レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hej. Vore to smÃ¥- meget gÞende- cocker spaniels, 1 Ã¥r gamle. synes bestemt IKKE om Pettag fjernbetjent trÊningehalsbÃ¥nd. MEN- Familens medlemmer er begejstrede. Det virker perfekt- selv ved min... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Hej Jeg var ikke sÊrlig tilfreds med personen der demonstrede. For det fÞrste kom hun ikke alene. Hun havde sin mand og sÞn med. Det ville ogsÃ¥ have vÊret i orden, hvis hun havde ringet og give... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mange tak for en superfin behandling over telefon i gÃ¥r. Varene er modtaget som aftalt og hunden leger med rebbolden allerede. AltsÃ¥ nÃ¥r hun har samlet krÊfter i varmen. ForstÃ¥r allerede komandoen: "F... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fik god og behagelig service og hurtig levering...hundetegnet, som vi bestilte, tog forstÃ¥eligt nok en x-tra dag pga. gravering. Ellers god oversigt pÃ¥ hjemmesiden, og god idÚ med den "personlige"... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ
  2. ホビヌショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Kvalitets hundeudstyr til din hund. Vi håndplukker varer hos grossisterne udfra vores krav til kvalitet og vores viden om hunde. KÞb alt dit hundetilbehÞr hos DogCity.dk, og vÊr sikker på at din hund får de bedste ting.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Som forventet -og som alle andre

Udvalget var ok. Ikke overvÊldende stort -men heller ikke med de store mangler.

Forsendelse gik noget slÞvt -når jeg bestiller en vare, der vises på siden, forventer jeg også at den er der. Her skulle jeg vente på en restorde :(

Men varen var fin, da den ankom og er taget i brug

Ku go bruge DogCity igen -men det bliver ikke favoritten

2012幎6月5日

SkÞnt med ro !

Hej.
Vore to små- meget gÞende- cocker spaniels, 1 år gamle. synes bestemt IKKE om Pettag fjernbetjent trÊningehalsbånd.
MEN- Familens medlemmer er begejstrede. Det virker perfekt- selv ved minimalt brug. Så lykken er et et trÊningshalsbånd fra Pettag
og to dejlige vovser,der nÊsten er holdt op med at gÞ af alt og alle.
Mange hilsener
Fam. Kunz

2012幎5月23日
5぀星のうち5の評䟡

Nemt og hurtigt lige til dÞren

Kan varmt anbefale at handle hos Dogcity. Det er nemt at bestille og der er hurtig levering som kan fÞlges på mail - og endda lige til dÞren. Nemmere kan det ikke blive. Min hund synes rigtig godt om de tÞrrede kalveÞrer. Jeg handlede egentlig hos Dogcity, da jeg havde set en spray kaldet "pet corrector". Min hundehvalp havde fået nogle dårlige vaner med bla. at hoppe op af folk, og vi kunne simpelthen ikke få den til at stoppe. Efter vi har fået "pet corrector" hopper hunden ikke op mere eller bider i vores fingre. Det er simpelthen det bedste vi har gjort :)

2012幎5月9日

formidabel

Har modtaget pakken, men da jeg har "delehund" har vi endnu
ikke prÞvet ball-launcheren, hvilket vi naturligvis glÊder os til.
Vh. Kirsten

2012幎5月3日