䌁業情報

2. メディア䌚瀟
  3. メディア ハりス
  4. テレビ局

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Her finder du nyheder fra DR og alle vores TV- og radiokanaler live og on demand — når du har lyst.

1.9

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

18件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Utilfreds

Dr bliver ved med at sende genudsendelser uanset hvad dag? ForstÃ¥r ikke den ledelse der fÃ¥r sÃ¥ dÃ¥rlige anmeldelser Bjarne Corydon er ansat men til hvad? Sidder han der kun for den hÞje lÞn og tÊnker ikke pÃ¥ utifredsheden og lÊser alle de dÃ¥rlige anmeldelser og handler pÃ¥ det vi seere skriver her mega dÃ¥rlig ledelse skal man lede lÊnge efter gÞr da noget ved sagen og vis du er din hÞje lÞn vÊrdig vÃ¥gn op og lad vÊr med at give os det samme som vi har set tusinde gange hver dag hÃ¥ber du tager det seriÞst det er ikke for sjovt at i kun fÃ¥r dÃ¥rlige anmeldelser vi betaler tvungen licens, mvh jann Villadsen drejÞgade 9000.aalborg.🥱👎👎👎👎👎👎

2025幎12月10日
自発的なレビュヌ

Censur er et angreb på demokratiet og et angreb på ytringsfriheden

Jeg har nu i flere år vÊret blokeret af DR Nyheders moderatorkorps på Facebook uden at have fået en begrundelse for deres blokering på Facebook eller en begrundelse for DR Nyheders blokering. Dette indebÊrer at jeg IKKE kan finde, se, like, kommentere eller dele de nyhedsopslag, som DR Nyheder eksponerer på Facebook. Og som politisk kandidat til det nu overståede kommunalvalg i Danmark har det vÊret ekstra problematisk at et dansk medie udÞver censur. Uden at jeg vel og mÊrke kan få oplyst HVORFOR og i hvor lang tid DR Nyheder har tÊnkt sig at blokere mig. I min optik er DR Nyheders blokering af min Facebook profil et angreb på demokratiet og et angreb på min ret til at ytre mig mig og andres ret til at modtage mine ytringer. Jeg har flere gange forsÞgt at kontakte DR Nyheder men uden at min blokering blev ophÊvet.

2024幎11月20日

ADHD dr2

Goddag dr2

Hvorfor sender I et program af jeres såkaldte nyheder om adhd, og dem der har det ikke kan få hjÊlp. Tror I selv I kan få hjÊlp, for nr.1 så kommer billede uden lyd, og der kun hÞres en halv sÊtning, nr.2 så vises billede hvor man måske skal kunne hÞre om det, hvorefter der hoppes over I andet, eller at I afbryder et interview.
Dem der har det, får NADA ud hÞre/se jeres program af intetheder. I byrde nÞjes selv se gudstjeneste kl. 10 om sÞndagen, og derefter sÞge ADHD hjÊlp.
Ekstrem dårlig program af nyhedsplanlÊgning!!!!.

2025幎11月9日

Nu simultantolker svinene igen på DR2

Nu simultantolker svinene igen på DR2 Joanna Lumleys eventyr på .... kl.18.21 og så skal man igen finde sig i både engelsk og dansk tale oven i hinanden. Og vi har et såkaldt Folketing der er skideligeglad med statsmediet DR der skider på mennesker - HVAD BILDER I JER IND SAMMEN MED jeres LEDE SPINDOKTORER (lÊs: spinsvin!) - I er en flok bundkorrupte såkaldte akademikere.
Det kan ikke passe at denne simultantolkning ikke er et valg.
Hvis folk er blinde hvad skal de så med et tv?
DR's ledelse er jo komplet åndssvage og det samme er Folketinget, der er både dÞve, blinde og stumme som 3 aber.
Hvad skal vi med et Folketing som ikke fatter virkeligheden i ovenstående beskrivelse.
FÞler de såkaldte politikere sig hÞjt hÊvet som en flok ufejlbarligt hellige... pÊdofile, fordi det ligner med alle disse perverse politiske-svingere og lÞsgÊngere på flisen.
De samme politikere er tilmed allieret med en voldtÊgtsdÞmt forvaringspatient der bliver psykopatstaten USA's nÊste prÊsident.
Det samme gÊlder disse perverse politikeres alliance med psykoserne i Saudi Arabien.

P.s.
DR bÞr nedlÊgges og samtlige afsat som en flok despotiske korrupte hyklere.
I Folketinget bÞr samtlige skiftes ud når ingen af disse politikere forstår hvor perverse de er blevet - ellers lÊs ovenstående igen.

2025幎1月9日

Fyr halvdelen af medarbejderne

Fyr halvdelen af medarbejderne - skade ingen.
Fyr 75% af djÞfferne - skade ingen.
Jeg er overbevist om at mange ikke laver en skid.
Drop 80% af alle mÞderne.
Der sidder nogle der mener at de skal finde på noget. Vi
laver en app. Det er der sikkert holdt mange mÞder og hvor godt det bliver. Og er endt i ren
Min kode er : rentlodr

2024幎11月18日

DEADLINE:

DEADLINE:
De to unge mennesker er efter min mening fantastisk dygtige, dels til at finde relevante gÊster og analysere med disse og til dette er de navnlig sÊrdeles velforberedte, så jeg er glad for at den udsendelse genudsendes ofte.
Jeg forstår ingen af de foregående anmeldelser på 1 stjerne overhovedet, ja undskyld, men ingen relevans og formuleret sÊrdeles hadefuldt ligesom på visse medie giganter.
Lars Holm.

2023幎3月17日
自発的なレビュヌ

DR2 Nazi propaganda, FY for dÊlen.

jeg kan ikke se live tv, DR1 uden at få Þjnene placeret på sende programmet nedenfor, som evigt og altid sender Nazi propaganda programmer, på DR2 genudsendelse efter genudsendelse, som de prÞver at hjernevaske befolkningen og indgyde had til tyskland. Der er ingen trussel imod os fra nogle nazister. det eneste DR2 får ud af at tvinge det ind i mine Þjne når jeg prÞver at se DR1 er at de indgyder HAD i mig, så hver gang det sker er min dag Þdelagt, og jeg istedet begynder at hade DR2. i glemmer bagsiden af jeres egen hellighed, og det er at i også udd. nye generationer i at blive nazister. fordi nye generationer kan ikke forholde sig til det, da det ikke er nutid. så hvorfor hade nogle der er dÞde. for der er intet om nynazismen overhovedet. DR2 er en Nazipropaganda kanal. StatsstÞttet. og der er ingen kritik af vores regering eller samfund. fordi det er statskontrolleret propaganda til at folk skal sidde og HADE. og i gÞr det kun for at få seertal, det er klamt. der er sendt nazi programmer i de sidste 20-30 år. nok må vÊre nok. og hvor er der kritik af mishandling af spÊdbÞrn? når nej, så trÊkker jÞderne nazi kortet og Danmark underkaster sig. alt imens Israel nu har lov som regering at omgå en domskendelse. og de fÞre krig imod et mindrestående folk med militÊr stÞtte fra USA. Det lugter langt vÊk.

2023幎1月16日
自発的なレビュヌ

Derfor har vi rotter i BrÞndby strand

Derfor har vi rotter i BrÞndby strand kig pÃ¥ container i tranumparken 7 som er overfyldte og er for smÃ¥ skrald ligger overalt nedfaldsskakte stinker rÃ¥ddent som om de aldrig blir gjort rent de og countainer er direkte sundhedsfarlige ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠

2020幎9月14日

SYGE SYGE mennesker

KUN VIRKELIGT SYGE MENNESKER, her i matriarkatet af de to store kanaler, med deres egen vanvittige fiktion om ligestilling (100% kvindelige chefer på de 2 kanaler), kan finde på at servere 4 timers p-k underholdning og vel at mÊrke, en lÞrdag eftermiddag i december, hvor bÞrn i dette vejr sidder foran fjernsynet - det er ikke normale mennesker der prÊsenterer denne sende flade, det er pÞbel!

Usmageligheden eller P-- misundelsen, er så stor at deres udÊkkede behov ubevist flyder over i stormflod af kompensation.

så SYGE SYGE hunkÞnsvÊsener, få jer dog et liv

O tempora o mores