Geweldig geholpen bij DJ-verkoop. Goed advies, veel keuze, voor elk portemonnee wat wils. Geluid en DJ-gear aangeschaft, volgende ronde gaan we voor de lichteffecten bij DJ-verkoopðð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestelling proces is goed gegaan betalingen en bevesting. Maar nu komt wat lastig kan worden de daadwerkelijk levering. Helaas was niet alle producten beschikbaar in de na controle. Daarop is contact... ãã£ãšèŠã
Na vele jaren met Pioneer te hebben gewerkt vond ik het tijd voor een verfrissing. Dus vorig jaar de Denon Prime 4 aangeschaft. Magisch apparaat, ongekend wat dit aan mogelijkheden bied. Voor diegene... ãã£ãšèŠã
Ik had 2 producten besteld voor een kado en aangegeven dat daar enige spoed bij was. Mijn hoofdbestelling was een keyboard. Ik was daarna telefonisch niet bereikbaar voor verkoper Martin, die mij wi... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oostzijde 302 - 36A-B, 1508 ET, Zaandam, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Eerst wat problemen met deze firma, daar de afstandsbediening niet werkte, maar ze hebben er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen.
Snelle levering, goede en klantgerichte communicatie. Vijf sterren.
Ik heb telefonisch een nabestelling gedaan en het is snel geregeld dat deze nabestelling samen met eerder bestelde producten tegelijk werd verzonden. Dit is perfect.
Beetje apart ik een waardering/review te vragen terwijl het product 2 weken geleden besteld is en over +/- 1 week verwacht wordt en dus nog niet binnen is.

www.DJ-Verkoop.nl / RMA Quality Sound ããã®åç
Goed geholpen snel geleverd ook goeie uitleg gehad hoe ik iets moest oplossen top
Super tevreden met de Ibiza portable MK. Even gebeld voor wat aanvullende informatie en besteld. Snel geleverd en een erg blije dochter.
Third time I'm buying from them, prices are good and shipping is fast. So far so great.
Ik wilde een deel van mijn bestelling ergens anders laten bezorgen - één telefoontje was voldoende om dat te regelen, het liep als de brandweer.
Aardige gasten.
Ik heb nog iets in bestelling staan die pas over een tijdje kan worden geleverd.....dat is dus afwachten - misschien wel weer 5 sterren dan :-)
Heb een statief besteld werdt niet geleverd omdat dhl niets afgeleverd had bij dj verkoop contact gehad met dj verkoop en het is nog bezorgd vandaag . Anders was het een alternatiwf geworden ze hebben wel netjes afgehandeld
In eerste instantie verkeerd geleverd, maar naar tevredenheid opgelost.
Prima service.
Goede levering van een goede kwaliteit product
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã