HÃ¥blÞs "kundeservice" Umuligt at komme i skriftlig kontakt med kundeserve efter kÞb. Man har 4 muligheder for at krydse af i en rubrik, og passer klagen ikke ind i en af dem, bliver det svÊrt. VÊl... ãã£ãšèŠã
Skulle have skiftet en Danfoss radiatortermostat pÃ¥ vores hus fra 1988. Sendte en billede til VVS-Experten af den pÃ¥gÊldende og fik fint svar tilbage med link og til en meget favorabel pris. Let besti... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering, men....... I kan godt informere om i sender leveringen i 3 pakker. Jeg var på posthuset 3 gange
- é 管工
- ãšã¢ã³ã³è²©å£²åº
- 济宀ãªãã©ãŒã æ¥
- é»åæ©åšåº
- 倪éœãšãã«ã®ãŒè£ 眮æäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VVS-Eksperten
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Når du handler hos VVS-Eksperten, kan du forvente at få bedre råd. Dels får du altid markedets bedste priser på alt i VVS-artikler - klar til at hjÊlpe dit gÞr-det-selv projekt bedre på vej.
VVS til Alle
Kvalitet til billige priser

ãã³ããŒã¯
- salg@vvs-eksperten.dk
- www.vvs-eksperten.dk
VÊr opmÊrksom pÃ¥ at billederne ikkeâŠ
VÊr opmÊrksom på at billederne ikke passer til produktet på hjemmesiden
Super god service
Hurtig levering
Hurtig levering, men.......
I kan godt informere om i sender leveringen i 3 pakker.
Jeg var på posthuset 3 gange
Nem bestilling, hurtig levering
Nem bestilling, hurtig levering. What's not to like.
Super service
HåblÞs "kundeservice"
HåblÞs "kundeservice"
Umuligt at komme i skriftlig kontakt med kundeserve efter kÞb. Man har 4 muligheder for at krydse af i en rubrik, og passer klagen ikke ind i en af dem, bliver det svÊrt. VÊlger man den der passer bedst, skal man igen vÊlge mellem nogle ikke brugbare valgmuligheder osv. osv. Efter en masse besvÊr får man fejl 403.. når man trykker send, og der sker intet.
Der kan kun vÊre et formål med at gÞre det så besvÊrligt.
Benyttede i stedet den eneste mailadresse jeg kunne finde (salg), men jeg har ikke fået svar endnu.
Super god kvalitet og hurtig levering.
fik varen hurtigt til en god pris ogâŠ
fik varen hurtigt til en god pris og levede op til forventningerne
Vil kÞbe her igen!
Hurtig levering, alt virker som det skal. 100% tilfreds. Vil kÞbe her igen!
DÃ¥rlig kundeservice!
Fin vare.
Hurtig levering.
MEN MEGET DÃ
RLIG KUNDESERVICE.
Troede ikke pÃ¥ en 100% relevant klageâŠ
Troede ikke på en 100% relevant klage over en fuge i nyindkÞbt toilet. Datoen er betalingsdato. Siden lang korrespondance uden de troede på os.
KÞb af brusehoved og tilhÞrendeâŠ
KÞb af brusehoved og tilhÞrende brusestang. Ordren hurtigt leveret og prisen god. Skulle bruge et brusehoved, og det blev Hans Grohe Crometta 100 Vario Eco Smart+. Brusehovedet er godt, jeg kÞbte dog et sÊt med brusestang og -slange, og det fortryder jeg stÊrkt, for både stang og slange er meget ufleksibelt lavet, det ville jeg hellere have vÊret foruden.
prÊcist og lynhurtigt
Hurtig service og gode priser
Varen var til hurtig afhentning
Varen var til hurtig afhentning
Et fint armatur og hurtig levering.
Et fint armatur og hurtig levering.
Perfekt varer til vores indbygningsâŠ
Perfekt varer til vores indbygnings toilet