Tischorna sitter som en ”smäck” inte första gången ni levererar, nu vet jag vilken mod som passar så nu får färgerna bestämma, tung med en känsla av kvalitet och smidig service o hyfsad snabb leverans... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Tycker det är bra kvalité och har större storlekar. Hittade lite jag beställde. Vet ju om allt det där med eeturfrakt och så men det är tråkigt att det är returfrakt. Men jag kan förstå att inte alla... もっと見る
企業が回答しました
Beställde skor som kom snabbt som vinden, tyvärr gick de sönder lika fort. Troligen något produktionsfel från fabrik. Jag öppnade ett reklamationsärende idag (en söndag), och fick svar bara en... もっと見る
ネガティブなレビューの 37%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
T tröjor som når hela vägen
Älskar Dunken.
Älskar Dunken.. bästa sidan för att köpa dom skönaste och coolaste kläderna. Och annat snyggt dom har i lager..
Klart och tydligt löfte på deras egna…
Klart och tydligt löfte på deras egna hemsida, 1-3 dagars leverans, upp till dom att hålla vad dom själva påstår, det gör dom inte, handla inte från Kina sägs det överallt, men dom grejerna har alltid kommit fram betydligt tidigare än utlovat.. Beställde en vara som enligt deras egna uppgifter skulle finnas i lager, så trasiga maskiner saknar relevans i mitt ärende, clown firma.

Dunken.se からの回答
Stort utbud och snabb service
stort utbud av kläder, med bra kvalitet och en snabb service
Snygga tröjor
Snygga tröjor, men eftersom jag har lite rondör och är 195 cm lång så var de för korta i rocken och för tighta. Fick gå i retur. Mvh Peter

Nem bestilling
Nem bestilling. Varen lever op til mine forventning. En god investering
Snabb leverans, bra kvalite' och passform på det jag beställde.(nöjd)
Bare et godt sted at handle varmt og…
Bare et godt sted at handle varmt og praktisk tøj 👍🏻 ❄️ 🧊..
Super hurtig levering
Super hurtig levering . Glæder mig til at gi’ min søn dem i Fødselsdagsgave , pst….🇩🇰. Hav en bra afton . Besøker ofte i Småland 🙌🙌🇸🇪❤️🙋♀️.
Dunken levererar alltid vad de lovar
Dunken levererar alltid vad de lovar - bra grejer .
Ps.
Jag gillar " DERAS SÄTT " ( alltid roligt 😉✌️)
Tack DUNKEN .
Snabb leverans, och man fick vad man beställde. Kommer att beställa mera. /B
Sjukt lång leveranstid
Sjukt lång leveranstid. Beställde varor som skulle finnas i lager i början av november 2025, fick inte varorna förrän i mitten av januari 2026 Missade därmed alla typer av rabatter som förekommer i december , med mellandagsrean Och allt annat.
Det blev retur på allt och återkommer inte till detta företag något mer
Farlig faktureringstjänst
Fin vara men oduglig faktureringstjänst. Bekräftelse skickas ut men man misslyckas med att skicka en faktura. Istället lägger man på en avgift på 450:- för påminnelse.
JÄTTE TREVLIG SIDA MED SPÄNNANDE…
JÄTTE TREVLIG SIDA MED SPÄNNANDE SORTIMENT SKÖN KVALITE BRA PRISER FINEMANG VA CAN YOU BLOW MY WISSLE BABY LET ME GO
Sjukt bra
Först var de lite förvirrande då jag inte förstod att varan inte fanns i lager, då de stod en grön prick och 3-10 dagars leverans. Mailade företaget då jag blev stressad över att jag beställde på måndagen och på onsdagen hade de inte skickats, och var rädd att jag inte skulle få tröjan till jul. Fick sjukt snabbt svar från dom! Paketet skickades i fredags från Sölvesborg, och kom fram idag (måndag) till mig i Västernorrland! Helt galet snabbt, och till och med en dag tidigare än beräknad leverans. Har verkligen inget negativt att säga, mer än att de skulle kunna stå lite tydligare att varan inte finns i lager MEN den kan ändå beställas med någon extra dags leverans. 5/5 bananer till dunken
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。