Betrott och välkänt företag med bra service som har funnits länge. Inte billigast, men bättre webbsida än vad andra har numera, där full information ges om produkterna m.m. Ögonblicklig leverans (även... もっと見る
企業が回答しました
Jag har handlat från Dustin i över 20 år snart. De har så länge jag handlat hos dem haft en genomgående hög standard. Jag har ännu inte haft en dålig upplevelse. Fortsätt ert grymma jobb!
Köpte en Wacom One Pen Display på Dustin Home för ungefär en månad sedan. Allt var bra ända tills jag anslöt ritplattan till en USB-C-port på en dator och det inte går att starta ritplattan. Eft... もっと見る
企業が回答しました
Toppen! Rekommenderas varmt! Bra hemsida med mycket information. Lätt att beställa och betala. Många valmöjligheter för leverans. *Beställde på lördagen, paketet skickades samma dag och kun... もっと見る
企業が回答しました
Dustin Home har stängts permanent. Vi är tacksamma för ert förtroende och stöd genom åren.
スウェーデン
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Bra och snabbt utan någon problem rekommenderar

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Min andra Voxicon-TV, den först var 65" nu blev det en 50". Supersnabb leverans (beställde på torsdag, leverans på dagen efter). Allt fungerade utom krångel" Tack Dustin, kul att man kan lita på Er!

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Snabb leverans och superbra & snabb kundservice

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Välfungerande sajt som gör det smidigt att handla, och blixtsnabb leverans. Beställde min laptop på förmiddagen, och fick den levererad strax efter lunch efterföljande dag. Grymt!

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Hej! Bra produkt, fungerar som den ska. Dock tycker jag inte att instruktionen stämmer till fullo. Enligt den ska både mastern och övriga användare kunna skicka sms till enheten för svar om aktuell temperatur, dock är det bara möjligt för mastern, vilket jag fick svar om från tekniska supporten. Snabb leverans. Mvh Folke

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Good discounts, extremely fast delivery (recieved my package the day after I ordered it), and responsive customer service.

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Sjukt irriterad när man ska besöka hemsidan. Massa pop ups om cookie, företagsrutor och annat skiit. Väljer att handla någon annanstans på grund av detta. Det är 2025. Ett klick till produkten tack...

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Efter många kontakter med Dustin, och många samtal med Konsumentverket för att få klarhet i mina rättigheter eftersom Dustin varit minst sagt otydliga, fick jag till slut hjälp. Ärendet löstes och produkten reparerades kostnadsfritt inom reklamationsrätten, vilket jag uppskattar. Däremot tog det lång tid och krävde betydligt mer arbete från min sida än vad jag tycker är rimligt, särskilt eftersom lagen tydligt var på min sida från början. Min erfarenhet är därför att Dustin kan ta ansvar, men att det tyvärr inte sker utan att man själv ligger på.

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Vilken snabb leverans! Köpte en SATA SSD på torsdagen vid 13:38 och den var framme på fredagen runt 13-tiden! Jag har alltid tyckt om att köpa saker på Dustin sedan årtionden tillbaka. Både via jobbet och som privatperson.
De har bra saker till bra priser och en bra service!

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Strul med leverans. Inga svar på ärenden som skapades. Ingen som helst customer service. Första och sista gång med Dustin

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。