レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Geachte , Graag willen wij jullie bedanken voor de top service die jullie geleverd hebben zowel bij de samenstellen van de keuken bij Gert Roelen van showroom schoten( top man )en ook bij de leverin... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

De kwaliteit en afwerking van de keuken zijn zeker in orde en het eindresultaat is mooi. Wel vond ik de communicatie met de verkoper minder goed. Er werd niet altijd gereageerd op berichten en so... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De gemaakte renderings van hoe de keuken er kon uit zien, zijn identiek aan het resultaat. Zeer stevig en mooi afgewerkt. Timing werd gerespecteerd, alles verliet met een vlotte communicatie.

䌁業情報

1. キッチン家具店

圓該䌁業による蚘述

Dovy Keukens is een innovatieve en hoogtechnologische Belgische fabrikant van kwalitatieve maatkeukens aan een heel scherpe prijs.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Geachte ,

Geachte ,
Graag willen wij jullie bedanken voor de top service die jullie geleverd hebben zowel bij de samenstellen van de keuken bij Gert Roelen van showroom schoten( top man )en ook bij de levering was het top en VOORAL de mannen die de keuken hebben geplaatst Sander en jens die verdienen een DIKKE MERCI . Echt een TOP SERVICE

2026幎3月30日

Dag Steve,

Wat een fijne reactie om te lezen. Bedankt om dit met ons te delen.

Het is goed om te zien dat alles vlot is verlopen, van het ontwerp in de showroom tot de levering en de plaatsing. Daar zetten we elke dag op in.

We wensen je veel plezier met je nieuwe keuken.

5぀星のうち2の評䟡

Kwaliteit OK , communicatie met verkoper NOK .

Wel vond ik de communicatie met de verkoper minder goed. Er werd niet altijd gereageerd op berichten en sommige beloftes werden niet nagekomen.

Al bij al tevreden over de keuken, maar de opvolging en communicatie met de verkoper mogen beter.

2026幎3月14日

Dovy Keukens からの回答

Bedankt voor je feedback. Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en het eindresultaat van je keuken.

Jammer dat de communicatie en opvolging minder vlot verliepen. We bekijken dit intern verder.

Voor een gerichte opvolging ontvangen we graag extra info, zoals je klantnummer en aanvullende contactgegevens via het Trustpilot-verzoek of via marketing+trustpilot@dovy.be.

Met vriendelijke groeten, Thomas van Dovy Keukens

5぀星のうち1の評䟡

Service na verkoop

In april 2023 keuken laten plaatsen; zeer tevreden over de service en plaatsing. De service NA verkoop, die is er niet. NA verkoop laten ze je aan je lot over en is alles je eigen schuld.
Wij hadden aan de ijskast water op de vloer, de laminaatkast zelf bleek al gezwollen te zijn. Er zijn 3 techniekers geweest; Eerst één van AEG, die heeft de ijskast niet eens uit de kast gehaald en verklaarde dat er binnenin een verstopping was. Wat absoluut niet het geval was, wij zorgden goed voor onze splinternieuwe dure keuken. Maar kunnen we helaas niet bewijzen. Die van Dovy heeft de ijskast er wel uitgehaald en zag direct dat het bakje achteraan vol stond met water maar dat er binnenin geen verstopping was. Het lag niet aan ons zei hij. Wij hebben een verslag waarop dit duidelijk vermeld staat. Deze technieker zei ook, komt in orde, jullie kasten zullen kosteloos vervangen worden, "Dovy laat jullie niet in de steek". Die zin zal ik nooit vergeten. Daarna komt er weer een andere van AEG, die de Dovy technieker opnieuw tegenspreekt. Daarna is het stil gevallen. De sales verantwoordelijke voor ons dossier hulde zich in stilzwijgen. Meer dan een jaar hebben wij hem gevraagd wat de stand van dit dossier was, nooit antwoord. Voorjaar 2025 ging hij plots langskomen, stond voor de deur en zei met een glimlach 'ik ga dat hier eens oplossen voor jullie'. Wij verwezen hem tijdens dat persoonlijk bezoek over hoe alles gelopen was, maar hij bleek van bijzonder weinig op de hoogte. Wij moesten zelf maar weten welke technieker van Dovy wanneer was langsgekomen, sorry dat hebben wij niet bijgehouden. Ik vroeg; houden jullie zelf geen dossier bij waar in staat wie wanneer waar langsgaat? Blijkbaar niet. Helaas, dat doen wij voortaan zeker wel! Hij beloofde dat het in orde ging komen en ons op de hoogte ging houden. We hebben hem niet meer gehoord. We zijn ondertussen weer een jaar verder, geen Dovy gehoord. De reminder-geschiedenis is gigantisch, wij zitten nog steeds met een kapotte kast.
Nu stuurt mijn man nog eens naar Dovy, en krijgt hij terug hetzelfde riedeltje te horen; het is jullie schuld. Hij stuurt het verslag door en we worden bedankt om dit te bezorgen. Sorry, hebben jullie dit zelf niet??
Eerlijk we hebben het helemaal gehad, service na verkoop is echt triest. Je betaalt een gigantische som, maar na betaling word je aan je lot overgelaten. Dovy laat je dus wel in de steek.

2026幎4月13日

Dag Anke,

We betreuren het te vernemen dat je deze ervaring hebt gehad na de plaatsing van je keuken. Je feedback werd goed ontvangen en is intussen gekend bij onze klantendienst. Zij zullen dit intern opnieuw bekijken en zorgvuldig verder opvolgen.

Je wordt hierover verder geïnformeerd via de reeds gekende kanalen.

5぀星のうち3の評䟡

Klantvriendelijkheid ontbreekt

In augustus 2025 hebben wij een Dovy keuken laten plaatsen.
De eindbeoordeling na oplevering van de keuken hangt niet zozeer af van hetgeen in de Dovy fabriek wordt geproduceerd, de kwaliteit van de kasten is namelijk robuust en dus ok. Essentieel in het ganse proces van ontwerp tot oplevering is ten eerste de inbreng van de verkoper en ten tweede het ambachtswerk van de monteur. Van de monteur, Dave, waren we uiterst tevreden. Hij werkt als zelfstandige voor Dovy en streeft naar perfectie. Door het feit dat de plaatser de fouten van de verkoper mag gaan oplossen zou deze persoon in dit hele verhaal meer respect (en dus ook financiële bonus) mogen verdienen.
Elke fout door de verkoper dient door de verkoper rechtgezet te worden. Dit op eigen rekening. In ons geval zou de verkoper dus opnieuw een dampkap in het juiste kleur moeten besteld hebben maar dan hield de verkoper financieel veel minder aan de verkoop van de keuken over. Uiteraard wordt een dampkap in de juiste kleur dus niet besteld. Het feit dat dit niet gebeurt, lijkt ook geen zorg voor Dovy te zijn. De klant is dus de dupe van het feit dat de persoonlijke commissie van de verkoper minder wordt en dus worden fouten niet rechtgezet.

Dus vooraleer je overweegt om een Dovy toonzaal binnen te stappen: laat je niet misleiden door ‘kortingen’ waarmee een verkoper jou meteen wil binden, maar doe grondig je huiswerk bij verschillende aanbieders. Zeker als je wat architecturaal advies wil over het inbouwen van jouw leefkeuken in jouw woning, zou ik toch elders gaan kijken. Dovy is voor ons een massa producent die niet wakker ligt van wat minder goede reviews, daarvoor zijn ze te groot geworden. Maar we blijven het jammer vinden dat ze volledig de verantwoordelijkheid leggen bij hun verkopers en niet de moeite doen om te bemiddelen bij fouten gedurende het ganse proces. De Dovy slogan ‘Al meer dan 30 jaar maak ik keukens alsof ze voor mezelf zouden zijn’ is wellicht met een reden weggehaald. Dan zouden deze foutjes waarschijnlijk wel opgelost geraakt zijn.

2025幎9月7日

Dovy Keukens からの回答

Bedankt voor je feedback, Dieter. Jammer om te lezen dat je ervaring niet volledig aan je verwachtingen heeft voldaan. Fijn dat je de kwaliteit van de keuken en het werk van de plaatser positief beoordeelt.

Je opmerkingen over het verkoopproces nemen we mee. We bekijken dit intern en nemen via de gekende kanalen contact met je op. Bedankt om dit te delen.

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn ontzettend tevreden!

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Dovy Keukens, van begin tot einde. Bij ons eerste bezoek aan de winkel in Brugge werden we meteen hartelijk ontvangen door Leandro. We hadden snel onze droomkeuken gevonden, maar de oorspronkelijke opstelling bleek niet haalbaar in onze woning. Geen probleem: Leandro dacht actief mee en werkte alles perfect uit volgens onze wensen.

Wat Dovy echt onderscheidt, is het totaalpakket. Van het ontwerp tot de coördinatie met aannemer, loodgieter, elektricien en de uiteindelijke plaatsing: alles verliep vlot en perfect op elkaar afgestemd. Wij werkten samen met Steven Mommerency en Dialeau, en ook die samenwerking verliep uitstekend.

En niet te vergeten, de topkwaliteit van de keuken zelf. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Ook een speciale vermelding voor Davy van Dovy, die onze keuken kwam plaatsen, een echte vakman die met oog voor detail alles perfect heeft afgewerkt.

Kortom: een topservice en topkwaliteit van begin tot einde. Wij raden Dovy Keukens absoluut aan!

2026幎2月18日

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je het volledige traject als vlot en goed afgestemd hebt ervaren, en dat de kwaliteit en afwerking overtuigen. We delen je appreciatie intern met het team.

Veel kookplezier in je nieuwe keuken.

Renderings benaderen de werkelijkheid

Zeer stevig en mooi afgewerkt.
Timing werd gerespecteerd, alles verliet met een vlotte communicatie.

2026幎1月30日

Beste Anna,

Bedankt voor je fijne feedback. Mooi dat het 3D-ontwerp perfect overeenkomt met het eindresultaat en dat alles vlot en volgens planning verliep.

Veel plezier met je nieuwe keuken.

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. De service van Patrick uit Dendermonde was top: professioneel, vriendelijk en altijd bereikbaar voor vragen. Ondertussen genieten we al enkele weken van het eindresultaat en dat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Op dit moment is er niets dat we zouden veranderen. Absoluut een aanrader!

2026幎1月30日

Beste Nina,

Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in Dovy. Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is en dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. We geven je complimenten met plezier door aan Patrick.

Geniet nog volop van jullie nieuwe keuken.

5぀星のうち4の評䟡

Na alle heisa die we al hadden met de foute verkoper

Na alle heisa die we al hadden met de door de verkoper zijn misverstand en de fout zogezegd bij ons lag ,( want wij hebben te vlug getekend en konden daardoor geen kant meer uit , toch een foutje die ons 5000 euro geeft gekost , casch betaald ,vragen ze na een jaar en 7 maanden nog eens achter de 5000 euro , wat een bedrijf , bijna niet begrijpelijk , wat is er dan met dat geld gebeurd ?

2026幎4月3日

Beste Patrick,

Bedankt voor je feedback. We nemen je opmerkingen ter harte en begrijpen dat deze situatie vragen oproept.

We nemen dit intern op en zullen dit verder bekijken met de betrokken diensten.

Correcte firma.

Correcte firma.
Vriendelijk, bekwaam en behulpzaam personeel! ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎4月2日

Dag Steven,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je onze aanpak als correct en ons team als vriendelijk en bekwaam hebt ervaren. Daar doen we het voor.

Vriendelijke groeten,

Prachtig resultaat

Van begin bij de bestelling tot het plaatsen van de keuken, alles super.
Zeer tevreden over de keuken. Prachtig resultaat. Goede kwaliteit.
Ook een pluim voor de plaatser van Dovy ,Thibault en de firma IAC Renove die de voorbereidende werken hebben uitgevoerd.
Ook verkoper Johan Mannaerts was uiterst professioneel.
Met dank.

2026幎3月30日

Dag Veronique,

Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat alles van bestelling tot plaatsing vlot verliep en dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. We geven je complimenten met plezier door.

Vriendelijke groeten,

5぀星のうち5の評䟡

Service en kwaliteit moet voldoen bij Dovy

Het totaal aspect bij Dovy Keukens heeft mij enorm verrast. Vlotte bediening en bespreking in de toonzaal.
Duidelijkheid van het verloop. Betrokkenheid in allerhande afspraken. Mooie opgemaakte agenda, wanneer start de fabricage en wanneer gebeurt in installatie. Installateur werkt nauwkeurig en netjes en word bovendien ook opgevolgd door een coach om misverstanden te vermijden. Na het installeren volgt er een kwaliteitscontrole. Kortom bij Dovy maken ze niet alleen uw keuken in Belgie maar het is een bedrijft waarbij iedere schakel van de ketting netjes is gesmeerd.

2026幎3月31日

Dag Jos,

Bedankt voor je mooie woorden en je vertrouwen. Goed om te horen dat het volledige traject duidelijk en gestructureerd is verlopen.

Geniet ervan, Thomas van Dovy Keukens

Heel fijne ervaring met Dovy Schoten

Heel fijne ervaring met Dovy, zowel wat betreft de kwaliteit van de materialen, de professionele plaatsing en de correcte communicatie.
Speciale dank aan Gert Roelens van Dovy Schoten die ons met veel sympathie en vakkennis doorheen het hele proces heeft begeleid.

2026幎2月16日

Dag Mark,

Dank je wel voor je review. Fijn dat je de samenwerking en het eindresultaat positief hebt ervaren. We geven dit graag intern door.

Fijne dag verder,

5぀星のうち4の評䟡

Zeer tevreden van zowel de kwaliteit, van bestelling tot plaatsing

Zeer tevreden van zowel de kwaliteit van de keuken, van bestelling tot plaatsing zeer goeie samenwerking en vooral heel vriendelijke mensen om mee af te spreken.
Bedankt allemaal.

2026幎3月28日

Dag Christine,

Bedankt voor je feedback. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met je keuken.

Fijne dag verder,

⭐⭐⭐⭐⭐ Topervaring van A tot Z

⭐⭐⭐⭐⭐ Topervaring van A tot Z – absolute aanrader!

Na het bezoeken van verschillende keukenaanbieders was onze keuze voor Dovy Keukens snel gemaakt. Vanaf het eerste moment in de showroom van Dovy Oostakker voelden we ons begrepen en professioneel begeleid.

Wat meteen opviel, was niet alleen de klantvriendelijkheid en expertise van het team, maar vooral de uitzonderlijke kwaliteit die Dovy aanbiedt — en dit aan prijzen die perfect concurreren met andere spelers in de markt. Het feit dat alles bovendien nog in België wordt geproduceerd, gaf voor ons de doorslag.

Donald, echt: goe bezig! We mogen trots zijn op zulke Belgische ondernemers.

Er zat best wat tijdsdruk op ons project: de keuken moest geplaatst zijn vóór eind maart, terwijl we pas eind december besteld hadden. Toch verliep alles vlekkeloos. De communicatie was helder en proactief, en we werden continu op de hoogte gehouden van elke stap. Tot onze aangename verrassing werd de levering zelfs al in de eerste week van maart ingepland.

En effectief: perfect op tijd stonden ze daar.

Wat ons écht geraakt heeft, is dat elke medewerker — van verkoper tot chauffeur tot plaatser — dezelfde waarden uitstraalt: vriendelijkheid, respect en vakmanschap. Je voelt je geen nummer, maar een belangrijke klant.

De plaatsing zelf was indrukwekkend. Stipt om 8u begon de installatie, en vanaf het eerste moment merkten we dat hier een echte vakman aan het werk was. Met oog voor detail en zichtbaar plezier in zijn job werd de keuken in slechts drie dagen tot in de perfectie geplaatst. Millimeterwerk, alsof het zijn eigen keuken was.

Tien dagen later volgde het werkblad — perfect op maat, letterlijk als een handschoen passend. Een speciale dank aan Gaëtan en zijn zoon, een echt dreamteam, voor hun uitzonderlijke werk en afwerking tot in de puntjes.

De finale oplevering, inclusief laatste controles en afwerking, gaf ons het vertrouwen dat we de komende 20 à 25 jaar zorgeloos kunnen genieten van deze keuken.

Ook onze verkoper/ontwerper verdient een dikke pluim voor de opvolging én de leuke verrassing bij oplevering.

Een keuken is het hart van je huis. Het is de plek waar je kookt, leeft, geniet en herinneringen maakt met je partner, familie en vrienden. Dan wil je zeker zijn dat je de juiste keuze maakt.

Bij Dovy is die keuze simpel: kwaliteit, service en vakmanschap van Belgische bodem.

👉 Zonder enige twijfel: een absolute aanrader.

2026幎3月28日

Dag Guy,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en doordachte review. We appreciëren je vertrouwen en zijn blij dat alles volgens verwachting is verlopen.

Geniet van alle momenten in je nieuwe keuken,

In de zevende hemel met m’n Dovy-keuken 😇

Men luistert bij Dovy aandachtig naar je wensen en verlangens en daarmee gaan ze aan de slag om je droomkeuken te ontwerpen. De keuken is van degelijke en heel mooie kwaliteit en je kunt het hele bouwproces van dichtbij meevolgen, je krijgt er een persoonlijke project begeleider die steeds voor je klaar staat. Het team dat verantwoordelijk is voor de plaatsing van de keuken levert zeer vakkundig en nauwkeurig werk en ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
Kortom een Dovy-keuken is TOP 👍

2026幎3月26日

Dag Lena,

Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn om te lezen dat je de persoonlijke begeleiding, kwaliteit en plaatsing zo positief hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe keuken.

Top Team Dovy Dendermonde

We gingen een paar maanden geleden “even” kijken bij Dovy keukens Dendermonde en werden ontvangen door Liesa. Liesa is een vriendelijke, aangename en zeer technisch onderlegde werknemer die onze droomkeuken beetje bij beetje tevoorschijn toverde. Enkele maanden later werd de keuken geplaatst. Kleine probleempjes werden met de glimlach door Liesa opgelost. Ze heeft ons werkelijk doorheen het proces geloodst. Berichtjes werden bijna onmiddellijk beantwoord, ook telefonisch werden we steeds correct verder geholpen. Ook het Dovy hoofdkantoor is zeer behulpzaam en correct. Sandra hield ons perfect op de hoogte van leveringen, plaatsing en dergelijke meer. Een frontje met een klein krasje werd opnieuw door Sandra besteld en binnen de week vervangen.
Kortom, ik zou Dovy keukens aan iedereen aanraden, voor ons was het aangenaam proces met een mooi resultaat. Oh ja, voor ik het vergeet, bij Dovy keukens Dendermonde zijn ze allemaal heel vriendelijk, zoals Pierre die me zonder dat ik het vroeg hielp om zaken mee naar de auto te brengen. Top Team, rest me enkel nog een dikke dank u wel!

2026幎3月22日

Dag Peter,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback. Fijn om te lezen dat Liesa, Sandra en het team in Dendermonde je zo goed hebben begeleid van ontwerp tot plaatsing. Dat alles vlot en correct werd opgevolgd, is precies waar we voor staan.

Veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Bedankt voor het vertrouwen,

Alles uitgevoerd zoals afgesproken. Topkwaliteit

Alle afspraken worden nagekomen. De plaatser is een topper! Heel degelijke materialen. Mooie afwerking.

2026幎3月20日

Dag Harry,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat alles volgens afspraak verliep en dat je tevreden bent over de kwaliteit en afwerking. We geven je complimenten graag door aan onze plaatser.

Vlekkeloze samenwerking en opvolging

Vlekkeloze samenwerking met keukenconsultant Christ van Dovy Sint-Martens-Latem, het Rebuilding Team van Wim, Tom en alle betrokken medewerkers, de leveranciers en de dienst planning van Dovy en plaatser Jasper. De opvolging verliep ook feilloos. De keukenruimte werd optimaal benut, een prachtige keuken is het eindresultaat. Veel dank!

2026幎3月22日

Dovy Keukens からの回答

Bedankt voor je mooie woorden, John. Fijn om te horen dat alles zo vlot en correct is verlopen en dat je tevreden bent met het eindresultaat. Veel plezier met je keuken!

Met vriendelijke groeten, Thomas van Dovy Keukens

Klantvriendelijkheid met een grote K

We gingen langs bij Dovy Keukens Dilbeek en werden er zeer professioneel geholpen door Niko Allaeys. Hij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren, ons bij te staan met advies en kwam uiteindelijk tot een zeer mooi ontwerp. Het warme onthaal, de prachtige winkel, de professionaliteit en klantvriendelijkheid van de verkoper/ontwerper
 Allemaal elementen die ons voor Dovy hebben doen kiezen.

2026幎3月14日

Dag Emily,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te lezen dat je bezoek aan onze toonzaal in Dilbeek zo positief werd ervaren en dat Niko je goed heeft kunnen begeleiden bij het ontwerp van jullie keuken op maat. We geven je complimenten met plezier aan hem door.

Veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Groeten, Thomas van Dovy Keukens

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス