レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

SvÃ¥rslaget, gÃ¥r du hit sÃ¥ gÃ¥r du inte till nÃ¥gon dentalluffare som tar dina pengar. Jag sjÀlv har tandlÀkarskrÀck och krÀkreflexerna pÃ¥ utsidan. Nu mera lÀngtar jag pÃ¥ att fÃ¥ gÃ¥ dit. De Àr grymt dukti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Varit patient hos Shiva o Ozan I mÃ¥nga Ã¥r. Alltid ett vÀlkomnande leende vid besöken. Viktigt för mig att vi tillsammans gÃ¥r igenom röntkenbilderna sÃ¥ jag vet vad som ska göras det kÀnns tryggt. BÀsta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Min rÀdsla för tandlÀkare Àr borta tack vare dessa två superproffs. Tar sig tid och förklarar allt de ska göra utan stress. Nu går jag med glÀdje dit varje gång. Rekommenderas varmt!

5぀星のうち5の評䟡

Drog ut en tand och operationen tog minde Àn 5 minuter. Ingen smÀrta alls varken samma dag eller nu såhÀr dagen efter. Supersmidigt!

䌁業情報

1. 歯科医垫
  2. 矎容歯科医
  3. 歯科医院
  4. 救急歯科サヌビス
  5. 歯のホワむトニング サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Din TandlÀkare i Solna Àr en modern och personlig tandlÀkarklinik i Solna Centrum. Vi erbjuder komplett tandvÃ¥rd — frÃ¥n undersökningar och förebyggande vÃ¥rd till akuttandvÃ¥rd, estetiska behandlingar, tandblekning och bettskenor. VÃ¥rt fokus Àr trygghet, kvalitet och ett varmt bemötande. Med över 1 500 positiva patientomdömen Àr vi en av Solnas mest uppskattade kliniker. Hos oss stÃ¥r du alltid i centrum.

4.6

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Excellent service!

2026幎3月25日

Din TandlÀkare i Solna からの回答

Hi Fivos! Thank you so much for the 5-star rating and your kind words. We are happy to hear that you were satisfied with our service. Warmly welcome back!

Best regards, Din TandlÀkare i Solna.

Noggrann genomgång

Noggrann genomgång och tydlig förklaring av röntgenbilderna och övriga resultat

2026幎3月23日

Din TandlÀkare i Solna からの回答

Hej Calle! Tack för din fina recension. Det glÀder oss att du uppskattade vår noggrannhet och att förklaringen av röntgenbilderna var tydlig. Vi anser att det Àr mycket viktigt att du som patient Àr fullt delaktig och förstår ditt tandstatus.
Varmt vÀlkommen tillbaka!

HÀlsningar, Din TandlÀkare i Solna

5぀星のうち5の評䟡

JÀtte trevligt bemötande och jÀtte

JÀtte trevligt bemötande och jÀtte professionellt tand behandling.
VÀrmt rekommenderat ❀❀

2026幎3月16日

Din TandlÀkare i Solna からの回答

Hej! Stort tack för din fina rekommendation och de varma orden. Det glÀder oss oerhört att du uppskattade bÃ¥de vÃ¥rt bemötande och din behandling – det Àr precis det vi strÀvar efter vid varje besök. Varmt vÀlkommen Ã¥ter! ❀

5぀星のうち5の評䟡

Drog ut en tand och operationen tog

2026幎3月16日

Din TandlÀkare i Solna からの回答

Hej Sara! Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi Àr jÀtteglada att höra att din tandutdragning gick så snabbt och smidigt, och framför allt att du har sluppit smÀrta efteråt. Det Àr precis det resultatet vi strÀvar efter vid varje ingrepp. Varmt vÀlkommen åter!

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande.
Allt från att boka/hitta tid till utförande av lagning.

2026幎3月10日

Din TandlÀkare i Solna からの回答

Hej Odd! Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme på Trustpilot. Vi Àr jÀtteglada att du upplevde vårt bemötande som proffsigt och att allt från bokning till lagning fungerade smidigt för dig. Varmt vÀlkommen åter!

5぀星のうち5の評䟡

God hjÀrtade fina mÀnniskor som

God hjÀrtade fina mÀnniskor som verkligen vill hjÀlpa en. Kan varmt rekommendera,bÀsta tandlÀkaren jag varit hos.

2025幎12月16日

Din TandlÀkare i Solna からの回答

Hej! Stort tack för dina otroligt fina ord – det vÀrmer verkligen att höra att du upplever oss som godhjÀrtade och att vi kunnat hjÀlpa dig pÃ¥ bÀsta sÀtt. Att fÃ¥ förtroendet att vara din bÀsta tandlÀkarupplevelse betyder mycket för oss. Varmt vÀlkommen Ã¥ter!

Varit patient hos Shiva o Ozan I många

Varit patient hos Shiva o Ozan I många år. Alltid ett vÀlkomnande leende vid besöken. Viktigt för mig att vi tillsammans går igenom röntkenbilderna så jag vet vad som ska göras det kÀnns tryggt. BÀsta tandlÀkarna !!

2025幎12月5日

Din TandlÀkare i Solna からの回答

Tack snÀlla Ann Christine för ditt fina omdöme och för att du har varit patient hos oss i sÃ¥ mÃ¥nga Ã¥r 🙏💙
Det betyder mycket att höra att du kÀnner dig vÀlkomnad och trygg vid varje besök. Att gÃ¥ igenom röntgenbilder tillsammans och förklara allt i detalj Àr en viktig del av hur vi arbetar — transparens och trygghet ska alltid komma först.
Varmt tack för dina fina ord, och varmt vÀlkommen tillbaka till Din TandlÀkare i Solna!

5぀星のうち5の評䟡

Som vanligt gick jag ifrån Din

Som vanligt gick jag ifrån Din tandlÀkare i solna supernöjd.
Dom Àr alltid så trevliga, noggranna och förklarar allt i lugn och ro vad som ska ske. Proffs enligt mig!

2025幎12月3日

Din TandlÀkare i Solna からの回答

Stort tack Andreas för ditt fina omdöme och för ditt fortsatta förtroende 🙏
Det glÀder oss verkligen att du alltid kÀnner dig vÀl bemött och nöjd efter dina besök. Att fÃ¥ förklara i lugn och ro och skapa trygghet för vÃ¥ra patienter Àr nÃ¥got vi vÀrderar högt 💙
Varmt tack för dina ord — och varmt vÀlkommen tillbaka till Din TandlÀkare i Solna!

Ozan Àr en jÀtteduktig

Ozan Àr en jÀtteduktig, lyhörd och profsig tandlÀkare. Han utgör sitt jobb med noggrannhet samt han föklarar vad han gör steg för steg.

2025幎12月4日

Din TandlÀkare i Solna からの回答

Stort tack Özge för ditt fina omdöme och för att du delar din upplevelse 🙏💙
Det glÀder oss verkligen att du kÀnner dig trygg och vÀl bemött, och att du uppskattar noggrannheten och tydligheten under behandlingen.
Varmt tack för ditt förtroende — och varmt vÀlkommen tillbaka till Din TandlÀkare i Solna!

Trevlig och kunnig lÀkare

Trevlig och kunnig lÀkare. KÀnner mig avslappnad och trygg nÀr jag går dit.

2025幎6月19日

Tack snÀlla Ksenja för ditt fina omdöme 🙏
Det betyder mycket att höra att du kÀnner dig bÃ¥de avslappnad och trygg hos oss — precis sÃ¥ vi vill att varje besök ska kÀnnas.
Varmt tack för ditt förtroende och varmt vÀlkommen tillbaka till Din TandlÀkare i Solna®! 💙

5぀星のうち4の評䟡

SjÀlvklart val av tandlÀkare

SjÀlvklart val av tandlÀkare om man bor i Solna

2025幎4月1日

Din TandlÀkare i Solna からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Olle :) Varmt vÀlkommen åter!

5぀星のうち5の評䟡

Alltid ett proffsigt bemötande och Ozan

Alltid ett proffsigt bemötande och Ozan Àr oerhört informativ och skapar ett vÀldigt lugn hos en. KÀnns alltid bra att gå dit och dÀrifrån.

2025幎3月11日

Din TandlÀkare i Solna からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme, F O :) Varmt vÀlkommen åter!

Bra och vÀnligt bemötande

Bra och vÀnligt bemötande. Förklarar saker och ting pÃ¥ ett mycket pedagogisk sÀtt. Rekommenderar Din TandlÀkare i Solna starkt! 🊷🊷🊷🊷🊷

2024幎8月23日

Din TandlÀkare i Solna からの回答

Adam, tack så mycket för din recension :) Varmt vÀlkommen åter!

Svårslagna dentalriddare!

Svårslaget, går du hit så går du inte till någon dentalluffare som tar dina pengar. Jag sjÀlv har tandlÀkarskrÀck och krÀkreflexerna på utsidan. Nu mera lÀngtar jag på att få gå dit. De Àr grymt duktiga och snabba. Går du någon anan stans så har du dåligt omdöme!

2023幎11月28日

Din TandlÀkare i Solna からの回答

Patrik, tack så mycket för din recension :) Varmt vÀlkommen åter!

5぀星のうち1の評䟡

Be careful with this place

Be careful with this place. The only thing they are good at is sending you to Akuten or letting you wait for ages for the next appointment. It seems that don't have many that can handle a bit more advanced work or treatment.

I called and told them what the problem I hade, before I went to them. Still, efter meeting up with someone there I was send to Akuten. They couldn't handle it and don't have the time to start something to stop the pain I had, according to them. However, at the emergency at Fridhemsplan it took less than 10 minutes for the doctor to open up the teeth, clean it up and to fill in temporary fillings.

After the emergency treatment at Fridhemsplan I called back Solna tandvården for normal treatment. I then needed to wait for 5 weeks to be able to meet a doctor who could do "rotbehandling". In between I have got an appointment only for "undersökningen", which has nothing to do with the teeth I was having problems with. To the sist I hade finally been able to meet this doctor who was said to take over my case with, but I was then told that I will need to have an extraction, while she pointed the picture on my teeth.

I have been in this place for three times now, three investigations, around two months, more than three thousands I paid, couldn't you have told me a bit earlier that I need an extraction? Couldn't you have seen the picture in your computer a bit earlier? And I have no pain on that teeth now? I actually didn't know what to do, but still left there without having the teeth done with anything.

I have to say this is the most horrible experience I have ever had with the dentists! Don't go to them, please!

2023幎10月27日

Dear Yifei,

We are truly sorry to hear about your experience, but we can confirm with 100% certainty that you have confused our clinic, Din TandlÀkare i Solna, with another provider.

We have noted that you posted the exact same review for Folktandvården Solna on Google, where they have already replied to you and acknowledged you as their patient.

We pride ourselves on short waiting times and expert care (as you can see from our other reviews), so it’s important for us to clarify that this incident did not happen at our clinic. We hope you find a better solution for your dental care elsewhere!

Best regards,
Din TandlÀkare i Solna.

Mycket professionella

Mycket professionella.
Mycket trevligt bemötande.
Gjorde inte alls ont.
Fick eltandborste + tandkrÀm + munskölj som present.
Rekommenderar starkt.

2023幎4月25日

Din TandlÀkare i Solna からの回答

Tack för ditt fina omdöme, Yusuf!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。