Jeres app bliver dÃ¥rligere og dÃ¥rligere! Er I ved at afvikle appâen? Sidst jeg havde udfordringer, hvor det at pause en udsendelse krÊvede jeg startede forfra, da jeg ikke kunne anvende ikonet p... ãã£ãšèŠã
Maria RÞrbye RÞnn er simpelthen en rÞver og hendes lÞn pÃ¥ 3.688.115 kr om Ã¥ret + tillÊg og andre snyderier, viser hvor grÃ¥dig kvinden er. Dr1 er en stor genudsendelse og hvis det ikke er genuds... ãã£ãšèŠã
Sovset ind i penge KÊre DR. Hvordan fÞles det egentlig at fÃ¥ leveret milliarder af kroner pÃ¥ paller i jeres reception? I skulle prÞve at klare jer selv i stedet for at suge penge ud af statskassen. D... ãã£ãšèŠã
Det kunne vÊre piv dejligt, hvis i fÃ¥r Poulsen ud som kommentator. Han har hans pÃ¥ det tÞrre, det er mega tydeligt, er blevet blÞdere, for ellers kunne han vel ikke vÊrei studiet. Josefine sÞger all... ãã£ãšèŠã
Drtv det vÊrste jeg har oplevet
Drtv det vÊrste jeg har oplevet. NÃ¥r man ser en Film virker skidtet ikke, det er ikke fÞrste gang det sker. Og det bliver nok heller ikke sidste gang ð¡
Vi er tvunget til at betale licens tilâŠ
Vi er tvunget til at betale licens til DR1
For sort skÊrm?!
Genudsendelser en mass.
Oh fake News
Jeg forstÃ¥r ikke man skal se sammeâŠ
Jeg forstÃ¥r ikke man skal se samme nyheder pÃ¥ bÃ¥de dr1 og dr2- pÃ¥ samme tid,man bliver snart helt skÞr. Krig- krig.find et senere tidspunkt til krigen dÞgn om onsdagen-ðð£ð¢Bl.a- syntes jeg at aftenshowet- skal Êndres til pusterummet- sÃ¥ det er det positive der fremhÊves. De unge -gamle- nydansker/indvandre - kultur- med flere-der klarer sig godt.-lad os fÃ¥ en sang .ðð»
Jeg troede oprigtigt
Jeg troede oprigtigt, at et skifte i ledelsen af DR, kunne fÞre til en fornyelse, og en bedre reprÊsentation af den befolkning, de er sat i verden til at servicere.
Jeg må konstaterer, at sendefladen er ,om muligt endnu mere flad og identitetslÞs end nogensinde.
Uinspireret, og som oftest til den laveste fÊllesnÊvner, og det er mig uforståeligt at det får lov til at fortsÊtte.
Der er ingen tvivl om, at der kÞrer en politisk biased dagsorden, og det er så uendelig uinteressant , at hÞre de samme mennesker bekrÊfte hinanden i de samme holdninger, uden at sikre en bred tilgang af politiske kommentatorer, og dermed skabe nysgerrighed for en dybere og mere nuanceret analyse af fen fÊlles politiske virkelighed vi står i.
Det er mig i sandhed også en gåde, hvem der skulle have interesse i og hÞre denne lavoplÞselig analyse.
DR trÊnger til en udluftning, og jeg tror hvis de var oprigtig interesseret i brugernes tilbagemeldinger,
at de ville vÊre nÞdsaget til at gentÊnke hele konceptet.
HVORFOR HÃRE VI IKKE PRASSEMÃDE ( TOTALâŠ
HVORFOR HÃRE VI IKKE PRASSEMÃDE ( TOTAL BEREDSKAB) FÃRDIG, INDEN RASMUS DAHLBERG SNARK ER, MEGA Dà RLIG STIL,,,,ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬
Dansk Melodi Grand Prix 2026.
Kan DR ikke snart finde ud af, at de er bliver uduelige til at lave Dansk Melodi Grand, som skulle vÊre et mega pop show.
Men gang på gang har DR vist at de ikke kan samle et stÊrkt hold af musikere og kan magte opgaven. Der mange der ude, der kan skrue en super pop sang sammen.
Flyt opgaven til en TV station der vil det.
SÃ¥ ser vi spÊndende ishockey landskampâŠ
Så ser vi spÊndende ishockey landskamp og så speakes der forud for det som vises på skÊrmen så al spÊnding forsvinder, bare irriterende og mangel på professionalisme
Nu sÞger man ikke for opdateringer
Har et TV med Google play og der kan man så ikke afspille dr1 over mere for man har valgt fra dr1 side ikke at sÞrge for at udbyde app opdatering
Hvad er meningen jeg betaler for noget men kan ikke stoppe betalingen selv om dr1 ikke levereð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬
Er sindsyg hidsig over,at trods iâŠ
Er sindsyg hidsig over,at trods i modtager over 4 milliarder,at vi så stadig er tvunget til at betale for at se Håndbold EM herrer i Danmark.Fsndme provokerende og direkte en hån til vi skatteydere..Er total ligeglad med jeres undskyldninger,for jeg er rasende
Vi er dÞdsdÞmt hvad det for nogleâŠ
Vi er dÞdsdÞmt hvad det for nogle uduelige politiker vi har direkte pressemÞde og det er helt til grin de mennesker har aldrig oplevet nogen katastrofer eller lignende et vandrÞr come on total useriÞst
GENUDSENDELSER GENUDSENDELSERâŠ
GENUDSENDELSER GENUDSENDELSER GENUDSENDELSER GENUDSENDELSER GENUDSENDELSER GENUDSENDELSER GENUDSENDELSER GENUDSENDELSER GENUDSENDELSER ð€®ðð©ð©ð©ð©ð©IGEN OG IGEN OG IGEN OG IGEN OG IGEN OG IGEN OG IGEN OG IGEN OG IGEN ð¥±
ForstÃ¥r ikke at vi seere skal finde osâŠ
Forstår ikke at vi seere skal finde os i alle de genudsendelser hver eneste dag dÞgnet rundt er ved at blive sindsyg hvad er grunden til det finder mig ikke i det mere håber at få svar her troede det blev bedre efter Corydon er tiltrådt men åbenbart ingen Êndringer af sendefladen håber at i sÊtter fokus på alle de genudsendelser for det er ikke i orden at vi er tvunget til at betale licens og bliver grundig snydt så håber at Corydon får det stoppet med det samme Mvh jann Villadsen DrejÞgade 9000aalborg.
Frustrerende
Jeg synes at det er enormt frustrerende,at blive mÞdt med i medierne, at jeres tidligere direktÞr får over 2 millioner af skatteydernes kroner for at kÞrer i taxa, hvor taxa turene resulterede i en fyring, det er simpelthen for dyrt at betale dr licens, hvis direktÞre eller andre får en kÊmpe belÞnning for at begå fejl...
Når nu fruen og jeg selv mangler penge til eksempelvis mad, så kan vi samtidig se på at nogle at vores skattekroner går til taxa ture og fyring med over 2 millioner kroner i bagagen for så samtidig mangle penge til mad?
Det er enormt frustrerende og burde overhovedet ikke kunne lade sig gÞre.
Nu vises Hjemmefronten
Nu vises Hjemmefronten, dejlig film, men man får en lang nÊse, for 3 sÊson kom aldrig, så man får ikke slutningen, den skulle vÊret optaget for 8 år siden.
Genudsendelser !!
Jeg synes simpelthen, at I sender alt for mange genudsendelser - F.eks. er Kender du Typen, som er sendt i dag, vi i dag fra 1998âŠâŠ I mÃ¥ simpelthen kunne finde nogle udsendelser, som ikke er sÃ¥ gamleâŠ..
Venlig hilsen Gitte
Jeg vil gerne rose jer for LÞvernesâŠ
Jeg vil gerne rose jer for LÞvernes hule junior. Det er fantastisk, hvad bÞrn og unge kan, og at mange er reelt optaget af verdens klima og velbefindende. Stort klap på skulderen for det. FLERE UNGE MENNESKER. Fra en snart 70 årig
Vil se Tv Avisen på Mobil
Vil se Tv Avisen på Mobil, det kan man ikke mere. Selvom det bliver betalt over skatten.
DR dumhedens kanal
Nu overgår DR sig selv. Jeg spurgte, om vi ikke kunne få stÞrre undertekster, da de andre kanaler havde tekster, der var mindst dobbelt så store. De bad mig så tage billeder af disse tekster!!!!!! Jeg gjorde dem så opmÊrksom på, at der var noget, der hed fjernbetjening, hvor de ved selvsyn ville kunne se teksterne. Det er uhÞrt, at vi er tvunget til at betale til en kanal, vi ikke gider se, og som er totalt ligeglade med vores henvendelser. Imidlertid: Nu kommer mesteren af "nÞdvendighedens politik", tÞr vi håbe på, at han er lige så effektiv her, som da han styrede finanserne.
Venlig hilsen
Karen Bjerring
Helt Êrlig drik og strik med feldhaus?
Helt Êrlig drik og strik med feldhaus?
Hun er fuld og drikker konstant i alle udsendelser
Det irriterer mig
Det irriterer mig, at på optagede udsendelser går lyden vÊk, kommer igen og går vÊk osv. Er der andre der har samme problem? Det er kun på DR, ikke TV2 eller alle de andre kanaler.