Geweldig geholpen bij DJ-verkoop. Goed advies, veel keuze, voor elk portemonnee wat wils. Geluid en DJ-gear aangeschaft, volgende ronde gaan we voor de lichteffecten bij DJ-verkoopðð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestelling proces is goed gegaan betalingen en bevesting. Maar nu komt wat lastig kan worden de daadwerkelijk levering. Helaas was niet alle producten beschikbaar in de na controle. Daarop is contact... ãã£ãšèŠã
Na vele jaren met Pioneer te hebben gewerkt vond ik het tijd voor een verfrissing. Dus vorig jaar de Denon Prime 4 aangeschaft. Magisch apparaat, ongekend wat dit aan mogelijkheden bied. Voor diegene... ãã£ãšèŠã
Ik had 2 producten besteld voor een kado en aangegeven dat daar enige spoed bij was. Mijn hoofdbestelling was een keyboard. Ik was daarna telefonisch niet bereikbaar voor verkoper Martin, die mij wi... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oostzijde 302 - 36A-B, 1508 ET, Zaandam, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vlotte service, goede opvolging van de bestelling

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Website openen, uitzoeken, bestellen, 2 dagen later in huis. Zoals je het graag wilt.

Super geholpen.
Maarten geeft echt heel goed uitleg over de apparaten.
Dankjewel

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Mooie kwaliteit voor weinig geld, ben blij met mijn microfoonset !
Super snel geleverd en alles mooi opvolgend via emails

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Ik was al een jaar opzoek naar een vervanging voor door gebruik stukkende draagtas van mijn DJ Booth. Het bedrijf waar ik de booth gekocht gaf aan dat deze niet los verkrijgbaar was tot ik stuitte op de site van DJ-Verkoop. Na de perfecte afhandeling van mijn aankoop zal ik zeker bij een volgende aankoop de site als een van de eerste bekijken

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Alleen maar lovende woorden voor dj-verkoop. Ik werd keurig en op de juiste manier ten woord gesteld.
goed advies en ook zeer snel andwoord bij vragen voor en naa de aankopen.

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Geweldige service, gaven perfect uitleg over mijn geïnteresseerde producten.
Snel geleverd. En tevreden!

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Snelle en goede levering maar ook voor vragen kan je bij ze terecht.

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Vriendelijk en fijn geholpen. Bestelling online gedaan en product opgehaald in de winkel.

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Goede website en beste prijzen.
Bestelling was supersnel geleverd (volgende dag).

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Werd vriendelijk geholpen, grote verscheidenheid aan feest en party producten en belangrijk niet te duur, en voor mij goed bereikbaar vanuit Amsterdam. Hoe de ervaring met de ibiza port15 vhf die ik daar heb gekocht heb weet ik nog niet maar wat ik geprobeerd heb prima, voor mij 1 nadeel, er is een head set bij en 1 microfoon, dus apart een microfoon bij gekocht dus nu 2 microfoons en een headset.

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Vooraf gecommuniceerd via e-mail voor juist advies. Super goede service en informatie voorziening.
Een hele fijne ervaring. Snelle afhandeling, goede service en vriendelijk.

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Top shop, deze lui weten waar ze het over hebben. Alles is echt top geprijsd, niet duur, alles wat je wil met advies op maat.

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
heel vriendelijk, enorm snel antwoord en snelle levering. perfecte verpakking!

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Er ging iets mis met de bestelling, maar na een email is het weer goed gekomen met excuses en een kadootje voor de gedupeerde.

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Hele goede service, altijd netjes behandeld en ze nemen alle tijd om me overal mee te helpen en goed uit te leggen.
Alle spullen die ze adviseren zijn altijd van de beste kwaliteit, me kabels, spullen en geluid. altijd een zeer goede prijs ook.
ik zal iedereen adviseren zoals altijd om hier langs te komen en te kopen. ik kom hier nu al meer dan 15 jaar en ik blijf komen. Zelfs als je garantie op een product hebt wordt ook goed snel en netjes afgehandeld naar behoren. Dus hier zal ik altijd blijven komen. Ik vind het niet erg om 20 ninuten daarvoor te gaan rijden het is het waard.

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Geweldige service, gaven perfect uitleg over mijn geïnteresseerde producten.
duidelijke communicatie.
Voor herhaling vatbaar! â€ïž

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Wat een enorme goede service bij DJ-Verkoop.
Microfoon tas brak af aan hengsel en met de no-nonse service en in overeenstemming met fabrikant direct een nieuwe tas mogen ontvangen.
Zo hoort het en zo lossen zij het op.
Wat een toppers & snel!
Dank jullie wel!

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Ik ben telefonisch accuraat en deskundig te woord gestaan en prima geholpen. En mijn bestelling is snel geleverd. Uitstekend bedrijf.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã