レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har kÞbt flere trÞjer og shorts fra Dodooc - spiller faktisk ikke i andet. Pasformen er perfekt til mig og kan lide bÃ¥de design og farver. Altid hurtig levering og fornylig sÃ¥ jeg et elitehold spi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fik prÞvet mit nye padeltÞj i dag - og det er virkelig fedt. Fedt materiale og super pasform, der giver fuldbevÊgelse i spillet - og uden nogle irriterende syninger. Lommerne i shortsene er perfekte -... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har flere kortÊrmede T-shirts fra jer, som passer mig perfekt. Nu bestilte jeg langÊrmede T-shirts i samme stÞrrelse og de er for små. Irriterende, at der er så stor forskel på stÞrrelserne.

䌁業情報

1. スポヌツりェア補造業者

圓該䌁業による蚘述

We are padelplayers designing padelwear. At the heart of our philosophy lies a simple truth: when you feel good, you play better. We believe that every player, regardless of playing level, gender, age, body shape, or size, deserves to experience the joy of the game to its fullest. Our vision is to design high quality padelwear that allows you to move freely on the court without worrying about your outfit. We are obsessed with all the small, functional and clever details that make you feel comfortable on the court – from ball pockets to skirts and shorts that stays where you need it. We also specialize in individualized teamwear. Together, let us improve your performance. Feel good, play better.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

53件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

LÊkkert tÞj.

LÊkkert tÞj. Er vild med det, men håber der kommer lidt mere i den tynde udgave. Det lidt mere kraftige er godt udenfor, men mange haller har det varmt.
Stort hurra for tÞjet at man ikke fÞler sig gennem blÞdt af sved. Det fÞles dejligt ‘tÞrt’.
Stort klap for service. Hurtig ekspedition bÃ¥de ved kÞb og returnering. 😊

2025幎10月10日

DODOOC からの回答

Tak for den fine anmeldelse. Der er prÊcis det på vej som du efterspÞrger. Der kommer både skirts og shorts i et mere tyndt og yderst svedtransporterende materiale til de varme haller og padelture sydpå. FÞl med i vores nyhedsbrev og sikrer dig din str. fra den fÞrste lille sending.

Absolut det bedste padel tÞj i DK

For det fÞrste er det super dejligt at Dodooc har valgt at stÞtte min sÞnnike med han padel rejse. Det betyder enormt meget for os alle.
Samtidigt er det ganske enkelt det lÊkreste padeltÞj jeg til dato har oplevet. Man kan stort set ikke mÊrke at man har det på, heller ikke når det er blevet gennemblÞdt af sved.

2025幎10月15日
自発的なレビュヌ

Problematisk, at stÞrrelserne ikke er ens for produkterne

Jeg har flere kortÊrmede T-shirts fra jer, som passer mig perfekt.
Nu bestilte jeg langÊrmede T-shirts i samme stÞrrelse og de er for små.
Irriterende, at der er så stor forskel på stÞrrelserne.

2025幎10月3日

DODOOC からの回答

Hej Jette. Vi beklager utilfredsheden, men tak for din feedback. Vi gÞr os umage for at have tilfredse kunder, så derfor er din feedback vigtig. Vores baselayer(langÊrmede T-shirt) er designet til at sidde tÊt og vores T-shirt lÞs. Men det kan vi blive bedre til at informere om. Du er altid velkommen til at returnere og bestille en stÞrre. Mvh. DODOOC

Super service - alle 5 stjerner vÊrdig.
TÞjet har en perfekt pasform og er så lÊkkert at have på.

2025幎9月25日

Tak for stjernerne. Vi håber I bliver stjerner på banen nu :-D

Virkelig lÊkker kvalitet og pasform

Virkelig lÊkker kvalitet og pasform. Der er tÊnkt over mange detaljer som mÊrkes nÃ¥r det bruges, feks indershorts i bÃ¥de nederdel og shorts. Vild med udtrykket og farverne. Super service ved kontakt og spÞrgsmÃ¥l. Vil klart anbefale Dodooc til hÞj/lav tyk/tynd og midt imellem👍

2025幎5月26日

DODOOC からの回答

Tak for rosen. Dejligt at umagen mÊrkes.

Mega god kvalitet

Mega god kvalitet. Sidder godt og fede detaljer!
Jeg bruger det både til almindelig trÊning, lÞb og Padel.
God kundeservice.

2025幎5月14日

DODOOC からの回答

Dejligt at hÞre det kan bruges til lidt af hvert.

Tank-top i topkvalitet

Jeg har brugt Dodoocs padeltÞj i lÊngere tid nu - også i til andre typer trÊning. Min nye favorit må vÊre den nye Tulis tank-top i den skÞnne blå farve.
Det er samme fede kvalitet og fÞlelse, som jeg kender fra Dodooc.

2025幎5月13日

DODOOC からの回答

Vi er glade for du har bemÊrket den gode kvalitet som vi har gjort os umage med at finde.

Jeg har brugt padeltÞjet fra dodooc

Jeg har brugt padeltÞjet fra dodooc gennem lÊngere tid – og jeg er virkelig begejstret! TÞjet har en rigtig god pasform, som sidder behageligt uden at stramme, og komforten er i top.

Kvaliteten imponerer mig – selv efter mange vaske holder materialet sig flot og funktionelt, uden at miste form eller elasticitet. Det fÞles gennemtÊnkt og slidstÊrkt.

Jeg kan varmt anbefale dodooc – ikke kun til padel, men ogsÃ¥ til lÞb, styrketrÊning eller anden aktiv trÊning. Det er tÞj, man har lyst til at tage pÃ¥ – igen og igen!

2025幎5月12日

DODOOC からの回答

Vi er super glade for at DODOOC er faldet i din smag og at du kan bruge det på tvÊrs af dine sportsaktiviteter. Vi gÞr netop meget ud af at gÞre alle items gennemtÊnkte, så vi er glade for at det bemÊrkes :-). TAK.

DODOOC leverede 100%

Mit firma, Kd Marketing Support, er tÞjsponsor for et Lunar-hold i Middelfart – og til det formÃ¥l ville jeg ha’ noget tÞj, der bare spiller 💥 LÊkkert look, hÞj kvalitet og noget, man har lyst til at tage pÃ¥ igen og igen.

DODOOC leverede 100%! Super god service hele vejen – isÊr ift. valg af t-shirts, farver og placering af logo.

Kan kun sige: KÊmpe anbefaling herfra 🙌

2025幎5月12日

DODOOC からの回答

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt I er glade for jeres holdtÞj, og KD Marketing kan vÊre synlige på landets padelbaner :-)

For godt til ikke at spille i andet

En dag bemÊrkede jeg min padel makker havde nyt trÊningstÞj som osede af lÊkker kvalitet og et stÊrkt design. Ikke lÊnge efter bestilte jeg et sÊt shorts og T-shirt for at teste det af selv. Og det er lige så lÊkkert som det ser ud. Jeg har lÞbende suppleret og har efterhånden lidt af hvert. Alt er i stÊrkt design og en fornÞjelse at spille i. Jeg har bemÊrket at boldene i shortsne er nemme at få fat i uden at der er risiko for at de falder ud. Kan kun anbefale at man prÞver et sÊt.

2025幎1月20日

DODOOC からの回答

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at vores detalje fokus på brugbare funktioner bemÊrkes :-)

Bedste kvalitet og fit af sportstÞj jeg

Bedste kvalitet og fit af sportstÞj jeg nogensinde har prÞvet. Virkelig hÞj kvalitet. Det er svedtransporterende og hurtigtÞrrende (og blÞdt og elastisk) i en sådan grad at man nÊrmest ikke kan mÊrke at man har det på. Jeg bruger det til kickboksning og pilates.... og forhåbentlig snart også padel. Kan virkelig anbefale DODOOC som trÊningstÞj!

2024幎11月14日

DODOOC からの回答

Tak for din anmeldelse. Du beskriver jo fuldstÊndig det vi prÞver at opnÃ¥. Vi elsker nÃ¥r vores kunder er glade for deres kÞb🙏

Flot og super lÊkkert sportstÞj

Jeg startede med at spille i en t-shirt og et Padel-skirt med korte ben. Udover jeg fÞlte mig virkelig pÊn og veltilpas i tÞjet, mÊrkede jeg nÊrmest ikke, at jeg havde tÞjet på, det fÞltes let og meget åndbart. Skirt 2-i-1 er i L & XL med en slids i siden, og det synes jeg klÊder nederdelen, og så former indershorts/nederdelen sig også efter kroppen på en meget behagelig måde.

VÊr opmÊrksom på at stoffet gir sig, når du bevÊger dig og bliver varm, så kÞb ikke for stor en stÞrrelse. Min T-shirt er en A form, som passer mig så fint, da jeg bedre kan li lidt lÞstsiddende over bryst og talje. Jeg har set, at der også er variant med tÊtsiddende, så det virker, som om tÞjet er lavet med tanke på, at kvinder altså er bygget forskelligt, hvilket er et kÊmpe plus i min bog!

Det er det lÊkreste padel tÞj, jeg har spillet i, så derfor har jeg også allerede opgraderet med ekstra skirt, top med v-hals, og Tiago jacket unisize, som jeg kunne prÞve ved et event i mit lokale Padelcenter, hvor de sÞde Dodooc damer var og viste sortimentet frem.

Jeg er happy, fede farver generelt, og jeg er ekstra vild med den flotte petroleum. Det ser også fedt ud med tryk foran, som jeg har fået.

Jeg vil uden tÞven anbefale dette lÊkre tÞj til kvinder i alle aldre og stÞrrelser! Og jeg skal selvfÞlgelig have tÞjet med pÃ¥ min nÊste ferie, ogsÃ¥ selvom jeg ikke skal spille padel, men fordi det bare er sÃ¥ skÞnt at have på🙏

2024幎11月19日

DODOOC からの回答

Tak for den fine anmeldelse og vejledning vedr. stÞrrelser. Det er jo det som ofte er svÊrt ved at kÞbe online. Vi er glade for at du nyder dit tÞj og det er prÊcis den fÞlelse af ikke at tÊnke over sin påklÊdning vi Þnsker at skabe :-)

Virkeligt lÊkkert materiale !

Virkeligt lÊkkert materiale !
Det er de bedste shorts jeg har haft til sport generelt. Toppen er lidt for lukket i halsen til min smag, men designet som sådan fejler ikke noget. Når man har det på, så mÊrker man det faktisk ikke :-)

2024幎10月19日

DODOOC からの回答

Tak for din beskrivelse. Ja den lidt lukkede hals deler vandene. Derfor har vi nu lavet en model som er mere åben. Den hedder TIA. Men det er rigtigt man mÊrker det faktisk ikke da stoffet er blÞdt og let. TAk igen :-)

Bedste pasform ever - gennemtÊnkt! 👏

Bedste pasform ever!
LÊkkert lÊkkert materiale og kvalitet generelt.
Lommer mm ift bla bolde helt gennemtÊnkt!
TAK ! Jeg bruger til padel, men også tennis, golf og vandreture.
🌟🌟🌟🌟🌟🎟💫

2024幎10月14日

DODOOC からの回答

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for du kan bruge vores design og kvalitet. Vi har netop brugt tid og ressourcer på at at finde det rette fit og de rigtige materialer :-)

Ekstrem lÊkker kvalitet

Ekstrem lÊkker kvalitet. Jeg har modtaget et par padel shorts og en t-shirt fra Dodooc (Garcia + Sanchez), og er meget tilfreds. Har ikke haft et lÊkrere sÊt sportstÞj - let, åndbart og pÊnt, og tÞjet er på plads og aldrig i vejen. Jeg ved ikke hvad Q-dry er, men det virker.

2024幎5月31日

DODOOC からの回答

Tak for din anmeldelse. Q-dry er vores betegnelse for at materialet er en teknisk kvalitet som kan mere end alm. sportskvaliteter når det handler om hvor hurtigt den kan transportere fugt vÊk fra kroppen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。