Hvidevarecenter Vest ApS レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Dårlig service ved bestilling af reparation. Defekt fryser fra Power. Fejlmeldt 9.6. tekniker besøg 15.6. forventet reparation om ca. 1 uge. 23.6. rykker for tid, svar reservedele er sendt fr... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vores Hoover tørretumbler stopper efter kort tid. Vi er lige kommet hjem fra badeferie (lørdag) og begge vaskemaskiner er sat igang. Smidder håndklæder i tørretumbleren og den stopper efter få mi... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Flinke folk. Men det kostede 700 kr at få at vide, jeg skal købe en ny vaskemaskine. Det beløb fremgik ikke ved bestilling af serviceeftersynet. Efterfølgende har jeg set, det står i en bekræftelses-S... もっと見る

企業情報

1. 電化製品のカスタマー サービス
  2. 洗濯機・衣類乾燥機修理業

当該企業による記述

Vi reparerer og servicerer hvidevarer dagligt i hele Syddanmark. Fra Tarm i nord over Esbjerg til Tønder Sønderborg i syd. Vi vil så gerne du kontakter os inden du giver en dårlig anmeldelse. Vi plejer at kunne give en fælles god løsning. Tak

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Hvidevarecenter Vest. Meget imødekommende og løsningsorienteret, allerede i telefonen og efterfølgende hurtig ekspedition ved servicebesøg. Kan varmt anbefales.

2026年6月9日

Hej Karsten
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord.
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med os hele vejen fra den første telefoniske kontakt til det afsluttende servicebesøg. Vi bestræber os altid på at yde en hurtig, professionel og løsningsorienteret service, så det er dejligt at høre, at det har levet op til dine forventninger.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din anbefaling.

HvidevareCenter Vest ApS

5つ星のうち5の評価

Super god oplevelse hele vejen igennem

Super god oplevelse hele vejen igennem! Der var en rigtig god dialog og professionel service fra både kontoret og teknikeren. Min opvaskemaskine blev hurtigt vurderet, og da den ikke kunne repareres, fik jeg uden problemer en ny model.

Den nye opvaskemaskine blev installeret og grundigt afprøvet af en meget omhyggelig og kompetent tekniker, hvilket gav en stor tryghed. Alt har fungeret helt perfekt fra start til slut.

Jeg kan derfor varmt anbefale Hvidevarecenter Vest til andre, der har brug for professionel hjælp med deres hvidevarer.

2026年4月20日

Hej Vicki

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – både i dialogen med kontoret og under besøget fra teknikeren. Vi lægger stor vægt på god kommunikation og grundigt udført arbejde, så det er rigtig dejligt at høre, at du følte dig tryg i forløbet og at installationen af den nye opvaskemaskine forløb tilfredsstillende.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din varme anbefaling – det betyder meget for os.

HvidevareCenter Vest ApS

5つ星のうち1の評価

Indleverede en vaskemaskine til …

Indleverede en vaskemaskine til reparation og får en regning på en total ødelæggelse af denne.
Kan derfor kun anbefale at finde et andet sted at få udført en evt. reparation.
Har ikke modtaget denne før jeg får et tlf. opkald i dag den 3/3 26 og reparation/ødelæggelse udført sommeren 25

2026年3月3日
5つ星のうち3の評価

Fint arbejde og fair pris for…

Fint arbejde og fair pris for reservedel, men kr. 900 i grundgebyr er i den høje ende.

2026年1月6日

Hej.

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om arbejdet og prisen på reservedelen.

Grundgebyret dækker blandt andet kørsel, administration samt den tid vores teknikere bruger på forberedelse og sagsbehandling – i dette tilfælde har tre medarbejdere været involveret i sagen.

Vi forstår godt, at gebyret kan opleves som højt, og vi tager din feedback med os.

5つ星のうち5の評価

Dejligt at få god og professionel hjælp…

Dejligt at få god og professionel hjælp af Hvidevarercentervest. Vi havde besøg af en venlig montør, som i løbet af få minutter stillede diagnosen på vores opvaskemaskine. Fint at han også havde reservedelene i bilen, så maskinen blev hurtigt klar. Tilmed fik vi gode råd om opvasketabs og rensning af maskinen med Kalkfri. Vi er meget tilfredse!!

2025年11月3日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at I fik hurtig hjælp og en god oplevelse med både diagnose og reparation på stedet. Det betyder meget for os, at vores teknikere kan løse opgaven med det samme – og samtidig give lidt ekstra gode råd med på vejen

Tak fordi I valgte Hvidevarecenter Vest – vi står altid klar, hvis I får brug for os igen!
Rigtig god dag

5つ星のうち5の評価

Super hurtig og god service

Super hurtig og god service. Kunne komme i det aftalte tidsrum, hvilket betyder meget, da jeg var nødt til at tage fri fra arbejde. Kan anbefales.

2025年11月20日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du satte pris på vores punktlighed og service. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig inden for det aftalte tidsrum. Du er altid velkommen hos os igen.

5つ星のうち5の評価

Dejligt at de kunne hjælpe

Dejligt at de kunne hjælpe. I stedet for at man skulle ud og købt en hel ny emhætte

2025年11月17日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Dejligt at vi kunne hjælpe dig, for både miljø, pengepung og dig.

Vi håbet at kunne hjælpe dig en anden god gang.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og super godt…

Fantastisk service og super godt arbejde.
Flinke medarbejder.

2025年9月2日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Hvor er det fedt du tager dig tid til en så god anmeldelse, det betyder meget for os. Tak og vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.

fantastisk god Service

Hvad Elgiganten ikke kun hjælpe mig med, end andet at jeg har brugt 4 timer med at blive videre send fra den ene firma/ Telefonnr.: til det andet og derfra tilbage til Elgiganten forkert afdeling endda af den firma der sælger varen gennem Elgiganten Epop. alt det Elgiganten plus Epop ikke kunne klare, det klarede Hvidevarecenter VEST ApS i en ruff SORT TAK til Ch.

2025年8月22日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse af os, og tilmed med 5 stjerner. Det betyder meget for og du tog tid til at anmelde. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden god gang.

5つ星のうち1の評価

Total kaos og dårlig service

Total kaos og dårlig service.
Vi har købt en vaskemaskine hos Elgiganten som går i stykker under garantien. Elgiganten henviser videre.
Hvidevarecenter vest kan så først komme 13 dage efter jeg ringede til Elgiganten . Jeg både ringer og skriver at det synes jeg ikke er i orden. Det er længe at stå uden vaskemaskine . Han kommer jo kun og kigger på den og skal så måske bestille reservedele hjem og vi skal vente yderligere. Et par dage efter en ringer en dame. Jeg taler i telefon på det tidspunkt men hun indtaler på svarer at de kan komme onsdag i stedet ( 5 dage før) . 2 min efter ringer jeg tilbage. De tager ikke telefonen men jeg siger at det må de gerne. Jeg får ingen bekræftelse på aftalen så 2 timer senere ringer jeg og siger at damen har ringet og jeg har ringet tilbage 2 min efter og sagt ja tak på svarer hos dem men nu siger han så at nej der er ingen tider. Så det må vente til mandag . Jeg har ringet forgæves til dem mange gange men når de ringer har man åbenbart under 2 min til at slå til. Og 13 dage er ALT for lang tid i at vente i det hele taget

2025年8月11日

Hej

Underligt vi skal skrive sammen i dette forum. Kan se at din maskine er meldt med at den siger en "klonklyd" Vi har været midt i en sommerferie og forsøger at reparere køleskabe og frysere hurtigt, En maskine der har en mislyd har vi flyttet lidt længere frem. Beklageligt at tiden blev "taget" af en anden kunde. Vi aflytter alle tale beskeder i vores system, samt besvarer alle mails inden dagen er omme.
Vi har modtaget sagen den 070825
Fejlbeskrivelsen fra Elgiganten er : MISLYDE FRA TROMLEN BESKRIVES SOM KLONKLYDE

Supergod service

Har haft besøg af Hvidevarecenteret før, hvor I hjalp med vores vaskemaskine.
Har i dag haft besøg af Henrik for hjælp til min opvaskemaskine. Det viste sig at han også nemt kan lave min ovn, som jeg troede skulle udskiftes.
God og venlig service, kommer i det tidsrum, der er lovet og ringer inden ankomst.

2025年4月30日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Tak for din flotte anmeldelse, dejligt du tager dig tid til at skrive en så god anmeldelse af os og Henrik

Stor anbefaling

Jeg har hele vejen igennem oplevet den bedste service. Venlig betjening i telefonen, da jeg bestilte service på min vaskemaskine. Vi aftalte dato for besøg. Inden dagen oprandt ringede de to gange for at spørge, om jeg ville have en afbudstid. Det kunne jeg så ikke, men tak for tilbuddet. Stor tak til tekniker Mads for at løse mit problem med min vaskemaskine med stor venlighed.

2025年4月22日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Tusind tak for din skønne anmeldelse – og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder virkelig meget! Vi er så glade for, at både vores service i telefonen og Mads' besøg levede op til dine forventninger.
De bedste hilsner,

Torben.

Hvidevarecenter Vest

God service oplevelse

Mads er en helt fantastisk, venlig, orienterende og dygtig service medarbejder. Kan kun varmt anbefale firmaet. 🤗å

2025年3月13日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de mange stjerner! Vi sætter stor pris på din feedback og er stolte af at have en dygtig montør som Mads på holdet. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Super klasse Betjening

God modtagelse. Saglig og imødekommende.
God forklaring om produktet og begrundelse i det hele taget.
Også en stor tak til “ MADS “ fra min kone Jytte for god vejledning og introduktion i vores nye Gorenje Komfur
Mvh.
Jytte og Knud
👍😁

2024年9月9日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Dejligt at høre du er glad for både Mads og hans forklaring. Stjernerne betyder meget for os. Tak for at du tog dig tiden.

Mvh Torben.

Svindel butik

Svindel butik.

Jeg forklarer dem problemet - han går ind i mit hus og siger præcis det samme, som jeg sagde. Han giver et tilbud på 4000kr+ for at fikse det - jeg takker nej tak.

Derefter modtager jeg en regning på 950kr for at han tog 10sekunder om det. De siger, at det oplyser de alle steder, hvilket de ikke gør hverken i telefonen eller online.

Hold jer fra dem her - de er heller ikke til at snakke med efter.

2024年8月20日
5つ星のうち5の評価

Super fin service af en grundig og…

Super fin service af en grundig og dygtig teknikker. Mads kom til aftalt tid og gav besked i god tid inden. Kompetent rådgivning og problemet blev løst, så gode anbefalinger herfra 👍👍👍

2024年6月7日

Hvidevarecenter Vest ApS からの回答

Takker mange gange for du tog dig tid til at anbefale os. Det betyder meget. Ros er givet videre til Mads. Håber vi kan hjælpe dig en anden gang.

Mvh Torben.

5つ星のうち5の評価

Super service, god pris. Søde og dygtige folk👍

2024年3月12日

Tak for stjernerne