レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goede service! Was vergeten mijn huisnummer in te vullen en kreeg daarop per mail heel snel reactie. Toen ik niet reageerde binnen een dag werd ik gebeld door een zeer vriendelijke dame, gaf mijn hu... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

ik had 2buisjes Xtrzex besteld,en 2 gratis gekregen omdat ik gelijk betaalde.Ik heb voordat ik wilde gebruiken toch eerst mijn huisarts geraadpleegd omdat ik 6 veschillende medicijnen gebruik. Hij raa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb verkeerde spullen ontvangen, niet wat ik besteld had, gewoon waardeloos in 1e instantie Maar het bedrijf heeft hier erg goed op gereageerd, top service. Krijg alsnog de bestelde producten C... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het product boven verwachting goed alleen de tube is snel leeg . Ruim een week na de laatste tablet gaat de pret nog gewoon door . Jammer dat de orderverwerking niet duidelijk , ik kreg namelijk ge... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. ビタミン・サプリメント専門店
  3. ダむ゚ット支揎サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Schoonheid begint van binnen. Gun jezelf die mooie momenten en ontdek onze health toppers! Besteed eens wat extra aandacht aan jezelf en ontdek de mooie resultaten! Bekijk onze lifestyle items. Met ons brede assortiment van beauty producten zit er altijd het perfecte verzorgings- product voor jou bij.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Many years has passed ,just found the

Many years has passed ,just foubd the papers to remind me of such a scam servive.For a product that came half the size ,it doubled in price afte i was charged extra as if i refused to pay .
I was told by them that there bank details would be sent with the product ,it was not ,then trying to contact them and explaining ,i was ignored,and not listened to . got another letter demanding the double payment ,and if it was not payed i would be fined for each day the statutory rent from the day payment was demanded.
I even sweated on the phone ,asking for there bank details .,This threatening behavour is done on purpose to gain more money .It was very stressful.I tell everyone Not to purchase from this company.Its all a scam.did not wanted even to put 1 star ,but this space would not of been able to write a comment..If i had the money ,i would of taken this company to court,however looking at all the comments fto others ,i feel one day someone will sort out ,so they dont scam no one else😡The calender below does not go further back.HAs passed at least 8 years ago .FInding letters always brings stress to remember..now i csn thgos them away .Had to get this off my chest.

2024幎10月31日

Ik had Xtrazex besteld en ik zou 3

Ik had Xtrazex besteld en ik zou 3 buisjes met 10 pillen krijgen (2+1).
Je moet meteen betalen bij bestellen.
Mijn bestelling word geleverd in een pakketje door Post NL.
Bij openmaken blijkt er niet in te zitten wat ik besteld had.
Contact opgenomen met Dorivit (met foto's erbij).
Gevraagd naar een oplossing en zelf oplossing aangedragen maar met Dorivit valt niet te praten.
Het antwoord van Dorivit is: Er zit in wat je besteld heb je besteld heb en daarmee is de kous af.

Bestel NOOIT niet bij Dorivit want je word opgelicht en bedrogen.

2025幎7月3日

Hartelijk dank voor uw bericht.
Ik vind het heel spijtig dat u dit zo heeft ervaren.
Team Klantenservice Dorivit.

5぀星のうち3の評䟡

Het gaat om het product Welltonica

Het gaat om het product Welltonica. Dit heb ik bij Dorivit besteld. Ben nu met de 5de doos bezig. Helaas tot op heden geen gram afgevallen, voel mij wel wat energieker dat wel, maar de reden waarom ik het gekocht heb heeft geen positief resultaat. Heb nog 2 doosjes en hoop dat het uiteindelijk gaat werken. Wat service betreft heb ik geen probleem, het werd snel geleverd. Ook heb ik een extra cadeautje ontvangen waar ik heel blij mee bent, Simpla 360 face serum, dit product is werelds het werkt bij mij. Dit ga ik zeker kopen. Jammer dat Welltonica bij mij niet werkt, hopelijk na de nog 2 doosjes wel een goed resultaat. Ik heb op 3 sterren gezet omdat alleen Welltonica nog niet werkt, service en het cadeautje vind ik top.

2025幎5月20日

Beste heer mevrouw
Hartelijk dank voor uw positieve woorden.
Zou u mij een mail kunnen sturen naar klantenservice@dorivit.nl wellicht kan ik u nog wat tips geven voor het gebruik van de welltonica?

5぀星のうち2の評䟡

De bestelling die ik heb gedaan heb is

De bestelling die ik heb gedaan heb is nog niet binnen. Eerste heen het retour te zijn gegaan bij wel juiste adres en wacht er nog steeds op.
Gr. Martijn

Beste heer mevrouw

Ontzettend vervelend dat het steeds misgegaan is, helaas zijn we hier afhankelijk van derden.
Ik zie dat het pakket onderweg is naar u.

5぀星のうち5の評䟡

Reageren altijd snel,op mijn vragen en

Reageren altijd snel,op mijn vragen en een goede aftersales.

Hartelijk dank voor uw bericht.
Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze service, dit horen wij graag.

Dat je nog eens 2 en 1.99 euro moet

Dat je nog eens 2 en 1.99 euro moet betalen vooral leer je pakje ontvangt

Hartelijk dank voor uw bericht.
Ik begrijp niet precies wat u bedoelt.
Zou u mij een mail kunnen sturen met uw gegevens zodat ik het na kan kijken voor u?
Klantenservice@dorivit.nl
Graag hoor ik van u.

Goede Service en snel geleverd

Goede Service en snel geleverd

2025幎3月26日

Hartelijk dank voor uw bericht.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service, en dit met ons wilde delen.

Zonde geld

Nu 1 week welltonica genomen
Eet gezond en sport regelmatig.
HELAAS geen ons afgevallen..!
Zonde van het geld!

2025幎3月28日

Beste heer mevrouw
Ik vind het heel spijtig dat het u niet heeft gebracht wat u had gehoopt.
Zou u mij uw gegevens willen mailen zodat ik het na kan kijken voor u?
Dit mag naar klantenservice@dorivit.nl

Uitstekend

2025幎3月21日

Hartelijk dank voor uw bericht.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons product, het wordt erg gewaardeerd dat u dit met ons wilde delen.

Goed produkt,en snel geleverd

2025幎3月5日

Beste heer mevrouw
Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze service.
Ik wens u veel plezier met onze producten.
Houdt u onze website in de gaten voor leuke aanbiedingen?

5぀星のうち5の評䟡

Een heerlijk serum en super snel

Een heerlijk serum en super snel bezorgd.

2025幎2月19日

Dorivit からの回答

Beste heer mevrouw van den Berg,

Wat fijn om te horen dat u ook zo tevreden bent over de Simpla 360.
Houdt u onze website in de gaten voor nog meer mooie aanbiedingen?

5぀星のうち5の評䟡

Snel levering en mooi ingepakt

2025幎2月14日

Hartelijk dank voor uw bericht.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.
Team klantenservice Dorivit

Gewoon geweldig!

2025幎2月6日

Hartelijk dank voor uw bericht.
Wat fijn om te horen dat u ook zo enthousiast bent over onze producten en dit met ons wilt delen.

Allemmaal bull schit

Allemmaal bull schit

2025幎1月28日

Beste heer mevrouw

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent.
Zou u mij ene mail wi;len sturen met uw gegevens zodat ik het na kan kijken waar dit precies over gaat?
U kunt mij mailen op klantenservice@dorivit.nl

5぀星のうち5の評䟡

Bezorging snel en effexctief.

2025幎1月23日

Dorivit からの回答

Beste heer mevrouw Rozendaal.
Hartelijk dank voor uw bericht.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle behandeling van bestelling en

Snelle behandeling van bestelling en zalf vlug te vrede van het product dank u

2025幎1月24日

Beste heer mevrouw
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en onze service, dit horen wij graag.
Ik wens u veel plezier met onze producten.
Vergeet u niet regelmatig onze website te bezoeken voor leuke aanbiedingen.

5぀星のうち4の評䟡

Juiste prijskwaliteitsverhouding van de

Juiste prijskwaliteitsverhouding van de aanbieding. Jammer dat de verzendverpakking te groot is voor de brievenbus. Onnodig gezien de relatief kleine standaardeenheden.

2025幎1月16日

Beste heer mevrouw
Hartelijk dank voor uw positieve woorden.
Helaas passen niet alle producten in de brievenbus.
Fijn om te horen dat u het pakket goed heeft ontvangen.

5぀星のうち2の評䟡

De bezorging was ok maar de resultaten

De bezorging was ok maar de resultaten vallen tot nu toe tegen maar ik hou moet komt hopelijk nog.

2024幎12月4日

Hartelijk dank voor uw bericht.
Zou u mij een mail kunnen sturen met uw gegevens zodat ik dit na kan kijken voor u?
U kunt mij bereiken op klantenservice@dorivit.nl.
Graag hoor ik van u.

5぀星のうち5の評䟡

Prima gebracht en verzorgd ook

2024幎11月27日

Dorivit からの回答

Beste heer mevrouw Kuijt.
Hartelijk dank voor uw bericht.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。