Zamówienie prze aplikacje dwie pizze o godzinie 20:15 z aplikacji wynikaÅo ÅŒe dostawa bÄdzie o 20:45. O godzinie 21 zadzwoniÅem na infoliniÄ i tu niespodzianka moje zamówienie nawet jeszcze nie zosta... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ZamówiÅam 2 duÅŒe pizze. Ciasto zostaÅo posypane jakÄ Å posypkÄ typu buÅka tarta - masakra, pierwszy raz coÅ takiego widzÄ, przez co czuÄ byÅo tylko te chrupki posypki. SkÅadników na pizzach co kot napÅ... ãã£ãšèŠã
Przed chwilÄ przyjechaÅa surowa glina, caÅoÅÄ zaliczyÅa kubeÅ. Nie nadajÄ ce siÄ do jedzenia surowe ciasto, lokal WrocÅaw Dworcowa. OmijaÄ szerokim Åukiem
Nie rozumiem skÄ d tyle negatywnych opinii. Zamawiam regularnie w Warszawie z pasaÅŒ Muranów. Zamówienie dostarczane w 30 minut, pizza zawsze ciepÅa i pyszna, cena bardzo przyzwoita jak na Warszawskie s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Czas oczekiwania 3 krotnie dÅuÅŒszy niÅŒâŠ
Czas oczekiwania 3 krotnie dÅuÅŒszy niÅŒ deklarowany i oczywiÅcie zimne ochÅapy dostarczone nie nadajÄ ce sie do jedzenia, lokal 1.5 km o miejsca dostawy..
ZamówiÅem pizzÄ pierwszy raz przezâŠ
ZamówiÅem pizzÄ pierwszy raz przez stronÄ Dominoâs. ChciaÅem zmieniÄ godzinÄ dostawy, ale system w ogóle nie pokazaÅ takiej opcji. Przy godzinie byÅa tylko informacja, ÅŒe dostawa bÄdzie o konkretnej porze â podÅwietlona, ale bez jakiejkolwiek wskazówki, ÅŒe da siÄ to edytowaÄ. Å»adnej instrukcji, ÅŒadnego opisu.
Po kontakcie z obsÅugÄ
i lokalem dowiedziaÅem siÄ, ÅŒe âmogÅem to zmieniÄ na stronieâ, a anulowaÄ juÅŒ nie moÅŒna. Problem w tym, ÅŒe funkcja jest ukryta i caÅkowicie nieczytelna. W efekcie zaproponowano mi dostawÄ odgrzewanego produktu dwie godziny później zamiast ÅwieÅŒej pizzy na umówiony czas.
Strona niewygodna, brak jasnych informacji i brak chÄci rozwiÄ
zania sprawy po stronie Dominoâs. Rozczarowanie.
totalna poraÅŒka
totalna poraÅŒka. Chcieli sprzedaÄ mi pizze z samym serem totalnie bez jakich kolwiek skaÅadników za ponad 40 zÅoty.
Nie polecam. TrujÄ klientów. W pizzy byÅa jednorazowa rÄkawiczka. Po zgÅoszeniu reklamacja nie zostaÅa przyjÄta. Odradzam
Najgorsza pizza
Najgorsza pizza, jakÄ jadÅam. Kiedy byÅam studentkÄ , naprawdÄ mi smakowaÅa, ale od tamtej pory minÄÅo juÅŒ sporo czasu i mój gust siÄ zmieniÅ. Teraz ciasto jest bez smaku, a skÅadniki wyglÄ dajÄ na bardzo tanie. Na plus mogÄ powiedzieÄ tylko to, ÅŒe dostawa byÅa szybka. Niestety, wiÄcej juÅŒ nie zamówiÄ.
Traumatyczne przeÅŒycie
Traumatyczne przeÅŒycie. W niedziele w porze obiadowej zostawione byÅy 2 osoby na obsÅudze, wiÄc nie wiem kto ustala taki grafik. CzekaÄ trzeba byÅo, ÅŒeby tylko zÅoÅŒyÄ zamówienie. Przy zamówieniu byÅam poinformowana, ÅŒe bÄdÄ czekaÄ 20-25 min. CzekaÅam godzinÄ czasu (!!!) Osoby, które zamówiÅy za mnÄ odebraÅy swoje zamówienia przede mnÄ . Z racji, ÅŒe sÅychaÄ na miejscu co dzieje siÄ na kuchni wiem, iÅŒ zapomniano w ogóle wstawiÄ mojÄ pizzÄ do pieca a to byÅo prawie po godzinie oczekiwania. Po tym wszystkim nie dostaÅam nawet przeprosin. Skandal.
ZamawiaÅem dwie pizzÄ na grubym
ZamawiaÅem dwie pizzÄ na grubym, dostaÅem na cienkim. Nie Åadnie
Czasami zamawiam tutaj pizzÄ
Czasami zamawiam tutaj pizzÄ. Jak na miesiÄ c pasuje, nie na co dzieÅ.
KiedyÅ byÅa lepsza teraz kompletnie bezâŠ
KiedyÅ byÅa lepsza teraz kompletnie bez smaku. Tragedia!!!!
Nigdy nie jadÅem gorszej pizzy
Nigdy nie jadÅem gorszej pizzy. Jedyny smak po zjedzeniu to smak ciasta vabene juÅŒ jest lepsze niÅŒ to gowno
Jak juÅŒ mÄczycie mnie reklamami "boâŠ
Jak juÅŒ mÄczycie mnie reklamami "bo dowoÅŒÄ " to chociaÅŒ naprawdÄ dowoźcie xd
Pizza przyjechaÅa w zgniecionymâŠ
Pizza przyjechaÅa w zgniecionym kartonie. MiaÅa na spodzie tyle sosu/ koncentratu, ÅŒe nie daÅo siÄ odczuÄ smaku pozostaÅych skÅadników. Cena -50% za zamówienie internetowe to uczciwa cena za to co otrzymaÅam. WiÄcej bym nie daÅa. Nie polecam. WiÄcej na pewnie nie skorzystam.
Nie polecam. Kupione byÅo skrzydeÅka i frytki. Smak frytek smakowaÅo jak placki ziemniaczane. I na pewno nie byÅy pierwszej ÅwieÅŒoÅci. Za duÅŒo przypraw wszystko takie samo. SkrzydeÅka z kurczaka sÄ przypalone i frytki gumowe. Serio ÅŒaÅujÄ ÅŒe wydaÅam tyle kasy za nic dosÅownie. Jedzenie daje na 1 gwiazdkÄ bo po nich źle siÄ czujemy. BoleÅci brzucha i odruchy wymiotne.
Pizza ð
Pizza ð smakowo dobra ale wielkoÅÄ nie adekwatna do zamówienia.Zamowienie duÅŒa pizza a jak dla mnie tj.pizza Årednia
OceniÅabym na 0
OceniÅabym na 0, ale system nie pozwala na to... zÅodzieje... zamówienie zÅoÅŒone online (Galeria Kazimierz Kraków) opÅacone z góry. Niby zrealizowane, jednak nie dostarczone. Po wielu wymianach wiadomoÅci z centrum obsÅugi klienta, zwrot kosztów nie uznany. Wychodzi na to, ÅŒe kurier "poczÄstowaÅ" zamówieniem opÅaconym z góry. Zdecydowanie bardziej polecam pizzÄ w osiedlowej Å»abce
Obrzydkiwe coÅ
Wczoraj córka zamówiÅa pizze, dawno tak nie smacznej pizzy nie widziaÅam, wywalone pieniÄ dze. Zreszta to ciÄÅŒko nazwaÄ pizza. To nie nadawaÅo siÄ do jedzenia. Cisto to nie upieczona ciastolina, sos zerowy dodatki surowe.
Ciasto okropne
Ciasto okropne, jakby nasiÄ kniÄte jakimÅ olejem zapachowym. Tragedia. Årednia pizza za 45 PLN poraÅŒka. Nigdy nie jadÅem tak niedobrej pizzy. SkÅadniki na cieÅcie ok.
Boze uchowaj
Nie wiem kto w 2025 zamawia taka pizze Ja nie znalem i sie nabralem glupi. 110 zl za 2 srednie pizze, ktore byly bardzo male. Skladniki porazka, smak jak plastik. Ludzie, za 50zl mozna zjesc pizze na wypsie z wloskich skladnikow i w ladnym lokalu . To jest jakies nieporozumienie
Rozmiar pizzy duÅŒo zaniÅŒony
PoznaÅ, sÅowiaÅska.
Rozmiar pizzy duÅŒo zaniÅŒony, maÅo skÅadników, w sumie to nie wiele na niej jest
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã