Vi havde en virkelig god oplevelse! Ribeyen var stegt til perfektion, og bÃ¥de kartoflerne og pebersovsen smagte vanvittigt godt. Super god mad og en hyggelig stemning â kan helt klart anbefales!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Skuffende oplevelse med burgeren â tÞr og smagslÞs Jeg besÞgte restauranten med hÞje forventninger, men blev desvÊrre slemt skuffet over min burger. Selve hakkebÞffen smagte absolut ikke af noge... ãã£ãšèŠã
For andet besÞg i trÊk fik vi serveret rÃ¥t kÞd ved bordet. FÞrst var det hotwings, denne gang var det wienerschnitzel. Derudover tog restauranten en langt hÞjere pris end der stod pÃ¥ det menukort, v... ãã£ãšèŠã
Her skal man vÊlge en rÞd American Ribeye. Den var til perfektion intet mindre, men kartoffelmosen var melet i konsistensen og smagen men forsÞgt forberedt via overspringshandling med bacon som ikke... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 5ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi ver der inde igen igår
Vi ver der inde igen igår. Som altid rigtigt god mad top personale. Det gÞr vi 100% igen
Steak Club
Vi besÞgte Dirty Ranch Steakhouse her til aften, til deres Steak Club Onsdag. Da de havde sat prisen for 250 g. New York Strip, med kartofler, pommes og sauce ad libitum til 200 kr. kÞbte vi et par af deres side orders også. Det var en fantastisk oplevelse og personalets venlighed, imÞdekommenhed og opmÊrksomhed var prikken over i'et. Vores steak var en perfekt medium-rare, pommes fritterne var sprÞde og de bagte kartofler med bacon og ost var fremragende! I Þvrigt kan vi også anbefale deres hvidlÞgsbrÞd, cheddar tops og chili cheddar tops. Til dessert fik vi en Dirty Chocolate Pie, med vanilieis, bÊr og flÞdeskum, hvilket også kan anbefales herfra. Vi gik derfra mÊtte, glade og flere kg. tungere. Min eneste fortrydelse, er at jeg ikke har besÞgt stedet noget fÞr.
Tusind tak for en god oplevelse! Det bliver ikke sidste gang vi besÞger jer.
Hank op eller åben grillbar istedet.
Vi var der fÞrste gang i marts. Hvor alt var til 4-5 stjerner..
Anden gang idag. Hvor alt sejlede.. maden var ok. Dog ikke helt det vi bestilte, pomfritter var så saltet, at de ikke kunne spises. og da vi spurgte tjener, vidste de intet om hvad vi havde bestilt. Vi måtte rykke 3 gange for at få vores desert, 1,5 time senere lykkes det.. det lever slet slet ikk op til prisen på nogen måder.
Fantastisk madoplevelse med smÃ¥âŠ
Fantastisk madoplevelse med små forbedringsmuligheder
Vi besÞgte Dirty Ranch og havde en rigtig god madoplevelse! BÞffen var virkelig velsmagende og mÞr, og de sprÞde, krydrede pomfritter var et lÊkkert tilbehÞr. Desserten med is var også en skÞn afslutning på måltidet.
Dog kunne vi godt have Þnsket lidt mere vejledning omkring, hvordan mÞrbradbÞffen skulle steges â det ville have gjort oplevelsen endnu bedre. Betjeningen var desvÊrre lidt langsom, da vi kom ind, og der var lidt forvirring omkring bestillingen. Men det opvejes i hÞj grad af de lÊkre omgivelser og den gode mad.
Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse med plads til små forbedringer. Vi kommer gerne igen!
En super oplevelse hvor der ikke varâŠ
En super oplevelse hvor der ikke var noget at sÊtte en finger på
Alt var som jeg forventede
Rejecocktailen
Rejecocktailen, rejer var ikke friske og smagte af fisk, t-boen var sej og kunne ikke tygges, bagte kartofler var ikke gennembagt, men pepper sovsen var god, det var en dårlig oplevelse
Der bliver gået mange kilometer
Der bliver gået mange kilometer; en sjÊlden oplevelse i Danmark, her har tjenerne kunden i fokus, koordinerer blandt hinanden og kommer rundt til alle borde på det rigtige tispunkt og sikre en god oplevelse.
Maden er rimelig prissat og prÊcis hvad den foregiver at vÊre.
Jeg gik glip af underholdningen.
Er du i Herning og har brug for en god, simpel madoplevelse - så er Dirty Ranch et besÞg vÊrd.
Tak til Rudi og hans team.
10/10 OPLEVELSE HOS DEM
Kanon oplevelse ðð
Min kone og jeg skulle holde noget fÞdselsdag og havde besluttet at bestille mad ude fra. Og mad skal jeg love vi fik, der var bestilt til 35 mennesker men jeg er temmelig sikker på at vi sagtens kunne have fodrer den helt landsby. Alt var til UG og intet at sÊtte en finger på.
Jeg vil derfor takke Rudi og hans personale for den super oplevelse og Tak for mad og den gode service ð
Stor respekt for tjeneren
Stor respekt for tjeneren
Trods en skidt start på aftenen, blev den helt god alligevel.
Blev fÞrst glemt og helt Êrligt kan det ske, han var så mand nok til at give en undskyldning og tilbÞd gratis dessert, stort af ham og det siger lidt om hans format at han kigger kunden og lÊgger sig fladt ned. Det betyder mere med en Êrlig undskyldning end en dessert og tog derfor ikke imod desserten
Fejl kan vi alle lave og sådan er det, at vise format på den måde kunne mange lÊre noget af. Tak til ham for at vÊre den han er
Oplevelse på Dirty Ranch Steakhouse
Efter at have hÞrt om Dirty Ranch Steakhouse inviterede jeg familien ud, i anledningen af min fÞdselsdag, på nÊvnte restaurant.
Det gav fÞlgende oplevelser med Dirty Ribeye og deres spareribs:
Steaken var rÞd selvom vi Þnskede den medium stegt.
Steaken manglede krydderier.
Der manglede en salatbar.
Whiskysaucen var uden whiskysmag og manglede krydderi.
Spareribs smagte som om de var kogt og efterfÞlgende smurt ind i en krydderifattig lage.
Den serverede coleslaw smagte ikke af noget og det var en lille portion.
Der var meget kÞd på de serverede spareribs og kÞdet var mÞrt.
Steaken var også meget mÞr.
De rustikke pommes var gode. Det er kÞdets mÞrhed og de rustikke pommes der er skyld i at jeg giver 2 stjerner.
Den serverede Newcastle Brown Ale smagte ikke som den skulle. De burde nok tjekke og rengÞre deres fadÞlsanlÊg.
Servitricen der tog imod vores bestilling var lidt mut og havde måske en dårlig dag. De Þvrige var glade og smilende.
Nu har vi vÊret på Dirty Ranch steakhouse og alle var enige om, at vi tager på Charolaiskroen, når vi vil have en veltillavet steak med whiskysauce og salat.

Dirty Ranch Steakhouse ããã®åç
Generelt en skuffende oplevelse madenâŠ
Generelt en skuffende oplevelse maden var absolut ikke noget at råbe hurra for. Havde bestilt oksemÞrbrad vil kalde den middelmådig men tilbehÞret var virkelig ikke noget at råbe hurra for. Fritterne var helt blÞde men små og brÊndte udenpå og havde bestilt lÞgringe de var helt kolde og hårde og en burger bÞffen var tÞr og kedelig så alt i alt må det siges det var en meget skuffende oplevelse desvÊrre.
Porno fundet på toilettet
Meget, meget specielt sted. Maden er vel det vigtigste og det var et par simple retter vi fik, kÞd, pomfritter og sovs. Det hele fra spande og vaccum, ikke dårligt, men til den pris forventer man noget mere hjemmelavet.
Der var ingen betjening ud over en fyr som tog mod bestilling og en pige som smed det på bordet. Derefter så vi ikke mere til dem fÞr de kom med regningen.
Ude på toilettet, som i Þvrigt var mÞgbeskidt, finder jeg en stor stak pornomagasiner i et hjÞrne. Umiddelbart nogle udenlandske blade af den mere hardcore slags.
Jeg oplyser det til anden lille fyr i baren, da jeg synes det er malplaceret og forkert.
Han siger blot at sådan skal det vÊre og det er en joke.
Derefter forlader vi stedet.

Dirty Ranch Steakhouse ããã®åç
Dont go here
Det sjÊldent jeg skriver dårlig anmeldelse, men dette er en katastrofe.
I forbindelse med Foodexpo marts 2024, besÞgte jeg stedet fÞrst lÞrdag d 15. Vi talte nok 8 borde omkring os inkl os der alle sendte kÞd ud. Den sÞdeste tjener knoklede så sveden piskede. Pigen i baren(lignede noget supervisor) var mÞg sur, kiggede ondt og Þnskede bestemt ikke gÊster.
