De afregner dig lige meget hvadâŠ
De afregner dig lige meget hvad problemet er. Vi havde selv en sag, hvor jeg efterfÞlgende talte med Ikea som ikke forstod hvorfor vi var blevet afregnet. Meget dårlig service!
Dansk Total-service er en sammenslutning af Danmarks fÞrende specialister på reparation af hårde hvidevarer, både under og efter garantiperiodens udlÞb. Vi er en landsdÊkkende serviceorganisation.
ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Afdeling SYD: Vi valgte at booke et udekÞrende servicebesÞg til reparation af vores espressomaskine. Alle oplysninger om model var beskrevet i den onlinebooking. Ved den booking krydser jeg desuden af, at jeg gerne vil ringes op 30 min. fÞr ankomst. Da en venlig tekniker dukker op, viser det sig, at han slet ikke reparerer kaffemaskiner, og at han derfor bliver nÞdt til at tage maskinen med. Det er selvfÞlgelig helt forståeligt, at kaffemaskinen ikke kan repareres på stedet, men jeg stiller mig undrende over, at de ikke kontakter mig på forhånd for at fortÊlle dette. Servicecentralen har hermed faktureret mig for et udekÞrende servicebesÞg, som de ved, de ikke kan levere. Jeg mener, at det er helt udenfor skiven, at jeg skal faktureres for et udekÞrende besÞg, som de allerede på forhånd ved er unÞdvendigt. Jeg kunne jo selv have indleveret maskinen, hvis jeg blot havde vist, at maskinen alligevel ikke bliver repareret på stedet i stedet for at hive 995 kr. op ad lommen for ingenting! Jeg er derfor dags dato endt med at betale 1415 kr. for at få afhentet min kaffemaskine samt diagnosticeret, at magnetventilen på min maskine skal udskiftes. PrÊcis samme diagnose som vi desuden nÊvnte for den udekÞrende tekniker (der dog ingenting vidste om kaffemaskiner). Jeg vil aldrig benytte mig af Servicecentralen igen. Det er simpelthen IKKE i orden. Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde det vist vÊret mere passende. 0 stjerner for absolut 0 service!
Jeg bestilte et hÞretelefoner den 30 december de var på lager 1 til 2 dages levering, der skete intet, jeg har rykket 5 januar, besked den 6 om at det tager 6 til 7 dage endnu. skulle bruge dem på ferie den 11 januar.
Hjalp mig hurtig videre til Siemens kundeservice, reservedel til mit kÞleskab, istedet for bare at komme ud og tage mine penge
Super god og flink tekniker (86), og super god service. :))
Fremragende service.
Meget flink og imÞdekommende teknikker (86)
Kom som aftalt
Vil helt klart bruge dem igen
Her er kunden det helt store problem, og service er for dem kun en del af deres hjemmeside adresse, det er ikke noget man bruger.
DesvÊrre er man tvunget til at bruge dem if. med garantisager.
Dog er teknikeren der var ude meget flink.
Fin telefon service.
De er altid flinke og rare når jeg taler med dem og altid blevet hjulpet.
tusind tak til hele holdet i DTS.
Awful service. Brutal customer care...even Emperor Caligula treated people nicer.
Didn't turn up as they sent a txt 30 mins in advance but couldn't reply, and nothing in the terms about having to pay if someone didn't reply. So...400kr invoice.
Screaming down the phone to insist I pay.
Companies like this shouldn't last long in a free market...
Jacob er top. Kommer som aftalt og trovÊrdig og effektiv
Teknikeren kom til tiden - prisen blev overholdt og produktet fungerer
Kan ikke anbefale at bruge dem.
Vi havde en såkaldt reparatÞr ude for at lave vores Miele opvaskemaskine. Det viser sig at de slet ikke har Miele reservedele (selv om der står, at de servicerer Miele på deres hjemmeside), men det havde de glemt at fortÊlle os selv om vi havde oplyst model, årgang, serienummer mv. Det betÞd at vi fik besÞg i ca. 3 min. hvorefter vi fik besked på at vi ville modtage et tilbud fra dem. Det skulle vi betale 800 kr. for. Det bÞr oplyses allerede i telefonen at de ikke har en chance for at reparere vores maskine ved fÞrste besÞg (som man skal betale for uanset hvad). Da jeg ringede og talte med kundeservice om vores uheldige oplevelse sagde de, at de godt kunne se at det ikke var så hensigtsmÊssigt men sådan var det nu engang bare og det var ikke et af de mÊrker, hvor de havde reservedele med ud.
1 stjerne fra os - dem bruger vi ikke igen
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