Har ringet og bestil mad i Slagelse til 3 sultne unger. Bestilling modtaget kl. 16:30 til levering 18:30. Maden kommer ikke, personalet kender intet til bestilling, og siger de ikke leverer u... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hvorfor er det at jeres afhentningstidspunkter aldrig rammer. Man accepterer 45 minutters tilberedelsestid og alligevel kan man stå og vente 15-20 min længere end aftalt. Få nu styr på de estimater.... もっと見る
jeg sender uvidende min stakkels mor ned for at hente pizzaer flere gange i sidste uge hvor i har 1/2 pris på alt og siger hun selvfølgelig skal gøre opmærksom på det ved afhentning. Intet antyder at... もっと見る
Absolutely worth a visit to Domino’s in Roskilde. Great pizzas og very friendly, correct af fast service. PERFECT website to order from…….thx a lot💖
企業情報
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Gratis Pizza gibt es nicht wie…
Gratis Pizza gibt es nicht wie versprochen…
Wenn sie antworten dann bitte in deutsch!!!

Domino's Pizza Danmark からの回答
Der kommer jeg aldrig igen.
Der var ikke nogen som kunne tale dansk. Og vi får ikke noget kød på de to store pizzaer som jeg bestilte. Og heller ikke den rabat som jeg skulle have for 2 store pizzaer. Og så var der et lille barn som løb rundt i køkkenet.
Den bedste pizza og det allerbedste…
Den bedste pizza og det allerbedste hvidløgsbrød👍
Håber virkelig at I åbner i Danmark igen🙏
The Pizza
Their pizza is way underrated and got ruined because of a scandal long time ago. Tastes good and a unique taste compared to an ordinary Pizza joint!
Dette er det eneste sted i reelt giver et svar. Bare ikke et særligt brugbart et.
Da I ikke svare på mail, så er dette min eneste mulighed, uanset hvad I ellers måtte mene om det
"Det er ikke os der har valgt at du ikke har mulighed for at give et svar retur, det er sådan Trustpilot har valgt deres setup skal være, da denne side ikke er til videre dialoger."
Det er heller ikke mig der har valgt trustpilots svarmuligheder. Men I griber igen til ansvarfralæggelse, selv her et sted hvor ikke havde ansvaret.
"Vi har ikke modtaget noget fra dig via vores hjemmeside, alle beskeder bliver læst og besvaret dagligt, dog ikke i weekenderne."
Jo, I har modtaget mail fra mig, I har blot ikke besvaret dem.
"Igen, så har du haft rig mulighed for at komme i kontakt med os, via facebook, instagram og hjemmesiden, hvor der endda også står en mailadresse man kan skrive til.
Derudover har du også haft mulighed for at stikke hovedet ind i butikken og tage en dialog med manageren, hvilket jo havde været let, da du selv fortæller du er en nabo ;)
Og sidst men ikke mindst, kunne du have hevet fat i ordensmagten, hvis det virkelig var så stort et problem."
Rig mulighed for kontakt er vist lidt af en overdrivelse. Mail svarer I ikke på, og henvendelse her åbner ikke op for at I ville indgå dialog. Kun bortforklaringer om kanaler der ikke virker. Messenger kontakt førte i øvrigt heller ikke noget med sig.
Men I mener i ramme alvor at jeg der ikke er kunde, skulle have ansvaret for at jeres ansatte overholdt trafiklovgivningen? Seriøst?
"Vi vil meget gerne bede dig om at stoppe med at lave alle disse unødvendige anmeldelser her og i stedet kontakte os direkte."
Direkte kontakt har I jo bevist gang på gang ikke fører noget med sig. Dette er faktisk den eneste kanal der har givet nogen form for respons.

Tja så lukker de
Tja så lukker de, hvad gør man så med de gratis pizza de har lovet, man kan få på baggrund af leverance, har skrevet til dem uden svar, det sku ikke godt, nå nu lukker de, så et problem mindre

Decent average food
’ we lost the best…
Such a shame people’ we lost the best pizza in denmark😭😭 loved Domino’s💔

Domino's Pizza Danmark からの回答
Skaden var ikke uoprettelig..
Skaden var ikke uoprettelig..
Gav faktisk Domino's chancen i flere måneder i håb om at det blev bedre. Maden var ok. Men deres ansatte som ikke kunne dansk og give en god service? Det var rød flag fra min side. Held og lykke herfra.
Pizzaria, der går op i smag og tekstur
Dominos laver pizzaer med en lækker smag (næsten uanset variant), som ingen andre gør.
Jeg kendte jer ikke før “krisen”, men har prøvet jer efterfølgende. Enten har I fået rettet op på det - eller så laver I bare utroligt gode pizzaer. Smag og tekstur er perfekt!

Fint koncept
Jeg synes faktisk, at Domino’s pizzaer er overraskende gode, når man tager konceptet in mente.
Det er selvfølgelig ikke gourmetmad, men pizzaerne smager godt, der er altid gode tilbud og leveringen har været fin.

1,5 times levering
Der bliver reklameret med en leveringstid på 25 minutter hos Dominos ved Rødovre port på justeat. Lige så snart ordren er modtaget og betalt, er leveringstiden 90 minutter. Det er sgu for lang tid at vente på en pizza. Jeg ringer derned kl. 23:30 og får at vide, at de både er underbemandet og har rigtig mange bestillinger. I bliver nødt til at oplyse jeres kunder om, at jeres leveringstid er over 3 gange længere, inden i tager i mod en bestilling. Jeg havde aldrig bestilt, hvis jeg havde vidst, at jeg skulle vente 1,5 time, men det ved i jo godt. Jeg fik en 2 for 1 kupon som kompensation. Det synes jeg næsten er frækt. Jeg har hverken appetit eller tålmodighed til at købe 2 pizza’er hos jer

Domino's Pizza Danmark からの回答
Det er anden gang jeg ikke får…
Det er anden gang jeg ikke får refunderet mine penge fra dominos sætter aldrig mine ben der igen har bedre mad at skulle bruge mine penge på og jeg har været en god kunde

Domino's Pizza Danmark からの回答
Har nu i 2 dage ikke kunne få fat i…
Opdate: kom ikke og sig i aldrig har leveret til mig, har mine ordre gemt .
Jeg har nu fået mail og udråbs tegn fra en der skriver til mig som om
Jeg er idiot. Det finder jeg mig sku ikke . Og at din chef er ligeglad med at du har sendt mig !! .. sikke en dårlig chef
Har nu i 2 dage ikke kunne få fat i dem, på justeat skriver den, levere ikke til denne adresse , og har bestilt masser af gange der fra.
Når jeg ringer ,er den optaget.

Domino's Pizza Danmark からの回答
Too little ingredients,meat and it’s…
Too little ingredients,meat and it’s dry.
It’s like the frozen pizza from the supermarket.
Not recommend

Gode pizzaer
Bruger ofte dominos… Efter at der er kommet nye ejere, så er kvaliteten forbedret max. Deres pizza smager godt + der er ofte nogle rigtig gode tilbud. Kæmpe fan 🤩

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。