Betrott och välkänt företag med bra service som har funnits länge. Inte billigast, men bättre webbsida än vad andra har numera, där full information ges om produkterna m.m. Ögonblicklig leverans (även... もっと見る
企業が回答しました
Jag har handlat från Dustin i över 20 år snart. De har så länge jag handlat hos dem haft en genomgående hög standard. Jag har ännu inte haft en dålig upplevelse. Fortsätt ert grymma jobb!
Köpte en Wacom One Pen Display på Dustin Home för ungefär en månad sedan. Allt var bra ända tills jag anslöt ritplattan till en USB-C-port på en dator och det inte går att starta ritplattan. Eft... もっと見る
企業が回答しました
Toppen! Rekommenderas varmt! Bra hemsida med mycket information. Lätt att beställa och betala. Många valmöjligheter för leverans. *Beställde på lördagen, paketet skickades samma dag och kun... もっと見る
企業が回答しました
Dustin Home har stängts permanent. Vi är tacksamma för ert förtroende och stöd genom åren.
スウェーデン
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Enkelt att beställa, snabb leverans, mindre än 24 tim

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Mindre än 24h senare hade jag varorna hemma. Grymt bra jobbat av både Dustin och dess transportör PostNord veckan innan Jul.

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Beställ inte från Dustin! Efter tre veckor har jag fortfarande inte fått de varor jag beställde trots att de enligt Dustin fanns på lager när beställningen gjordes. Nu flyttas leveranserna fram efter hand. Jag har frågat om jag behöver byta produkt men nejdå, varorna kommer snart… men fortfarande ingen leverans. Detta gäller två olika order. Riktigt dåligt. Update: Dustin svarar nedan att det är tråkigt att leveransen blir uppskjuten. Poängen i detta fall är att Dustin påstår att varor finns i lager för att efter orderbekräftelse ändra sig och meddela att varan inte fanns på lager. Om varorna på dessa två från varandra fristående order inte hade funnits på lager när jag beställde hade hanteringen varit rimlig men nu har Dustin två gånger sålt saker som de faktiskt inte har.

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Snabb leverans. Nedsatt pris. Kan inte uttala mig funktionen på datormusen eftersom det är en julklapp. Såg rekommendationer på nätet. Så jag hoppas det blir bra.

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Snabb leverans fast jag fick info att varan skulle bli försenad. Bra med info. Ännu bättre att varan inte var försenad.

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Snabbt och enkelt att beställa, bra hemsida!
Snabb leverans!

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Snabb leverans. Tydlig och bra kommunikation. Rekommenderar Dustin.

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Jag köpte en otrolig laptop Lenovo på en normal pris

Toppen! Rekommenderas varmt!
Bra hemsida med mycket information.
Lätt att beställa och betala.
Många valmöjligheter för leverans.
*Beställde på lördagen, paketet skickades samma dag och kunde hämtas ut redan på måndagen!*
Beställningsbekräftelse kom snabbt. Vet inget om hur deras kundtjänst fungerar eftersom ingen kontakt med dem har krävts.
Allt har fungerat perfekt och jag är oerhört glad och tacksam.
Återkommer gärna!🤩

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Ger inga orderbekräftelser alls.
Och har på hemsidan att de kan leverera inom 48tim
Nonchalant kundtjänst som inte vill erkänna

Dustin Home Sverige (Permanent stängt) からの回答
Beställde en mobil på kvällen. Redan nästa dag vid 12-tiden fanns den på Direkten för uthämtning!!!!!! Snabbare får man leta efter!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。