Geweldig geholpen bij DJ-verkoop. Goed advies, veel keuze, voor elk portemonnee wat wils. Geluid en DJ-gear aangeschaft, volgende ronde gaan we voor de lichteffecten bij DJ-verkoop👍👍
企業が回答しました
Bestelling proces is goed gegaan betalingen en bevesting. Maar nu komt wat lastig kan worden de daadwerkelijk levering. Helaas was niet alle producten beschikbaar in de na controle. Daarop is contact... もっと見る
Na vele jaren met Pioneer te hebben gewerkt vond ik het tijd voor een verfrissing. Dus vorig jaar de Denon Prime 4 aangeschaft. Magisch apparaat, ongekend wat dit aan mogelijkheden bied. Voor diegene... もっと見る
Ik had 2 producten besteld voor een kado en aangegeven dat daar enige spoed bij was. Mijn hoofdbestelling was een keyboard. Ik was daarna telefonisch niet bereikbaar voor verkoper Martin, die mij wi... もっと見る
当該企業による記述
Oostzijde 302 - 36A-B, 1508 ET, Zaandam, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dit bedrijf doet gewoon alles goed....nuttige informati
rg snelle service door een vriendelijke verkoper.😍

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound からの回答
Snelle en uitstekende service.
Ze kennen ook de werking van de apparatuur goed.
Eerlijk bedrijf, mooie solide spullen!

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound からの回答
Top store! Dj booth besteld.. op een paar dagen in huis. Met goeie zorg en opvolging.

Review: LD Systems ICOA PRO 15A + ICOA SUB 15A
Na inmiddels drie feesten te hebben gedraaid met een set van twee LD Systems ICOA PRO 15A speakers in combinatie met de LD Systems ICOA SUB 15A, kan ik nu al zeggen dat ik ontzettend onder de indruk ben van deze combinatie.
Het eerste wat opvalt is de geluidskwaliteit. Het geluid is strak, krachtig, helder en zeer gedetailleerd. Samen met de subwoofer ontstaat een volle en warme klank die moeiteloos een zaal met ongeveer 150 personen vult. Zowel dansmuziek als achtergrondmuziek klinkt indrukwekkend en professioneel.
De speakers zijn met hun 26 kilo zeker geen lichtgewichten, maar dat merk je direct terug in de bouwkwaliteit en prestaties. De subwoofer weegt circa 33 kilo en levert een stevige, gecontroleerde bas zonder te overheersen. Ondanks het formaat past de complete set verrassend genoeg gewoon in een Volkswagen Polo, wat voor mobiele DJ's een groot pluspunt is.
Ook qua gebruiksgemak scoort deze set hoog. De overzichtelijke OLED-displays op de speakers maken het instellen eenvoudig en professioneel. Daarnaast werkt de Bluetooth-app op de iPhone uitstekend. Hiermee zijn instellingen snel aan te passen zonder naar de speakers te hoeven lopen.
Met een vermogen van maar liefst 1500 Watt RMS per speaker beschikt de ICOA PRO 15A over meer dan voldoende reserve voor de meeste feesten, evenementen en zalen. De aansluitingen voelen degelijk aan en stralen professionaliteit uit. Ook de meegeleverde professionele stroomkabels zijn van hoge kwaliteit.
In combinatie met de apart verkrijgbare beschermhoezen ontstaat een zeer complete, stijlvolle en robuuste speakerset die tegen een stootje kan en er tegelijkertijd professioneel uitziet.
Kortom: de LD Systems ICOA PRO 15A en ICOA SUB 15A vormen een krachtige en indrukwekkende geluidsinstallatie met een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben bijzonder blij met deze investering en verwacht er nog jarenlang plezier van te hebben.
Tot slot een speciaal woord van dank aan Maarten Stapper en collega van DJ Verkoop. Dankzij zijn deskundige advies en ruime ervaring met de LD Systems ICOA PRO-serie heb ik precies de juiste keuze kunnen maken. Nogmaals bedankt voor het uitstekende advies en service!

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound からの回答
Tijd om rustig uit te proberen in de winkel. Goed advies, goede levering.

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound からの回答
Duidelijke communicatie en zeer snel verstuurd, ook de kwaliteit van de gekochte onderdelen is zeer goed. Daarom 5 sterren.

Duidelijke uitleg en
Informatie over mijn aankoop
Snelle en correcte nalevering van niet op voorraad zijnde artikelen

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound からの回答
-website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk..
-Bestelling plaatsen..fluitje van een
cent
-keuze mogelijkheid betaal opties
duidelijk en snel geregeld
-status bestelling overzichtelijk en
up to date
-Snelle reactie bij een vraag

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound からの回答
De website heeft duidelijke omschrijvingen van de artikelen. Snelle verzending met PostNL. Keurig verpakt. Al met al een positieve ervaring.

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound からの回答
Verzending was super snel! Item was de volgende dag al in huis! Aanrader!

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound からの回答
Ik had iets gekocht wat ik niet aangesloten kreeg, dus het moest retour. Werd niet moeilijk over gedaan en krijg netjes mijn geld terug. En ze blijven vriendelijk.
Erg fijn bedrijf die ik in de gaten houd voor een e.v.t. volgende bestelling. 5 sterren+.

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound からの回答
Wederom weer zeer kundig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe professionele licht installatie. De service is super en de kennis is top.

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound からの回答
Super ervaring! Winkel die weet hoe ze met klanten moet omgaan. Goede communicatie en snelle levering. Bedankt!

Zeer vriendelijke medewerkers.
Open en eerlijk, Meerdere draaitafels gekocht en ben zeer tevreden over de support die ze geven.
goed mee te overleggen en komen hun afspraken na.
Grt Marco Klaver

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。