レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Utroligt at der stasig findes firmaer, der sÞrger sÃ¥ godt for deres kunder. SÞren fangede hurtigt hvores behov, og kom med et fÊrdigsyede forslag,. Hvirkelig en specialist der kender til sagerne.... もっず芋る

Vores gamle pillefyr stod af efter 13 Ã¥r og lige op til julen 2018! Efter vi kontaktede DVCenter gik det stÊrkt! Vi ringede onsdag og torsdag eftermiddag kl 15.30 var der installeret et helt nyt Bla... もっず芋る

Den gamle Salamander oliestoker mÃ¥te lade livet, sammen med den tilhÞrende 1.200 l indendÞrs olietank. Rest in peace ! Havde aftalt med DVC at Svend Hansen skulle komme forbi i morges kl 07:00... もっず芋る

䌁業情報

1. 配管郚品店

圓該䌁業による蚘述

Dansk VVS Center & HÞng VVS er din sikre forbindelse til ordentligt VVS-Arbejde - vi dÊkker alt fra spjÊld, blik, Pillefyr & Varmepumper - ja alt VVS-Relateret

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

429件のレビュヌ

Professionelt og imÞdekommende firma

Dansk VVs center var vores VVS partner i privat renovationsprojekt.

De stod for konvertering af gasfyr til fjernvarme, nedtagning af radiatorer, gulvvarme i hele huset samt udskift af vand til nyt kÞkken.
Herudover blev installationen forberedt til der kan trÊkkes gulvvarme i fremtidig opgradering af badevÊrelse og toilet.

Alt er udfÞrt mere end tilfredstillende og prisen var som initielt aftalt uden overraskelser - de par småting der dukkede blev absorberet i original aftalen uden ekstra pris.

De kordinerede selv deres arbejde med tÞmrer og Þvrig håndvÊrkerer så jeg ikke selv behÞvede at vÊre mellemmand imellem dem - så alt i alt overordnet tilfreds og vil vÊlge dem til fremridigt arbejde.

2025幎11月11日

5⭐ og stort tak til SÞren og Dansk VVS Center

Tak til SÞren og Dansk VVS Center for hurtigt at hjÊlpe mig med udskiftning af min vandvarmer.

Selvom de havde travlt, kunne de forstå min udfordring og fik hurtigt klaret problemet.

Jeg kan absolut sende mine varmeste anbefalinger - og så er det jo også altid en glÊde at benytte lokale virksomheder.

2025幎7月8日

Hurtig og god service

Manglede gulvvarme. Blev ringet op på en sÞndag af SÞren, hvor der blev aftalt en tid dagen efter. SÞren var der som aftalt til tiden, fandt hurtigt fejlen og fik den rettet. Fik under reparation en masse tips, samt rådgivning om mit nuvÊrende anlÊg. God, kompetent og hurtig service.

2024幎9月30日
自発的なレビュヌ

uÊrlige mennesker overholder ikke deres aftaler

Selvom når man en kunder hos dem og har brug for akut hjÊlp de hjÊlper ikke ,men de siger ikke vi ikke kan eller vi har travlt. De lover og lover . vi venter og der sker en ting og deres kvalitet holder heller ikke godt vi har dårlig oplevelser med dem de sidste to gange.
Ikke anbefale som en professionel VVS.

2023幎12月21日

Varmeste anbefaling!

Dansk VVS-Center havde i starten af året del-entreprise på vores nye badvÊrelse (totalrenovering i hus fra 1934 med bad fra sen 70'ere/start 80'ere).
Vi har helt igennem kun oplevet super hÞj faglighed, kompetent rådgivning og stor imÞdekommenhed for at lÞse de mange, små 'opdagelser', der kom undervejs i renovering af VVS'en i et hus fra 30'erne.
Vi kan kun anbefale Dansk VVS-Center på det varmeste!

2023幎2月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。