Jeg har handlet ved Duelund 4-5 gange og endnu engang har de vist sig at vÊre enormt pÃ¥lidelige. Har modtaget et sundt og flot frugttrÊ, hvor kvaliteten er sÊrlig synlig ved bÃ¥de stamme-omkreds og... ãã£ãšèŠã
Bestillet dvÊrgblommetrÊ victoria og dvÊrgÃbletrÊ elstar. Begge fine trÊer, gode rÞdder. Har sÃ¥langt overlevet vinter 2025/2026. MÃ¥ se hvis der kommer frugt i 2026. Ikke noget at anmÊrke i bestilling... ãã£ãšèŠã
Havde bestilt 2 planter af samme str. Fik sendt 2 forskellige str. Blev tilbudt at de afhentede det hele med fragtmand. De kunne ikke eftersende den rigtige str . Kunne ikke kompenseres på anden vis
En rigtig god oplevelse at handle hos Duelunds Planteskole-god kommunikation og dejligt at fÃ¥ ejerne selv i rÞret nÃ¥r man ringer dem op Vores planter var gode og sunde ved levering sÃ¥ de bedste anbef... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Sunde, store og sprudlende planter
Professionel, hurtig og total problemfri ordre og leverance
Bestilling via hjemmesiden
Bestilling via hjemmesiden. Det var nemt. Dagen efter stod der 2 meget fine trÊer på adressen. Jeg havde et spÞrgsmål efterfÞlgende. Mail blev besvaret inden for et par timer med go tone og udfÞrlig beskrivelse. Det kan ikke gÞres bedre.
Jeg kÞbte et cedertrÊ
Jeg kÞbte et cedertrÊ, jeg bestilte om torsdagen og modtog trÊet dagen efter.
TrÊet virker til at vÊre af super kvalitet og jeg fik hvad jeg bad om, til en rimelig pris.
Det har vÊret en rigtig god oplevelse og det kan varmt anbefales at handle hos Duelunds planteskole.
Altid grundig og proffesionelâŠ
Altid grundig og proffesionel vejledning, både om planterne, plantning og pasning af disse.
Modtager altid fine og sunde planter.
Har gode priser.
Hurtig til at hjÊlpe med ordren
Hurtig til at hjÊlpe med ordren.
God service ved henvendelsen
Alt Ok
Alt var perfekt
Kompetent vejledning og hÞjt serviceniveau!
Jeg har kÞbt nogle meget skÞnne buske og trÊer, og har fået helt fantastisk vejledning og et hÞjt serviceniveau.
Jeg kan varmt anbefale Duelunds planteskole!
God vejledning
Ved bestilling af hÊkplanter (tidligt på efteråret) var Duelund så venlig at foreslå levering 2-3 uger senere, da det ville vÊre bedre for planterne at vente til lÞvfaldet begyndte.
TrÊdebregner
Hurtig levering. Planter af hÞj kvalitet. Fint pakket og lige til at gå til.
FÞrste gang jeg har bestilt hos jerâŠ
FÞrste gang jeg har bestilt hos jer ð€super flotte planter til en fantastisk pris og hurtig levering ðžhar allerede bestilt igen ð
Vare (pakke) ikke leveret
Kan ikke skrive en anmeldelse på en vare som ikke er leveret. Vender tilbage når min pakke er ankommet.
Planter lå hulter til bulter ved levering
Fine planter (hasselurt), men de blev leveret i en lille kasse, hvor de lå hulter til bulter. Selvsagt var mange planter derfor vÊltet ud af potterne og lå med blotlagte rÞdder
Tilfredsstillende kÞb