Domino's Pizza Danmark レビュー

4,294
TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Har ringet og bestil mad i Slagelse til 3 sultne unger. Bestilling modtaget kl. 16:30 til levering 18:30. Maden kommer ikke, personalet kender intet til bestilling, og siger de ikke leverer u... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Hvorfor er det at jeres afhentningstidspunkter aldrig rammer. Man accepterer 45 minutters tilberedelsestid og alligevel kan man stå og vente 15-20 min længere end aftalt. Få nu styr på de estimater.... もっと見る

5つ星のうち1の評価

jeg sender uvidende min stakkels mor ned for at hente pizzaer flere gange i sidste uge hvor i har 1/2 pris på alt og siger hun selvfølgelig skal gøre opmærksom på det ved afhentning. Intet antyder at... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Absolutely worth a visit to Domino’s in Roskilde. Great pizzas og very friendly, correct af fast service. PERFECT website to order from…….thx a lot💖

期待以下

(4,294)

過去12か月のレビュー数: 45件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Jeg kastede op efter at have spist en…

Jeg kastede op efter at have spist en vegansk pizza hos Domino i Ballerup. Jeg var ellers sund og rask. Der var ekstrem dårlig service.
Jeg fortalte dem at jeg havde kastet op efter at have spist den. De sagde at så måtte jeg jo tage på akut afdelingen og grinede af mig, da jeg beskyldte maden for at være den eneste grund til at jeg kastede op.

2023年4月2日
自発的なレビュー

Hej Selina.

Tak for din feedback til os.

Er virkelig ked af at høre om den oplevelse du har haft og at du kastede op efter at have spist ved os.

Hvis man bliver syg og dårlig efter indtagelse af noget mad, så skal fødevarestyrelsen altid kontaktes med det samme, således de kan tjekke op på det - dette ved jeg ikke om er gjort.

At personalet griner af dig, det er bestemt ikke acceptabelt og dette vil vi helt klart få kigget nærmere på, da det ikke er den service, eller mangel på samme, vi ønsker for vores kunder.

Vi vil meget gerne forsøge at rette op på denne dårlige oplevelse.
Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk for en videre dialog omkring din oplevelse, så er jeg sikker på at vi kan finde en god løsning i fællesskab ;)

Du bedes påføre dit bestillingsnummer i mailen, samt henvise til denne anmeldelse, således vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Ikki særligt godt

2023年3月29日

Hej Torstein.

Er rigtig ked af at du ikke synes det var særlig godt og at vi ikke levede op til dine forventningerne.

Vi vil dog meget gerne vide noget mere om hvad det er du var utilfreds med i forbindelse med din bestilling.

Samtidig vil vi også meget gerne forsøge at rette op på denne dårlige oplevelse.
Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk for en videre dialog omkring din oplevelse, så venter der dig sikkert lidt lækkert herfra ;)

5つ星のうち1の評価

Ringer 15 min før afhentning venter…

Ringer 15 min før afhentning venter ikke på jeg tager den og siger de har lukket fordi de har udsolgt og ja jeg fik pengene retur men tabte så rabatten da pengene ikke kommer før tilbudet er slut ...

Hej.

Beklager den noget kedelige oplevelse du havde hos os og at vi ikke kunne levere varen til dig.
Er ikke helt sikker på hvad du mener med at du har tabt rabatten og at pengene først ville komme retur, når tilbuddet var slut.
Pengene blev refunderet til dig i mandags. d.3/4, da vi af gode grunde ikke kan refundere i weekenderne ;)

Pengene skulle meget gerne være gået ind på din konto og ellers kommer de lige efter påsken.

Vi håber virkelig at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Maden var 25 minutter forsinket

Maden var 25 minutter forsinket. (På trods af at vi havde bestilt flere timer før vi skulle ha leveret) Pizzaerne var halv lunkne.

2023年3月31日

Hej Joan.

Tak for din anmeldelse og feedback.

Er utrolig ked af at høre om din oplevelse med den meget lange ventetid, som selvfølgelig ikke er acceptabel :(

Der er helt klart noget her vi skal have kigget på og blive bedre til ;)

Vi vil meget gerne forsøge at rette op på denne dårlige oplevelse.