Trods oplevelsen og den erfaring at jeg tidligere har oplevet det godt, inviterede jeg 10 personer på middag om mandagen kl 19.30. Da vi ankom kun 1/3 fyldt trods alle andre restauranter var booket. FÞrste kommentar fra tjener var at kÞkken ville lukke snart og derfor ikke muligt at bestille andet end hovedret. De forudbestilte drinks og snack var 30 min forsinket. 2 ud af 10 fik nogen lunde hvad de bestilte resten forkert. Vi forsÞgte at bestille ekstra drikkelse over baren da vi sad ved siden af- de ville komme og pludselig var alle vÊk. en fra bordet rejste sig op og så de sad 3 personer på gulvet bag baren. Tror de havde givet op. kl var 21. Vi bad om regning i stedet. Vi havde brugt 5-10.000 mere hvis de havde vÊret til stede. bordet ved siden af nÊgtede at betale og blev mÞdt af en lille truende fyr som man ikke havde set. Vi var alle enige om at det nok var vÊrste oplevelse nogensinde.
Ãv Þv for en dÃ¥rlig oplevelse....
Så fik vi prÞvet Dirty Ranch.....
Det er nogle virkelig fede lokaler, i god stil ð
Maden blev hurtigt serveret - kort ventetid ðð»
Jeg bestilte selv en steak m. pommes og pebersauce. Steaken var stegt som Þnsket, virkelig lÊkker og saftig. Fritterne var gode sprÞde, og ikke for salt. Jeres chili cheese tops - de var lÊkre! ð Pebersaucen var MEGET peberet, og dermed USPISELIG! Har I selv smagt det? Jeg blev tilbudt en anden sauce, som jeg sagde ja tak til, den kom aldrig til bordet.
Min bedre halvdel bestilte bla. 650g spareribs. De var tÞrre og smagte som om, de var overhÊldt med marinade. Der var ikke meget kÞd på. Min mor havde bestilt det samme - plus ristede champignon... De blev aldrig serveret. Der blev spurgt efter det - vi fik af vide, at de ville komme med det samme. Vi så dem aldrig, men de fremgik af regningen.
Derudover havde min bedre halvdel bestilt juice af to omgange - anden gang bestilte han en 0,5 liter juice, som vi heller ikke fik at se på bordet.
Min sÞster havde bestilt en burger. Den var tÞr. BÞfferne var tÞrre, sorte og branket. Det knaste i munden - og bund Êrligt, det smagte af h** til.
Efter de oplevelser, havde vi IKKE mod på at bestille dessert, så derfor tog vi videre på Cosy.
Personalet var venlige og imÞdekommende. Servicen kunne godt mangle... Der var ingen, der kom for at spÞrge, om alt var som det skulle vÊre, eller om vi manglede noget.
Der var mange unge mennesker - og det er helt fint, har intet imod det. Men de stod i/foran baren og snakkede.
Betalingen af regningen var et cirkus for sig selv.
50% af de fire vi har afsted, ville hellere spise på Mc Donalds, taget i betragtning af, de ikke er tilhÊngere af det.
Ãv Þv, for en dÃ¥rlig oplevelse!
Fantastisk aften !
Alt var som det skulle vÊre !
MEGA lÊkkert mad.
Fantastisk behageligt personale .
Og priserne er helt fair med kvaliteten man får .
Bliver ikke bedre efter min mening ! ð¥©ð€€
Sindsyg god mad
Sindsyg god mad. Mega fantastisk betjening af nogle dejlige unge mennesker ðª kommer gerne igenð¥°
Sikke en oplevelse ð
Sikke en oplevelse ð
Jeg kan kun give dem âââââ
âFed atmosfÊre
âSmilende personale
âDen LÃKRESTE mÞrbradbÞf
âTid til at nyde sin mad, da personalet ikke kommer og forstyrrer hele tiden, for at tage ens tallerken, inden man er fÊrdig.
â Fed musik.
Super lÊkre bÞffer og god service
Super lÊkre bÞffer og god service.
Mega hyggeligt sted.
Kommer helt sikker igen.
Tjenerne er langsome og kÞdet er ikkeâŠ
Tjenerne er langsome og kÞdet er ikke stegt efter Þnske. Leger et halv diskotek efter 20. Nok ikke mit fÞrste valg nÊsten gang jeg skal ud og spise
PS spar lige på salten til en anden gang
TÞr og trist kÞd
Vi har lÊnge snakket om at vi skulle prÞve at spise på Dirty Ranch. Rudi lavede maden da vi blev gift og her var maden virkelig i top. DesvÊrre blev vi virkelig skuffet. BÞfferne var mega tÞrre, stegt sorte og derudover glemte de lige at informere om, ved vores bestilling, at I var udgået for syltede rÞdlÞg! FÞrste og desvÊrre sidste gang vi kommer ved jer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã