Zamówienie prze aplikacje dwie pizze o godzinie 20:15 z aplikacji wynikaÅo ÅŒe dostawa bÄdzie o 20:45. O godzinie 21 zadzwoniÅem na infoliniÄ i tu niespodzianka moje zamówienie nawet jeszcze nie zosta... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ZamówiÅam 2 duÅŒe pizze. Ciasto zostaÅo posypane jakÄ Å posypkÄ typu buÅka tarta - masakra, pierwszy raz coÅ takiego widzÄ, przez co czuÄ byÅo tylko te chrupki posypki. SkÅadników na pizzach co kot napÅ... ãã£ãšèŠã
Przed chwilÄ przyjechaÅa surowa glina, caÅoÅÄ zaliczyÅa kubeÅ. Nie nadajÄ ce siÄ do jedzenia surowe ciasto, lokal WrocÅaw Dworcowa. OmijaÄ szerokim Åukiem
Nie rozumiem skÄ d tyle negatywnych opinii. Zamawiam regularnie w Warszawie z pasaÅŒ Muranów. Zamówienie dostarczane w 30 minut, pizza zawsze ciepÅa i pyszna, cena bardzo przyzwoita jak na Warszawskie s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Pizza Årednia wyglÄ da na pizzÄ maÅÄ
Pizza Årednia wyglÄ da na pizzÄ maÅÄ , pizza duÅŒa na ÅredniÄ . Nie wiem czy ja siÄ zacofaÅam czy wszystko pomniejszyÅo, a ceny poszÅy w górÄ przy tym? Smak super, tego odjÄ Ä nie mogÄ. Czas dostawy teÅŒ bardzo na plus, ale te rozmiary to jakieÅ nieporozumienie.
Pizzeria WrocÅaw ul Zwycieska
Pizzeria WrocÅaw ul. ZwyciÄska jakieÅ nieporozumienie 2 godziny czekania na 1 pizzÄ. Do tego kierowca arogancki i jeszcze siÄ Åmieje z tego ÅŒe dwie godziny czekam. Totalna poraÅŒka. Nie zasÅugujecie nawet na jednÄ gwiazdkÄ tak traktujecie klientów.
Pizza kebab nawet nie staÅa koÅo kbabuâŠ
Pizza kebab nawet nie staÅa koÅo kebabu miÄsa jak kot napÅakaÅ za to saÅaty mnóstwo, BBQ duÅŒo lepsza
Niestety podany byÅ czas 30 minutâŠ
Niestety podany byÅ czas 30 minut dostawa prawie po godzinie i pizza zimna.....ciekawe którÄdy ona jeździÅa i jak dÅugo skoro róŌnica czasu to póŠgodziny
ZamawiaÅam w te ÅwiÄta byÅa przepysznaâŠ
ZamawiaÅam w te ÅwiÄta byÅa przepyszna z wÅasnymi skÅadnikami oczywiÅcie dowóz nie zajÄ Å im dÅugo czekaliÅmy 40 minut tak jak siÄ okreÅlili to bez problemu zmieÅcili siÄ w czasie jedynie co do wielkoÅci to ta XL mogla by byÄ troszkÄ wiÄksza bo wyglÄ daÅa tak samo jak duÅŒa ale smakiem przebili wszystkie dotychczasowe pizzerie . Polecam :)
Oszukiwanie klientów
Dostawa miaÅa byÄ w 30 minut, po godzinie dowiedziaÅem siÄ ÅŒe jeszcze dwie godziny bo duÅŒy ruch, ÅŒenada.
Bez przyczyny zamówienie anulowaneâŠ
Bez przyczyny zamówienie anulowane czekaÅem 45 minut i nic
Zamówienie nagle anulowanie przez lokalâŠ
Zamówienie nagle anulowanie przez lokal po 30min oczekiwania, a godzina juz na tyle pózna ze nie zamowie nic innego poza tym na zwrot kasy musze czekac oczywiÅcie, strasznie nie polecam, drugi raz zamawiane i drugie zÅe doÅwiadczenie.
Ps. Za pierwszym razem pizza praktycznie zimna a ciasto smakowaÅo jak mÄ
ka
Tragiczne ciasto ( mÄ ka kukurydziana)âŠ
Tragiczne ciasto ( mÄ
ka kukurydziana) na XXL szynki i pieczarek trzeba szukaÄ , sos pomidorowy to chyba najtaÅszy koncentrat z biedronki , zero smaku ... poÅowa trafiÅa do kosza no nie byÅo chÄtnych do jedzenia.
Nie polecam i sami juÅŒ nie skorzystamy..za 45 pl byÅmy mieli 2 Årednie pyszne pizzÄ w osiedlowej pizzerii..
MÄ kÄ kukurydziana, spóźnienie, sÅodkie ciasto
Pizza z mÄ
kÄ
kukurydziana to poraÅŒka. Ciasto jest sÅodkie. Dodatki nawet byÅy ok. Pizza zamówiona późno wieczorem (dodam ÅŒe w lokalu byÅo pusto) przyjechaÅa spóźniona a maja do mnie jakieÅ 600 metrów.
Makabra
Zamawiam pizzÄ z Dominos czÄsto ale to byÅ ostatni raz zawsze zamawiaÅam format pizzy XXL ale niestety jak i smak tak i format jest wielkoÅci zwykÅej duÅŒej a co do smaku to jest smak koncentratu i wysuszonego sera nie wiem czy zmieniÅ siÄ kucharz czy robiÄ juÅŒ na odpieprz zawsze byÅam zadowolona ale tym razem nawet nie zasÅugujÄ na jednÄ gwiazdkÄ.Pozdrawiam
Pizza przyjechaÅa nie doÅÄ ÅŒe zimna toâŠ
Pizza przyjechaÅa nie doÅÄ ÅŒe zimna to nie dokaÅcza rozumiem rozmiary tego Dania w tej restauracji. DuÅŒÄ pizzÄ nazwaÅabym raczej maÅÄ lub ÅredniÄ . Wagonie ze jeszcze kiedyÅ zamówiÄ jedzenie z tejârestauracjiâ.
ZamówiÅem 3 pizze
ZamówiÅem 3 pizze. Dostarczone szybko. Ale polewy, jak dla mnie, ÅŒaÅowaÅy. Ale ciasto byÅo w porzÄ dku.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã