digitotaal レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

1. Bestelling wordt verzonden met DPD, wat altijd een ramp is. Je kunt geen pakketpunt selecteren bij het plaatsen van de bestelling. Na de bestelling is het niet mogelijk op de site van DPD het afl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

door storing en uitval van onze vorige telecom aanbieder, die niets snel wist op te lossen, naar Velzart gegaan. onze wensen kenbaar gemaakt, en Velzart kwam met een pasklare oplossing. hebbe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na mijn vraag over tijdelijk internet in mijn huis hebben ze me prima geadviseerd. Samen met mij naar oplossingen gezocht. Ook twee dagen later toen de bestelling binnenkwam hebben ze dit gratis geïn... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prima service van Digitotaal in Uithoorn toen ons internet ermee ophield (natuurlijk toen het totaal niet uitkwam). Met een telefonisch consult van 2 minuten hielpen ze ons verder dan de helpdesk van... もっと見る

企業情報

1. パソコンと周辺機器の店
  2. パソコン アクセサリ店
  3. コンピュータ サービス
  4. コンピュータのサポートとサービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Digitotaal helpt consumenten, zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgt Digitotaal dat je dagelijks goed en veilig kunt werken. Digitotaal heeft een landelijk dekkend netwerk van vestigingen én een webshop. Je kunt altijd bij Digitotaal terecht, lokaal én online. ICT totaal leverancier voor zakelijke klanten, consumenten en zzp'ers. Online kopen via de webshop. Betrouwbaar lokaal: 100+ lokale winkels. Persoonlijk advies en service. Eigen technische dienst. Met een landelijk netwerk van meer dan 100 lokale Digitotaal partners is er altijd eentje bij je in de buurt. Dit maakt Digitotaal uniek.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

10 jaar geleden een vast pc gekocht via…

10 jaar geleden een vaste pc gekocht via cpc computers in Kerkrade.
Ondanks 6,5 jaar zakelijk gebruik ervan nog steeds top werkend nooit problemen ermee gehad.
Is echter ietsjes trager vergeleken met de nieuwe van vandaag de dag.
10 jaar geleden al 1TB opslag en alles erop en eraan.
Geef liever iets meer uit dan heb je ook wat.
En ook nu weer top Service van cpc computers!
De volgende kopen we weer bij hun.

2020年8月17日

Digitotaal からの回答

Bedankt voor het schrijven van een review. Veel plezier met uw aankoop.

5つ星のうち5の評価

Makkelijk te bestellen, volgende dag in huis!

Alles verliep prima. Ik had er nogal wat haast mee en werd keurig teruggebeld dat het er de volgende dag zou zijn en dat was ook zo.

2020年7月4日

Digitotaal からの回答

Beste Daniel, bedankt voor je review. Fijn dat alles goed is verlopen. Groeten, Team Digitotaal.

Geweldig

Wegens technische storing bestelling niet goed doorgekomen.
Werd naar mail alsnog binnen half uur per koerier geleverd.
Dit is wat je noemt service

2020年5月18日

Beste Peter,

Gelukkig hebben we het snel op kunnen lossen. Bedankt voor je review.

5つ星のうち5の評価

Goede service , bestelling snel ontvangen zoals beloofd

2020年4月18日

Digitotaal からの回答

Bedankt voor uw review en veel plezier met uw aankoop.

Snelle service

Snelle service, en een snelle levering. Ook contact gezocht, wat aangenaam verliep.

2020年4月18日

Digitotaal からの回答

Bedankt voor het schrijven van een review en veel plezier met uw aankoop.

5つ星のうち4の評価

Prijs/prestatie van de afstandbediening zeer goed

Prijs/prestatie van de afstandbediening zeer goed.
Een dag later bezorgd dan trackr&trace aangaf.

2020年4月16日

Digitotaal からの回答

Bedankt voor uw review. Door de grote drukte bij de bezorgdiensten kan het inderdaad soms gebeuren dat een zending een dag later aankomt. Daar hebben we helaas niet altijd invloed op. Veel plezier met uw aankoop.

Snel en bijna ongelofelijk

Snel en bijna ongelofelijk. Nergens meer een Webcam te krijgen. Komt ie ook nog eens via Arco, onze eigen compu winkel in de Dorpsstraat. Helemaal goed

2020年4月14日

Digitotaal からの回答

Bedankt voor het schrijven van een review. Zijn we heel blij mee.

5つ星のうち5の評価

In coronatijd bleek het bijna…

In coronatijd bleek het bijna onmogelijk een goede en betaalbare webcam te vinden. Die ik wel nodig had met het omschakelen naar digitale meetings. Waarbij de Ipad niet altijd toereikend was. Maar gelukkig vond ik er 1 bij Digitotaal en binnen 1 dag bezorgd! En hij functioneert ook nog eens heel goed. Dus ik ben helemaal gelukkig.

2020年4月13日

Digitotaal からの回答

Bedankt voor deze mooie review!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, netjes ingepakt.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

2020年4月12日

Bedankt voor uw review.

Snelle levering monitor

Snelle levering monitor. Ook voor evt. klachten en of anders service netjes winkel kunnen selecteren In de onmiddellijke woonomgeving.

2020年4月11日

Digitotaal からの回答

Bedankt voor deze review.

Precies wat je verwacht

Snel, zakelijk. Wat je verwacht dat krijg je. Online besteld met.lokale service.

2020年3月25日

Digitotaal からの回答

Beste Taco, dankjewel voor je review.

Prima service

Woensdag 11-12-2019 na lang zoeken een laptop besteld met aflevering bij een filiaal in de buurt. Uiteindelijk duurde het 2 werkdagen langer dan beloofd, maar omdat het niet helemaal goed gegaan was excuses en een sleeve ontvangen. Prima service dus. En de laptop bevalt naar behoren!

2019年12月14日

Trustpilot エクスペリエンス