Jeg har handlet ved Duelund 4-5 gange og endnu engang har de vist sig at vÊre enormt pÃ¥lidelige. Har modtaget et sundt og flot frugttrÊ, hvor kvaliteten er sÊrlig synlig ved bÃ¥de stamme-omkreds og... ãã£ãšèŠã
Bestillet dvÊrgblommetrÊ victoria og dvÊrgÃbletrÊ elstar. Begge fine trÊer, gode rÞdder. Har sÃ¥langt overlevet vinter 2025/2026. MÃ¥ se hvis der kommer frugt i 2026. Ikke noget at anmÊrke i bestilling... ãã£ãšèŠã
Havde bestilt 2 planter af samme str. Fik sendt 2 forskellige str. Blev tilbudt at de afhentede det hele med fragtmand. De kunne ikke eftersende den rigtige str . Kunne ikke kompenseres på anden vis
En rigtig god oplevelse at handle hos Duelunds Planteskole-god kommunikation og dejligt at fÃ¥ ejerne selv i rÞret nÃ¥r man ringer dem op Vores planter var gode og sunde ved levering sÃ¥ de bedste anbef... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hvad vil man så mere?
Vi sÞgte efter et sÞjlesveskeblommetrÊ og fandt det hos Duelunds planteskole.
Ringede, fik tips til plantning, betalte og mandag efter weekenden stod trÊet pÊnt indbundet foran vores dÞr.
Nu står det i haven og folder sine små skud ud.
Hvad vil man så mere?
Virkelig god betjening
Havde kÞbt 3x20 jordbÊrplanter - amatÞragtig forsendelse
Havde kÞbt 3x20 jordbÊrplanter. Planter var ikke ordenligt pakket ind til transport, hverken for at holde jord i potterne eller beskytte toppen. De 3 sorter var kun adskilt af et lag avispapir, der ikke dÊkkede hele vejen. Planter i hvert lag lå oveni hinanden, hvoraf nederste lag stod med toppen opad. Selve kassen var ikke foret eller med luftpuder, så indholdet rystet rundt (de enkelte planter havde ingen mÊrkning), lag var blandet og nogle ude af potterne. En af sorterne havde dårligt nok rÞdder, klumpen faldt fra hinanden ved plantning, var mere stikling end plante. Brink transport, som de valgte at benytte smed bare pakken på fliserne istedet for at sÊtte den.
Meget respeklÞs og amatÞragtig pakning, forsendelse og håndtering af levende planter! Er selv gartner fra planteskoler/gartnerier og vÊret vandt til at pakke planter!
Hurtig betjÊning ,varen er fin kvalitetâŠ
Hurtig betjÊning ,varen er fin kvalitet .
Hurtig og sikker service.
Hurtig og sikker service.
Jeg glÊder mig til at se planterne vokse sig store.
ð±
Hurtigt svar
Som altid pålidelig.
Jeg har handlet ved Duelund 4-5 gange og endnu engang har de vist sig at vÊre enormt pålidelige.
Har modtaget et sundt og flot frugttrÊ, hvor kvaliteten er sÊrlig synlig ved både stamme-omkreds og rodnet. Det er enormt dejligt at handle et sted hvor planternes kvalitet og sundhed trumfer hurtig vÊkst/profit.
Fik ikke kÞbt noget for varen var ikkeâŠ
Fik ikke kÞbt noget for varen var ikke på lager
Bestillet dvÊrgblommetrÊ victoria ogâŠ
Ikke noget at anmÊrke i bestilling, vare, eller kontakt med Duelund.
Jeg modtog min bestilling hutigt.
Jeg modtog min bestilling hutigt.
Det er frÞ.
De er godt mÊrkede og svarer flot til det jeg forventede.
Super levering
Leveret på mindre end 24 timer. Fra Nordjylland til syd Lolland. Super indpakning. Rigtig flot plante.
God og venlig service
Gid betjening og vejledning plus hurtigâŠ
Gid betjening og vejledning plus hurtig levering