Quick delivery, Cheap made in Vietnam NOT Celestion speakers. Sounds very good, easy to dial in tone and effects. Love it anyway.
Hvad er god service? - prismatch - levering til tiden - lav ventetid i showroom - kvalitetsvarer - imÞdekommende ansatte - en kop kaffe til ventetiden i showroom - information om produkt og... ãã£ãšèŠã
Skulle kÞbe en guitar, dog havde fÞrst pengene om en uge. Kontaktede support, som var absolut fremragende; dygtige og venlige. De gav mig muligheden for at lÊgge den til siden ogsÃ¥ betale, nÃ¥r jeg k... ãã£ãšèŠã
Har efterhÃ¥nden benyttet mig af Drumcity's click and collect service et par gange, og har vÊret ovenud tilfreds hver gang. Bestilte et lilletrommeskind, og selv om der stod det ville tage 10-12 dage a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- 楜åšåº
- ãµã³ã«ãŒã ã®æäŸãšèšçœ®
- ã®ã¿ãŒåº
- 楜åšå±
- ãã¢ã販売åº
- èå°ç §æè£ 眮æäŸæ¥è
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
DrumCity har siden 1980 leveret trommer og slagtÞj til rigtig mange skoler og institutioner, orkestre og musikkonservatorier. Når det kommer til trommer og slagtÞj er ingen opgave for lille eller for stor for os. Du/I kan altid kontakte os og få kompetent vejledning og et uforpligtende tilbud på vore kvalitets-trommer!
Norddigesvej 4, 8240, Risskov, ãã³ããŒã¯
- drumcity@drumcity.dk
- www.drumcity.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Har stort udvalg.

DrumCity.dk ããã®åç
Virkelig god service og ekstremt hurtigâŠ
Virkelig god service og ekstremt hurtig levering

Hurtig service
Jeg bestilte sen mandag og modtog varen tidlig tirsdag⊠Det kalder jeg hurtig service. Kan varm anbefales..

Very helpful costumer service
Very helpful costumer service. Helped me with the order, even made some changes. One item was not in stock and arrived super fast. 5* for sure

ProblemlÞs levering
God pris og hurtig levering, også vare det pakket ordentligt ind.

Bestilling af ekstra yamaha p121 klaver, så der er to farver at vÊlge mellem
Er ved at kÞbe et yamaha p121 klaver med stol og stativ. Er lidt i tvivl om vi synes om hele opstillingen skal vÊre hvid eller sort. Det skal bestilles fra fjernlager (udlandet?) og de tilbyder at bestille begge farver hjem, så vi kan prÞve at sÊtte det op og se hvad vi bedst synes om.
Det synes jeg er god service, tak

DrumCity.dk ããã®åç
God service og lynhurtig levering.
God service og lynhurtig levering.
Bestilte kl. 14 og modtog nÊste formiddagð

Hurtig levering til konkurrencedygtigâŠ
Hurtig levering til konkurrencedygtig pris.

Needed a zoom H5 pretty muchâŠ
Needed a zoom H5 pretty much immediately and I got it the day after I bought it. Quickest I've seen

Godt tilfreds.
Meget glad for at handle her. Har kÞbt mig en rÊkke ting herfra. De sender pakken videre hurtigt, og er godt tilfreds med deres kunde service. Havde et produkt jeg havde bestilt derfra gå i stykker inden for garantien, fik snakket med kunde service og sendt den til reparation uden problemer. De var meget behjÊlpelige og forståelige. Kan klart anbefales.

Hurtig service
Hurtig service, prÊcis kommunikation og et dansk selskab. What's not to like ððŒ

Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service, tak for hjÊlpen! :-)

DrumCity.dk ããã®åç
God service og gode produkterðð

DrumCity.dk ããã®åç
God oplevelse hele vejen igennem
God oplevelse hele vejen igennem. God vejledning, hurtig levering. Alt spillede :-)

Meget hurtig levering!
Meget hurtig levering!
Bestilte fredag middag og havde mine ting LÞrdag middag. ðð