レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Anmeldelse af Douro Vinbar, Aalborg Douro Vinbar er et meget hyggeligt sted med en stemningsfuld atmosfÊre – bÃ¥de inde og ude. Levende lys og en indbydende indretning skaber rammerne for et lille,... もっず芋る

Det har vÊret en udsÞgt fornÞjelse at spise og hygge pÃ¥ Douro Wine Bar. Maden har vÊret en liga for sig. Et Êrligt og personligt hÃ¥ndvÊrk baseret pÃ¥ en hÞj grad af kvalitet og Êrlighed. Betjeningen... もっず芋る

En fantastisk god oplevelse! Personale er venlige, imÞdekommende og strÃ¥ler af personlighed. Super god vejledning, og kniv skarp serveringer Jeg vil absolut anbefale dette sted, til en fÞrste date... もっず芋る

De fÞrste tallerkener Vi fik var beskidte og blev sendt retur til kÞkkenet. Vi ventede nÊsten 1 time pÃ¥ tapas platte som manglede smÃ¥ gafler eller lign til at tage med sÃ¥ vi brugte vores egne gafler.... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

3.1

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

20件のレビュヌ

Anmeldelse af Douro Vinbar

Anmeldelse af Douro Vinbar, Aalborg
Douro Vinbar er et meget hyggeligt sted med en stemningsfuld atmosfÊre – bÃ¥de inde og ude. Levende lys og en indbydende indretning skaber rammerne for et lille, intimt sted, hvor der tydeligvis er kÊlet for detaljerne. Man mÊrker hurtigt, at ejeren brÊnder for vin, og bÃ¥de vinudvalget og tapas var velsmagende og lavet af gode rÃ¥varer.
DesvÊrre stopper det positive også der.
Vi havde bestilt bord til 6 personer den 9. januar kl. 19 i anledning af min sÞns fÞdselsdag, men fÞrst efter 1 time og 15 minutter fik vi vores mad. I ventetiden fik vi hverken brÞd, en forklaring pÃ¥ forsinkelsen eller nogen form for kompensation – eksempelvis en drikkevare pÃ¥ huset. Det har jeg aldrig oplevet fÞr og virkede bÃ¥de uprofessionelt og meget underligt, isÊr nÃ¥r anledningen var en fÞdselsdag.
Alt i alt et sted med stort potentiale og gode produkter, men oplevelsen blev desvÊrre trukket markant ned af manglende service og håndtering af en meget lang ventetid.

2026幎1月9日

Kanon vinsmagning

En kammerat og jeg var til vinsmagning på Douro vinbar. Vi havde en vÊldig god oplevelse med dejlige portugisiske vine og en lÊkker tapas-anretning til en super pris. Hyggelig atmosfÊre og god betjening!

2025幎5月10日

Rigtig dårlig oplevelse

Havde kÞbt en deal, og reserveret bord til 2. Da vi ankommer er der ikke et ledigt bord, og vi må vente 30 minutter på et ledigt bord (ejeren havde helt sikkert ikke reserveret et bord til os, så heldigt for ham, at nogen forlod stedet). Vi fortÊller vi har den her deal på vin og tapas, og han vil komme ned med vinen. Vi venter 10-15-20-30 minutter uden der sker noget. Vi går op i baren, og han forsikre os om, at NU kommer han med vinen.. vi venter igen.. 10-15-20 minutter, der sker ingenting. Vi får ejeren ned til bordet, og spÞrger igen efter vores vin. Vi venter igen... 10-15-20 minutter. Vi beslutter os egentlig for at gå, for nu har vi ventet i langt over en time på to glas vin!! Det er uhÞrt! Idet vi skal til at gå, tager nabobordet kontakt til os. Der sidder en tidligere medarbejder som har overhÞrt os, og vil hente vores vin. Og ikke mere end 10 sekunder går der, så får vi vores vin. Denne super sÞde tidligere medarbejder begynder at servicere alle i restauranten (da det er tydeligt at mange har ventet lige så lÊnge som os på enten vin eller tapas). Og efter hun trådte til flÞj det ud baren med vin og tapas.
Vi fik også jÊvnt hurtigt vores tapas, som egentlig smagte ganske udmÊrket.

Men vi kommer helt sikkert aldrig igen, og kan ikke anbefale det til andre. Super dårlig oplevelse, og det er en skam, for det virker ellers til at vÊre et hyggeligt sted.

Edit: dato for besÞg 25.10.2024

2024幎10月25日

Douro Wine Bar からの回答

Hej Julie. Du har valgt ikke at skrive dato for dit besÞg, hvilket gÞr det meget svÊrt at tage din anmeldelse seriÞst, jeg har spurgt dig efter oplysninger, send dem venligst og jeg vil svare derefter. Mvh. stig Christensen Douro Winebar. Hej Julie. Tak for opdatering, det er jo dybt beklageligt at i ikke havde en forventet god aften, men jeg undrer mig over hvad vi gjort for at du venter nÊsten 5 mdr. med at lave anmeldelse. Vi har ingen mulighed for at rette op fejlen så lang tid efter, og må derfor betragte din anmeldelse som chikane. Mvh. Stig

Vi kom simpelthen igen på grund af den

Vi kom simpelthen igen på grund af den personlige betjening. Faktisk samme aften. Derudover hyggelig stemning. Og lÊkre vine. Vi kommer igen på fredag, hvor I har en super DJ på.

2025幎1月25日

Douro Wine Bar からの回答

Tak. Det glÊder os, håber vi snart ses igen

Generel dårlig oplevelse

Generel dårlig oplevelse
KÞbt via deal.dk
Tapas og vin for 2
Vin og brÞd optÞet flad trykt flutes ikke frisk som der står på menukort
Dårlig tapas og tilbehÞr slet ikke 320 dkr som de står til menukort ville have fÞlt mig rigtigt snydt hvis vi have opgraderet
VÊrst var dog kulden ingen varme blev nÞdt til at sidde i tykke jakker
BesÞg 9/1-2025

2025幎1月9日

Douro Wine Bar からの回答

Hej Henrik. Beklager hvis du har haft en dårlig oplevelse. Der er ingen undskyldning hvis der har vÊret for koldt. Mhs. Til flutes, ja. De er opvarmet, og derfor er de jo så også friske. Mhs. Til kvaliteten på vores og om den er prisen vÊrd, kan jeg forsikre dig om at vi kun bruger de bedste råvarer, og jeg hÞrer gerne fra dig, hvis du kan fortÊlle mig hvor du kan få tapas for 2 Pers. Med samme råvarer for 319,-kr. Og hvad er din baggrund for sådan en udtalelse? Vedh. Svar fra min tjener der serverede for jer. WTF?!? Jeg var så sÞd til dem og hentede mere brÞd til dem 4 gange?!?! De sagde det var lÊkkert da de gik ? De havde heller ikke sagt noget om at det var koldt eller andet. For mig ser det ud til at I godt kunne lide brÞdet. KÊre Henrik. Dette er usagligt. Mvh. stig Christensen

Tapas med vin for 2 kÞbt på deals.dk.

Tapas med vin for 2 kÞbt på deals.dk.
Vi valgte at opgradere fra almindelig deal til tapas med stÞrre udvalg. Laks, and, steak, oliven og ost var lÊkkre - men friture rejer og kyllinge nuggets ? Arrg ikke på en tapas platte - som desuden ikke var nok til at gÞre os mÊtte. Vi kÞbte yderligere en chokolade musse til dessert - smagen var ok - den skulle der nok vÊre kÊlet lidt mere for i udseende.
Stedet var piv koldt og jeg frÞs som en hund. Vinen var
dog god og vi valgte at kÞbe ekstra vin i og portvin som var fortrÊffeligt og serveringen ok, men vi kommer ikke igen .
Ekstra lagt oven i betalt deals ...1200 kr

2024幎12月27日

Douro Wine Bar からの回答

Hej Henriette. Beklager hvis du ikke synes at vi levede til din forventning. Synes dog at nogle argumenterne er til den underlige side, at vi har det piv koldt forstår jeg ikke, da vores varmer står på 27 gr. Vores kunder nÊvner ofte for os at vi har det varmt. At du ikke mener at kyllinge nuggets og torpedo rejer hÞrer til på en Tapas er helt for din egen regning. Og du vidste jo de var på platten da du valgte at opgradere. Vi prÞver altid at give vores gÊster den bedst mulige oplevelse, derfor serverede vi også 4 x portvinsglas med en rabat på 40%. Desuden brugte i 1.062,-kr og ikke 1.200,-kr. Med venlig hilsen. Stig Christensen Douro Winebar

Fra god til dårlig oplevelse

Vi havde fortalt vores venner om en fantastisk oplevelse på Douro Wine Bar, hvor vi var 2 par, der havde kÞbt en deal, som vi fik opgraderet.
Vi fortalte til venner og bekendte hvor god en oplevelse vi havde haft.
Så vi tog derned sammen. Det skal siges, der var frygtelig mange mennesker dernede, så der var en forholdsvis lang ventetid. Vi bestilte opgradering af de deals vi havde kÞbt, og skuffelsen var desvÊrre stor da vi så, hvor sÞlle tapas arrangementet så ud. Det var ikke i nÊrheden af det vi fik gangen fÞr, og vi blev knap nok mÊtte. Vi sagde til betjeningen, at der ikke var et stykke af hver del til hver, og så var beskeden at vi bare kunne skÊre det over. Vi er meget i tvivl om vi kommer igen

2024幎11月9日

Skuffende oplevelse

De fÞrste tallerkener Vi fik var beskidte og blev sendt retur til kÞkkenet. Vi ventede nÊsten 1 time på tapas platte som manglede små gafler eller lign til at tage med så vi brugte vores egne gafler. Tjeneren glemte at vi havde bestilt drikkevarer og kom 2 gange og spurgte hvad vi havde besluttet at drikke. Udover vin som var med i vores deal kunne vi kun få cola zero som eneste sodavand (alt andet var udsolgt sagde han??!!).
Tapas var ordinÊr og ikke noget sÊrligt. Vi er glade for at det var en deal og vi ikke havde betalt fuld pris

2024幎7月11日

Douro Wine Bar からの回答

Hej Jeanette. Beklager hvis i har haft en dårlig oplevelse. Det er selvfÞlgelig ikke ok, at tallerkener ikke er 100% rene, der ligger vi os fladt ned. Og ja, det kan ske at vi lÞber tÞr for sodavand, vi er trods alt en vinbar. Mhs. Til at tapas er ordinÊr kan jeg ikke vÊre mere uenig, vi bruger kun de bedste råvarer, og nej i ventede ikke en time. Det tager normalt 30 min. At servere en tapas, alt efter om det er sÊson tapas eller traditionel tapas. Forsat go weekend. Mvh. Stig Christensen Douro winebar.

Uforskammet betjening

Maden var ok, men betjeningen var desvÊrre ikke sÊrlig god, oplevede en meget uforskammet betjening. Så desvÊrre fÞrste og sidste gang vi kommer der.

2024幎2月11日

Douro Wine Bar からの回答

Hej Tina. Vi går meget op i at have en afslappet atmosfÊre og god service, hvori bestod den uforskammet service? Mvh. Stig Christensen Douro winebar

Skod, usmageligt mad

“Tapas” bestÃ¥ende af et usmageligt mix af stegte grÞntsager uden nogle krydderier eller salt eller noget. Vi sÃ¥ ikke skyggen af en ost og desserten var decideret en joke, helt frygteligt. Mega skod og billigt mad forklÊdt i fancy tallerkener og anretninger.

2024幎1月3日

Douro Wine Bar からの回答

Hej Clara. Vi er rigtig kede af hvis du har haft en dårlig oplevelser. Dog må jeg sige, det kan ikke have vÊret hos Douro winebar. Vi servere ikke grÞnsager heller ikke stegte, samt der er altid 3 slags Unika ost på vores platter. Håber du er venlig og trÊkke denne anmeldelse tilbage. På forhånd tak. Stig Christensen Douro winebar

God mad, elendig service og måtte sidde i overtÞj.

Min kÊre hustru og jeg, havde bestilt bord dernede til tapasmenu med vin.
Vi ankommer, og maden er 45 min med at serveret.
Vi og flere gÊster klager over varmen i lokalet, som ikke havde sneget sig op over 16 grader. Beskeden var, at der ikke kunne varmes mere op, kun skrues ned. Vi snakker sidst i november, ingen lav musik, begrÊnset med belysning, incl. stearinlys en aften i november måned.
Maden var udsÞgt og smagte sÊrdeles godt.
Dette er ikke et sted jeg vil besÞge igen, da Aalborg har et utal af tapassteder, med både mere intim hygge, god servering og gjort noget ud af det for kunden.

2023幎11月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。