Hej. Vore to smÃ¥- meget gÞende- cocker spaniels, 1 Ã¥r gamle. synes bestemt IKKE om Pettag fjernbetjent trÊningehalsbÃ¥nd. MEN- Familens medlemmer er begejstrede. Det virker perfekt- selv ved min... ãã£ãšèŠã
Hej Jeg var ikke sÊrlig tilfreds med personen der demonstrede. For det fÞrste kom hun ikke alene. Hun havde sin mand og sÞn med. Det ville ogsÃ¥ have vÊret i orden, hvis hun havde ringet og give... ãã£ãšèŠã
Mange tak for en superfin behandling over telefon i gÃ¥r. Varene er modtaget som aftalt og hunden leger med rebbolden allerede. AltsÃ¥ nÃ¥r hun har samlet krÊfter i varmen. ForstÃ¥r allerede komandoen: "F... ãã£ãšèŠã
Fik god og behagelig service og hurtig levering...hundetegnet, som vi bestilte, tog forstÃ¥eligt nok en x-tra dag pga. gravering. Ellers god oversigt pÃ¥ hjemmesiden, og god idÚ med den "personlige"... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Kvalitets hundeudstyr til din hund. Vi håndplukker varer hos grossisterne udfra vores krav til kvalitet og vores viden om hunde. KÞb alt dit hundetilbehÞr hos DogCity.dk, og vÊr sikker på at din hund får de bedste ting.
Ejstrupvej 2, 8832, Skals, ãã³ããŒã¯
- info@dogcity.dk
- www.dogcity.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Gode ting
Fint...
Det er en god ting, men hunden lÊrte hurtigt at bruge den..
gode produkter
hej
super gode produkter at vÊlge imellem. Jeg sÊtter pris på den hurtige levering lige til dÞren
Hurtig,Effektiv,Kvalitet.
Jeg bestilte 2 hundetegn og en sele til min gårdhund Susse,
og selv om jeg havde en rettelse til teksten,gik det utroligt
hurtigt, og i en flot kvalitet.
Hilsen Susse og SÞren.
upåklagelig levering
Alt var i orden. En uklarhed fra min side bestillingen blev afklaret allerede efter få timer og ordren blev sendt afsted dagen efter
Som forventet -og som alle andre
Udvalget var ok. Ikke overvÊldende stort -men heller ikke med de store mangler.
Forsendelse gik noget slÞvt -når jeg bestiller en vare, der vises på siden, forventer jeg også at den er der. Her skulle jeg vente på en restorde :(
Men varen var fin, da den ankom og er taget i brug
Ku go bruge DogCity igen -men det bliver ikke favoritten
Kan ikke vÊre bedre
Man bestiller og de bestilte varer kommer dagen efter.
Det kan ikke gÞres meget bedre.
JÞrgen Krogh Petersen
SkÞnt med ro !
Hej.
Vore to små- meget gÞende- cocker spaniels, 1 år gamle. synes bestemt IKKE om Pettag fjernbetjent trÊningehalsbånd.
MEN- Familens medlemmer er begejstrede. Det virker perfekt- selv ved minimalt brug. Så lykken er et et trÊningshalsbånd fra Pettag
og to dejlige vovser,der nÊsten er holdt op med at gÞ af alt og alle.
Mange hilsener
Fam. Kunz
Hurtig service - alt var perfekt :)
Vil helt klart kÞbe hos dogcity igen. Godt udvalg - hurtig levering og glad vuffer :))
Fin og hurtig betjening
Super
Rådgivnin, bestilling og levering - alt klaret på 2 dage. Jeg er bare så glad for julius-selen!
Nemt og hurtigt lige til dÞren
Kan varmt anbefale at handle hos Dogcity. Det er nemt at bestille og der er hurtig levering som kan fÞlges på mail - og endda lige til dÞren. Nemmere kan det ikke blive. Min hund synes rigtig godt om de tÞrrede kalveÞrer. Jeg handlede egentlig hos Dogcity, da jeg havde set en spray kaldet "pet corrector". Min hundehvalp havde fået nogle dårlige vaner med bla. at hoppe op af folk, og vi kunne simpelthen ikke få den til at stoppe. Efter vi har fået "pet corrector" hopper hunden ikke op mere eller bider i vores fingre. Det er simpelthen det bedste vi har gjort :)
Hurtig levering
Jeg bstilte varen mandag, og tirsdag havde jeg den allerede i postkassen. Dejligt
formidabel
Har modtaget pakken, men da jeg har "delehund" har vi endnu
ikke prÞvet ball-launcheren, hvilket vi naturligvis glÊder os til.
Vh. Kirsten
Nemt og hurtig
Hurtig levering. Super nemt og det er ikke sidste gang vi handler hos dogcity..;-)
Hurtig og betjening
Hurtig og god betjening.Altid venlig og hurtig svar på e-mail.
Super hurtig!
Helt fantastisk hurtig levering, havde pakken allerede dagen efter det var bestilt...:-)