Domino's

5つ星のうち3の評価

Dårlig fordeling af fyld og vi var i…

Dårlig fordeling af fyld og vi var i tvivl om der overhovedet var oksekød på de to meatzza og selv om forårsløg er gratis må der jo gerne komme mere en 8 stykker på !

Hej Peter.

Er ked af at du ikke var helt tilfreds med din bestilling og at vi ikke formåede at leve op til forventningerne.

Vi tager din kritik til os og vil helt bestemt kigge indad ;)

Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk for en videre dialog omkring din oplevelse, så er jeg sikker på at vi kan gøre det endnu bedre, samt finde lidt lækkert til ganen til dig ;)

Super

Smagen og service

Hej Dorota.

Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner!

Vi er meget glade for at du kunne lide både smagen og vores service ;) det er meget værdsat!

Håber vi snart får fornøjelsen af at betjene dig igen.

Hej Henrik.

Er ked af at se at du oplevede en meget lang ventetid, kan dog ikke se hvor længe det specifikt drejer sig om.

Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk for en videre dialog omkring din oplevelse, så vi ved hvor og hvordan vi skal gøre det bedre næste gang.

Er sikker på at vi dermed også kan finde noget lækkert frem til dig ;)

5つ星のうち1の評価

Bestiller to medium pizzaer og et…

Bestiller to medium pizzaer og et tilbehør og henter to pizzaer der mest af alt ligner to børne pizzaer i størrelsen. Medium pizza er 28 cm og vores var henholdsvis 24-25 cm. Det er rimelig skidt. Forrige bestilling blev vi i butikken mødt af en ung og mildest talt ikke særlig serviceminded ung mand, der trak på skulderen og bare sagde tjaa da jeg undrede mig over vores pizza i appen stod som færdig og den så slet ikke var i ovnen endnu. 50 minutter gik der fra bestilling til det var færdigt🤦🏼‍♀️ ærgerligt for pizzaerne er jo oftest lækre, men vores grænse er nok ved at være nået.

Hej Karina.

Tak for din feedback til os i forbindelse med din bestilling, den er meget nyttig for os.

Er rigtig ked af at høre om din oplevelse, hvor vi tydeligvis fejler på flere parametre - dette vil der selvfølgelig blive taget hånd om ;)

Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk for en videre dialog omkring din oplevelse, så finder vi lidt lækkerier frem til dig som undskyldning.

Hej Mark.

WOW! det må være det bedste ord der findes lige nu ;)
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi meget stor pris på.

Er virkelig glad for at vi fik indfriet dine forventninger og scorede topkarakter på alle parametre - det er trods alt det der er vores mål.

Vi glæder os til at sende nogle flere lækre pizzaer over disken til dig :)

5つ星のうち1の評価

Har ikke modtaget min pizzaer og heller…

Har ikke modtaget min pizzaer og heller ikke min penge retur så en forfærdig oplevelse. Samtidige kan de ikke lever alle steder i København

Hej Sebastian.

Mange tak for din feedback som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at du ikke havde en positiv oplevelse.
Vi kan se at dine penge er refunderet, men der går jo altså lige et par bankdage, førend de er på din konto og især når det er henover en weekend :)

Nej selvfølgelig leverer vi ikke alle steder, da vi udelukkende leverer på el-cykler. Så vil vi slet ikke kunne holde maden varm undervejs ;) Andre pizzarier leverer jo heller ikke alle steder.

Du er velkommen til at sende os en mail på kontakt@dominos.dk med henvisning hertil, så finder vi da lige en lækker løsning til dig som undskyldning for den manglende levering :)

Dårligste pizzaer til dato

Dårligste pizzaer til dato

Vi bestilte to pizzaer i går aftes, som faktisk ikke havde, efter vores mening, noget med pizza at gøre. De var både tørre, bagt for meget, nærmest ingen fyld på og så var der utrolig ringe betjening i butikken i Hørsholm. Medarbejderen havde mere travlt med at snakke privat i telefon, end at betjene de kunder, der stod og ventede på deres mad.
Vi bestiller aldrig fra dominos igen. Virkelig en skuffelse og kan ikke anbefales!

Hej Christiane.

Tak fordi du tager dig tid til at give os en feedback, det er meget vigtigt for os!

Beklager rigtig meget den oplevelse du har haft og at maden på ingen måde smagte dig :(
Lyder bestemt ikke som den kvalitet vi gerne vil tilbyde vores kunder.

Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk for en videre dialog omkring din oplevelse, så finder vi helt sikkert lidt lækkert frem til dig :)

Hej Puk.

Ja! Nemt og hurtigt - lige præcis som det skal være :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Håber vi snart ses til en lækker pizza igen, hvem ved, måske i påsken! Vi har i hvert fald åbent ;)

5つ星のうち1の評価

Lang ventetid og dårlig service.

Lang ventetid og dårlig service ved skranken. Kommer ikke tilbage.

Hej Sten.

Tak for din feedback til os, den er meget vigtig for os!

Er virkelig ked af at du har haft en rigtig kedelig oplevelse i forbindelse med dit besøg hos os, det er bestemt ikke det vi ønsker for vores kunder :(

Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk for en videre dialog omkring din oplevelse, så finder vi lidt lækkert til dig herfra ;)

5つ星のうち3の評価

Pizzaens var ikke ordentligt gennemsnit…

Pizzaens var ikke ordentligt gennemsnit bagt noget af bunden varmere dej end brød det er øv at jeg gentagende gange oplever at få dårlige pizzaer

Hej Søren.

Mange tak for din feedback som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at du langt fra havde en positiv oplevelse, hvilket vi meget gerne vil forsøge og rette op på ;)

Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk for en videre dialog omkring din oplevelse, så vi har mulighed for at finde en acceptabel kompensation ;)

Der kan opstå længere svartid grundet påsken.

5つ星のうち4の評価

God mad

Rigtig godt.
Normalt har vi ikke haft de bedste oplevelser, men den sad lige i skabet i går.

Hej Thomas.

Tak for din feedback til os, du kan tro den varmer ;)

Er glad for at vi levede op til dine forventninger, det er bestemt også sådan det skal være!

Måske vi er heldige at ramme de 5 stjerner næste gang ;)

Vi ser frem til at betjene dig igen.

En dejet oplevelse

Hverken pizza eller tilbehør var færdigt, hvilket resultere i en meget dejet oplevelse.

Hej Robin.

Tak for din anmeldelse, som er meget nyttig for os!

Er virkelig ked af at høre om din oplevelse med din ordre :(
Der er ingen der skal sidde og spise en ikke færdigbagt pizza.

Ser frem til at høre fra dig :)

Bedre end forventet

Bedre end forventet, havde prøvet en Dominos i England for 10 år siden og blev skuffet. Men her var det godt :)

Hej Kenneth.

WOW! det må vi nok sige - det er virkelig flotte ord og vi suger det hele til os.

Virkelig fedt at du var tilfreds med din bestilling, lige som det skal være :)

Vi glæder os til at betjene dig igen!

Mad smage

Pizza smage så dårligt når jeg hat bestilt I fredags og det tage virklig lang tid.

Hej Ayesha.

Mange tak for din feedback som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at din pizza ikke smagte godt. Det vil vi selvfølgelig gerne råde bod på.!

Der må altid forventes længere leverings- og afhentningstid når det lige har været lønningsdag, det er weekend og vi har kampagne :)

Send os gerne en mail på kontakt@dominos.dk med henvisning hertil, så sørger vi for en lækker løsning til dig :)

Jeg bestiller via app

Jeg bestiller via app. Det er så nemt. Og når jeg kører ind og henter, så er maden klar. Så nemt og hurtigt

Hej Christina.

Tak for din super flotte anmeldelse.

Nemt og hurtigt - det er lige præcis sådan det skal være, så det er virkelig fedt at høre!

Håber vi snart ses igen :)

Hi Darren.

Thank you for your feedback which is very much appreciated. We´re sorry to hear you didn´t have a positive experience.
Please email us at kontakt@dominos.dk with reference to this review and we´ll have a delicious solution for you as an apology :)

Best regards, Domino´s

Trustpilot エクスペリエンス