レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Köpte ett nätverkskort som dock visade sig inte passa min dator. Dustin hade inte rätt typ i sitt sortiment men skaffade det. Jag behövde inte ens returnera det kort jag först köpt. Imponerande servic... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag har inte handlat på Dustin på några år, eftersom jag inte har haft behov av deras produkter. Men som tidigare konstaterar jag att de är otroligt snabba på att leverera och att de följer prisutveck... もっと見る

企業が回答しました

Dustin Sverige について

当該企業による記述

Dustin

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux

Vi hjälper våra kunder att vara i framkant genom att förse dem med rätt IT-lösning för deras behov.

Vi erbjuder cirka 255 000 produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Dustin har cirka 2 400 medarbetare som älskar och tror på tekniken och dess möjligheter.

Bolaget är sedan 2015 börsnoterat på Nasdaq Stockholm med huvudkontor i Nacka Strand strax utanför centrala Stockholm.

4.3

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Smygavgifter för leverans.

Nu har Dustin hittat ett nytt sätt att höja priserna. De tar ut extra för frakten. De tar en extraavgift för flera kollin och som av en slump blir det alltid många kollin när man beställer. Utgå från att fraktkostnaden blir mycket högre än vad som står när ni lägger beställningen.
Jaja Dustin. Ni har skrivit något i något villkor så de är inte att luras. Men det är inte heller tydligt. Så lika bra att teckna nya samarbetsavtal eller kika på andra plattformar. Dustin är inte samma som förr. Då är de lika bra att förnya hos sig själv oxå.

Uppdatering. Dustin beklagar så klart och hänvisar till sina villkor men visar även välvilja att stryka frakten. Starkt av dem att inse att det är dåligt för affärena men frågan om hur man ska tänka i framtiden kvarstår så länge modellen finns kvar.

2026年4月21日

Imponerande service!

Köpte ett nätverkskort som dock visade sig inte passa min dator. Dustin hade inte rätt typ i sitt sortiment men skaffade det. Jag behövde inte ens returnera det kort jag först köpt. Imponerande service!

2026年4月4日
5つ星のうち5の評価

Sjukt snabb leverans och grymt bra pris…

Sjukt snabb leverans och grymt bra pris på vår 100” Samsung TV

2026年3月25日

Hej Juhani,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att leveransen kom fram snabbt. Vi hoppas ni blir nöjda med er nya TV . 🙂

Inte ens 24h

Beställde en MacBook Neo. Hade den inom 24h.
Topp of the line service!

2026年3月21日

Hej Johan,

Tack för din fina recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att leveransen fungerade bra. 🙂

5つ星のうち5の評価

Bra service, fick snabba svar på mina frågor.

Jag fick hjälp med att snabbt hitta en produkt som uppfyllde alla mina krav som jag hade.
Det var svårt att hitta all info på er hemsida, så uppskattar verkligen möjligheten till "personlig service"

2026年3月18日

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att att du fick snabb och bra hjälp av vår orderavdelning. 🙂

5つ星のうち4の評価

Mycket smidig sida att handla ifrån

Mycket smidig sida att handla ifrån. Liten miss när fakturan kom till en enskild person mejl istället för automat scancloud adress.

2026年3月19日

Hej Alf,

Tack för din recension!
Tråkigt att höra att fakturan inte kom rätt. Jag rekommenderar att ni loggar in på ert konto och går till adresser för att säkerställa att det är rätt fakturaadress angiven där. Så ni inte får samma problem nästa gång ni handlar.
Ni kan även mejla order@dustin.se om ni vill ha hjälp med att uppdatera fakturaadressen. 🙂

Lättförståeligt köpgränssnitt

Lättförståeligt köpgränssnitt. Fantastiskt snabb leverans och deluxe kundtjänst..!

2026年3月25日

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att leveransen kom fram snabbt, och att du fick bra hjälp av våra kundservice. 🙂

bra pris

bra pris, super snabb leverans och bra produkt!
kommer definitivt titta på er sida innan jag köper något teknik framöver

2026年3月6日

Hej Ninni,

Tack för din fina recension och fem stjärnor!
Härligt att höra att allt fungerat bra. 🙂

Vi önskar dig en trevlig dag och varmt välkommen åter!

Undermåligt emballage

Jag beställde en mekanisk hårddisk för backup och den var tyvärr mycket dåligt emballerad. Den låg löst i ett tunt kuvert med bubbelplast och sedan i en vanlig papplåda. Ett helt orimligt sätt att skicka en hårddisk för 5000 kronor.

2026年3月13日

Hej Matti,

Tack för din recension och feedback.
Det var tråkigt att höra att du inte var nöjd med hur varan var packad.
Vi är tacksamma för att du delar med dig av din upplevelse, och jag kommer skicka vidare din feedback till vårt lager.

Snabb leverans!

2026年3月23日

Hej Lars,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Kul att höra att leveransen kom fram snabbt. 🙂

5つ星のうち5の評価

Utmärkt kundservice och smidig reklamationshantering

Jag är supernöjd med min upplevelse hos Dustin. Kundservicen var snabb, professionell och mycket lösningsorienterad. Reklamationsärendet hanterades smidigt och utan krångel, med tydlig kommunikation hela vägen.
Det här är precis den typ av service man önskar som kund. Kan varmt rekommendera Dustin.

2026年2月24日

Hej Samuel,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Var roligt att höra att du fick bra hjälp. Jag skickar vidare din feedback till vår kundservice. 🙂

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans, bra produkter och priser.

2026年3月6日

Tack för din recension och fem stjärnor!
Härligt att höra att allt fungerat bra, är du nöjd är vi nöjda. 🙂

Väldigt snabb leverans

2026年3月11日

Hej Peter,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Härligt att höra att leveransen fungerade bra. 🙂

5つ星のうち5の評価

Lätt att hitta det jag sökte på…

Lätt att hitta det jag sökte på hemsidan och snabb leverans

2026年3月5日

Hej Björn,

Härligt att höra att leveransen kom fram snabbt. 🙂

Proffsigt, effektivt

Proffsig sjat och handhavande. Effektiv och snabb service. Bre bemötande och bra priser.

2026年3月13日

Tack för din recension och fem stjärnor!
Härligt att höra att du haft bra erfarenheter när du handlat hos Dustin. 🙂

Vi önskar dig en trevlig dag och varmt välkommen åter!

5つ星のうち5の評価

Alltid fantastisk snabb leverans.

Alltid fantastisk snabb leverans.

2026年2月17日

Hej Anna

Härligt att höra att leveransen kom fram snabbt. 🙂

5つ星のうち5の評価

Bra utbud och snabb leverans

Bra utbud och snabb leverans. Hittar alltid det jag söker hos Dustin.

2026年3月1日

Hej Daniel,

Härligt att höra att allt fungerat bra. 🙂

5つ星のうち1の評価

Beställde 2st outdoor smart socket

Beställde 2st outdoor smart socket, ordern annulerades och pengarna betalades inte tillbaka och dom hörde inte av sig om det.

2025年11月21日

Hej Anders,

Tack för din recension och feedback.

Det var tråkigt att höra att vi inte kunde leverera produkterna du beställt, det ber vi om ursäkt för.
Tyvärr så hade varorna du beställt utgått ur vårt sortiment, så det var inget vi kunde få in i lager.
Då vi även stängt försäljningen till privatpersoner den 15 december 2025 har vi inte möjlighet att lägga up någon ny order.

Enligt vår ekonomiavdelning ska reservationen på beloppet ha släpps i samband med att ordern avbeställdes, så några pengar ska inte ha dragits. Stämmer inte detta rekommenderar jag att du pratar med Klarna, eller återkommer till vår kundservice om de inte kan hjälpa till.

Vi ber åter igen om ursäkt för besväret.

Dustin

Trustpilot エクスペリエンス