Har ringet og bestil mad i Slagelse til 3 sultne unger. Bestilling modtaget kl. 16:30 til levering 18:30. Maden kommer ikke, personalet kender intet til bestilling, og siger de ikke leverer u... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hvorfor er det at jeres afhentningstidspunkter aldrig rammer. Man accepterer 45 minutters tilberedelsestid og alligevel kan man stå og vente 15-20 min længere end aftalt. Få nu styr på de estimater.... もっと見る
jeg sender uvidende min stakkels mor ned for at hente pizzaer flere gange i sidste uge hvor i har 1/2 pris på alt og siger hun selvfølgelig skal gøre opmærksom på det ved afhentning. Intet antyder at... もっと見る
Absolutely worth a visit to Domino’s in Roskilde. Great pizzas og very friendly, correct af fast service. PERFECT website to order from…….thx a lot💖
企業情報
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tør og kold mad
Bestilte 4 pizzaer fra Rødovre port, alle var helt kolde, tørre og uspiselige!!
Vi kontakter naturligvis butikken og fortæller det, svaret var: Der har nok været mange stop undervejs og de var varme, da de kom ud af ovnen!!!!
Fik ingen undskyldning, intet tilbud om nye, ingen kompensation.
Vi har tidligere været meget tilfredse.
Det blev sidste gang vi bestilte mad derfra

skuffende pizzaer…
Jeg havde bestilt 4 pizza’er fra jeres butik ved Rødovre port. Til min store forbavselse modtager jeg 4 kolde, kedelige og stive pizzaer. Vi har altid været meget glad for at bestille hos den butik, da maden altid er lækker..
Medarbejderen i butikken sagde at det kunne de intet gøre ved “pizzaen var varm da vi tog den ud af ovnen, og det var nok grundet leveringstiden fordi der var flere stop på vejen”… Så vi skal have kold mad, fordi I har flere stop på vejen? Vi fik ingen form for kompensation, eller nye pizzaer… meget skuffende!

Domino's Pizza Danmark からの回答
You really need to read this review to understand
Dear Domino's
I woke up today and was like "oh it's two for Tuesday, my favourite day of the week." After another boring day of being an adult, I really craved my pizz and finally, the time had come. I went in as usual and ordered my two peps with drille, with a smug smile on my cheat day face, and everything was perfect, as usual. I picked up my hot pizza walking like Peter Parker doing his evil dance after getting his new clothes, picking up every girl on his way.
When I got home with the pizz however, I had this strange feeling (might be the spider-sense). And when I opened the box, I got the biggest shock of my life. My pizz was mozzarella free. Why would anyone ever do that to a pizz? The mozzarella is literally the best part. Now I'm sitting here looking at my mozzarella free pizz, and my cheat meal is destroyed. I did somehow manage to cause the trouble myself in the ordering process, but I really hope we can find a solution.
:((( <333
Dearest,
Your biggest supporter

Lang leveringstid
I burde indformere jeres kunder, om de skal vente over 1 time på deres mad, når de bestiller. Havde vi vidst det havde bestilt et andet sted !

Domino's Pizza Danmark からの回答
Dominos pizza lover vist mere end de…
Dominos pizza lover vist mere end de oplyser igen igen deres pizza er simpelthen stadig er stor gang våd sjask ligesom vi husker dem..det sidste gang jeg prøver dem føj for .....

Domino's Pizza Danmark からの回答
Tilbuds/deals på hjemmeside virker ikke (Roskilde)
Jeg har nu flere dage prøvet at anvende deres tilbuds for at bestille pizza fra Dominos i Roskilde men dealsne virker ikke. Der kommer blot en fejlkode om at man skal ringe ind og bestille (ER5), men når man ringer ind får man at vide at de kan ikke tage i mod leveringsordrer på telefonen og man skal bestille via hjemmesiden.
Så desværre har det ikke lykkedes mig at prøve dem.
Opdatering 15.05: Jeg har efter at lavet anmeldelsen fået tilbudt nogle kuponer af Dominos som "undskyldning" for fejlen på deres IT-system. Jeg har endnu ikke prøvet dem, men syntes det er god kundeservice og har derfor ændret fra 1 til 3 stjerner :) ændrer måske når jeg får prøvet dem!

Domino's Pizza Danmark からの回答
Hår i pizza, og i erstatningspizzaen
Min kæreste og jeg bestilte fra Dominos som vi gør temmelig tit. Aldrig har vi oplevet et større problem end at de ikke skærer igennem pizzaerne. Det kan vi leve med. Indtil denne gang. Vi fandt HÅR i vores pizza… vi ringer selvfølgelig ind og forklarer situationen, og de vil sende os nye pizzaer og en ekstra. Hvilket er fint, vi lod den så ligge der. Indtil vi idag ville varme rester op, af en af de nye pizzaer. Gud fri mig vel, igen finder vi et kort tykt stort hår i vores pizza… vi ved det ikke kan være fra nogen af os herhjemme da vi alle er blonde herhjemme.. hvilket fortæller os at der ikke rigtig tages forholdsregler i form af fx armhår, hvilket vi synes er rigtig ulækkert og gerne vil opfordre folk til at kigge en ekstra gang på deres pizzaer når de får dem hjem.

Personalet og maden
Vi var et par stykker som var sultne så vi besluttede os forsat tage forbi Dominos i Randers som leverede varen til perfektion. Personen var meget rar, og der var meget rent da vi kom. Pizzaerne smagte super godt og vi vil helt sikkert komme tilbage

Får leveret 2 x kolde pizzaer
Får leveret 2 x kolde pizzaer, målt til 30° ved ankomst, efter at have ventet i 1 time. På hjemmesiden har man kunne se, at maden har stået "klar i butikken" i ½ time. Efter levering kontakter jeg butikken i Kastrup og spørger hvilken dag maden er tilberedt, da sko sålerne i mine arbejdssko efter en 10 timers vagt er varmere og mere appetitlige! Han lyder noget forvirret i telefonen og svarer, at de er tilberedt idag. Jeg beder om 2 nye pizzaer, men dette kan ikke lade sig gøre. Vi kan få en rabatkode eller pengene retur. Hvis jeg ville blive mæt af en rabatkode, så havde jeg spist en af dem jeg allerede har liggende, fra en af de mange andre gange, de har leveret noget uspiseligt!! Min kæreste tillader sig at ringe op bagefter og siger, at de har bare at komme med nogle nye pizzaer og så kan de selv æde det som de lige har serveret for os. Her fatter han budskabet og vi venter IGEN på vores mad. Efter at have ventet 45 minutter ringer vi igen. Her bliver telefonen givet videre til chefen (tror vi), for hans leder og service evner synes at være trukket i en tyggegummi automat! Han fortæller os, at han er på vej og er der om 2-15 minutter, da de har travlt og han derfor lige skal aflevere mad hos nogle andre først. Vi bliver noget chokeret, eftersom vi allerede én gang har fået leveret kold mad og nu er vores mad med på tur! Vi spørger, om vores mad er MED rundt på andre leveringer. Han svarer, at han jo tilbød os pengene retur, men vi gjorde krav på nye pizzaer. Vi svarer dertil, at vi håber maden er varm, hvortil han svarer, at det håber han også, men det er koldt udenfor, hvorefter han vælger at smækker røret på! Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende! Ville aldrig anbefale Domino's i Kastrup til min værste fjende, om jeg så fik betaling for det..
Budene har dog altid været flinke og Anja i jeres kundeservice fortjener næsten lønforhøjelse, for alt det hun skal samle op på, efter den elendighed der foregår i den butik!
PS. I behøver ikke at sende flere rabatkoder. Vi får ikke brug for dem, da vi har spist Domino's for sidste gang.

Domino's Pizza Danmark からの回答
Вкусно, быстрая подача, вежливый персонал
На мой взгляд, самая лучшая пиццерия. Из всего разнообразия, выбираю именно Доминос. К тому же, здесь вкусная не только пицца, но и различные закуски!

Обслуживание на высоте
Domino's Pizza - моё любимое заведение. Очень вкусно готовят пиццу. Заказ приносят быстро. Недавно ходили с подругой в это заведение, обслуживание как всегда было на высоте.

Domino's Pizza Danmark からの回答
Заказываем пиццу от Domino's на работу
Частенько заказываем пиццу от Domino's на работу. У Вас она, в отличии от других пиццерий, всегда получается в меру сочная. Т.е. не сухая и не слишком жидкая, чтобы разваливаться. Особенно нам нравится пицца с пепперони.

Domino's Pizza Danmark からの回答
Заказывал пиццу,доставка пришла в срок…
Заказывал пиццу,доставка пришла в срок ещё пицца была горячая тесто отличного качества и повара видно что умеют готовить будто прирождённый итальянцы.

Хорошие пиццы, отличный сервис
Заказывали в ресторане 3 пиццы на праздник. Все было очень вкусно, продукты свежие, нежное тесто, нам понравилось. Хороший сервис и очень удобный сайт) спасибо за приятный ужин!

Domino's Pizza Danmark からの回答
I have visited your restaurant and had…
I have visited your restaurant and had outstanding experience,
Taste 10/10
Service 10/10
Representation awesome it was yummy 🤤🤤 and lavish my mouth is still watering

Domino's Pizza Danmark からの回答
We had two enjoyable medium pizza's and…
We had two enjoyable medium pizza's and a side of garlic bread. Very enjoyable. Fast service and tasty food. Its very fantastic taste and excellent work

Domino's Pizza Danmark からの回答
Det er nok ikke kunder de lever af, elendig betjening hos Domino's i Waves !!
For at spare på tiden, så bestiller min kone 2 pizzaer online kl.16.02 så jeg kan hente dem kl. 17 efter arbejde, af erfaring så gør hun det så jeg hurtig kunne komme hjem med dem, de var hverken tilberedt eller i ovnen kl.17.20, dette er helt uacceptabelt, jeg forlangte betalingen retur, da de så tilbyder at kunne have dem færdige på 5 min, tror de der står idiot på ryggen af mig, færdig som kunde der.

Handtossed pizza?? Joke!
Handtossed pizza???
Det mindede mere om en frost pizza med en slags “kiksebund”.
Kan desværre ikke oploade et foto.

Domino's Pizza Danmark からの回答
Jeg kan godt li pizzaerne fra…
Jeg kan godt li pizzaerne fra Domino's...MEN, det er simpelthen så ulækkert at de hælder hvidløgs-smør-sovs ud over pizzaerne efter de er bagt! Hvis der puttes hvidløg på, skal det stå på menukortet!!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。