Vi havde en rigtig fin oplevelse af den grundige mÃ¥de, DyrevÊrnet sÞrger for, at der sker et godt match. Vi adopterede en skÞn lille kanin, og kunne - takket vÊre den gode vejledning fra DyrevÊrnet -... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Stort HJERTE for at hjÊlpe og passe pÃ¥ dyrene, og profesionelle til at blive ved til det perfekte match ny familie og dyr er fundet. SÃ¥ dejligt at opleve at man ikke bare kan komme og fÃ¥ udleveret et... ãã£ãšèŠã
For er Ã¥r siden adopterede vi en 8œ mÃ¥neder gammel killing, som havde lidt specielle behov. DyrevÊrnet gjorde meget ud af at matche os, igennem flere samtaler. I dag har vi, som resultat af det, ver... ãã£ãšèŠã
Minus 5 stjerner til dyrevÊrnet. Jeg havde kontakt til dyrevÊrnet omkring en avler, der avlet hundehvalpe med fysiske skavanker, der havde fatale konsekvenser for hvalpene. Svaret jeg fik til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ç¬ãã¹ãã«
- ãããé芪ãµãŒãã¹
- ããã ã·ãã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DyrevÊrnet blev stiftet i 1898 og er en af verdens Êldste dyrevÊrnsorganisationer.⯠â Vores formÃ¥l er at fremme dyrevelfÊrd i Danmark samt vinde og udbrede forstÃ¥else for dyrebeskyttelsens hovedopgaver, herunder at stoppe dyrplageri og aflivning af sunde og raske dyr.⯠â Vi mener, at alle kÊledyr i Danmark fortjener et godt liv, og det arbejder vi aktivt for ved at holde os tÊt pÃ¥ sÃ¥vel de lovgivende som udÞvende magter â og gennem vores mange aktiviteter: â Hver dag modtager DyrevÊrnet op mod 10â¯anmeldelser om misrÞgtede dyr. Dem tager vi alvorligt, og vi redder ca. 500 dyr om Ã¥ret i hele Danmark. Herudover tager vi imod et stort antal dyr fra familier, som ikke lÊngere kan tage sig af deres kÊledyr. Endelig har vi mobile dyrlÊgeklinikker, der kÞrer rundt i hele Danmark og tilbyder hjÊlp til udsatte borgere og deres dyr, der hvor de er. â Vores internater i Jylland og pÃ¥ SjÊlland tager Ã¥rligt imod ca. 1.500 hunde, katte, kaniner, gnavere og andre smÃ¥dyr, hvoraf ca. 1.000 formidles til nye, kÊrlige hjem. De resterende genforenes med deres ejere. â
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tryg og professionel adoptionsproces hos DyrevÊrnet
Jeg har haft en rigtig god kontakt med DyrevÊrnet i forbindelse med adoption af min hund.
Personalet virkede meget erfarne, professionelle og rutinerede i at vurdere, hvad der kunne vÊre et godt match imellem dyr og ansÞger.
Der var ingen tvivl om, at det er dyrenes velbefindende, der er i hÞjsÊde.
Jeg har stor respekt for det arbejde, som DyrevÊrnet udfÞrer hver eneste dag. Tak for jeres indsats.
Pasning af mit kÊreste eje ð€
Den 21. december 2024 hentede jeg min totalt glade guldklump, Baloo, hjem efter 30 dages pasning hos DyrevÊrnets Hundepension.
Opholdet var uundgåeligt da jeg, som hundemor til Baloo (en aktiv labrador på 4,5 år), skulle igennem en operation og en 4 ugers sygemelding, hvor jeg ikke måtte lÞfte mere end maks 5 kg., og ej heller måtte gå lÊngere ture.
DÃ¥rlig kombi med en aktiv yngre labrador.
At have Baloo hjemme var blevet frarÃ¥det af kirurgen, sÃ¥ gode rÃ¥d var dyre (sÃ¥ at sige âºïž), men med personlig anbefaling fra en kollega i forhold til pasning hos DyrevÊrnets Hundepension, sÃ¥ valgte jeg at tage kontakt til dem, for at hÞre om de ville kunne tage ansvaret for min guldklump i de 4 uger. Og 4 uger er langt tid at vÊre vÊk fra hinanden⊠ð
Derudover var det Balooâs fÞrste gang i pasning ude pÃ¥ den mÃ¥de, da Baloo normalt bliver passet hjemme hos mig, hvor min datter rykker ind, hvis jeg skal vÊre vÊk.
Denne gang handlede det om at finde et sted, hvor Baloo kunne vÊre i den periode, så han ikke skulle rykke fra en privat pasning til en anden. Det var nemlig også en overvejelse, jeg havde.
Efter nogle gode samtaler med Hundepensionen forud for, blev beslutningen taget og Baloo fik de nÞdvendig vaccinationen hos egen dyrlÊge, så jeg kunne tjekke Baloo ind til opholdet. Undervejs i de 4 uger fik jeg små hyggelige opdateringer, med lidt fotos og små videoer, så jeg var ikke i tvivl om, at Baloo havde det godt - omstÊndighederne taget i betragtning.
Et kÊmpe tak til personalet og alle de frivillige, som hver dag sÞrgede for, at min guldklump havde et godt ophold.
Vi kommer helt sikkert tilbage en anden god gang.
Potedask fra Baloo og hundemor ðŸðŠ®ð€ og den varmeste anbefaling herfra.
Woodi er kommet hjemâ€ïž
Vi har vÊret så heldige at komme igennem nåleÞjet til at adoptere Woodi.
Vi bor i Jylland og tog turen over for at besÞge ham og udfylde papirer. Dagen efter bliver vi kontaktet for at få uddybet nogen svar og får at vide at der ikke bliver truffet en beslutning fÞr efter nytår. Der går en time og så bliver vi kontaktet med at vi skal komme igen efter nytår for at se om vi var det helt rigtig match. Dejlig nytårshilsen. Vi endte med at få Woodi med hjem. Og allerede på turen hjem kunne vi mÊrke det var det rigtige.
Woodi er faldet til og viser sine frÊkke og sine kÊrlige sider. Tak for at vÊlge os til Woodi.
Vi adopterede vores nye hvalp Congo IâŠ
Vi adopterede vores nye hvalp Congo I oktober, det var en lang og grundig gennemgang fra dyrevÊrnet, for at sikre os og Congo det helt rigtige mach, det må siges, at det lykkedes over al forventning, vi har kun ros til alle i RÞdovre dyrevÊrn
Minus 5 stjerner til dyrevÊrnet.
Minus 5 stjerner til dyrevÊrnet.
Svaret jeg fik tilbage gav mig et chok, men samtidig åbnede mine Þjne.
Kort fortalt så gik dyrevÊrnet op i pengene end de stakkels hvalpe.
Det fik mig til at indse, at nogen må arbejde for at få lukket sådanne steder og sådanne falske pengegriske mennesker stoppet.
Hvis det er hvad vi er kommet til i dagens danmark, at alting går op i penge, så står det fan⊠skidt til.
Jeg vil aldrig donere til jer og jeg anbefaler alle andre at stoppe donationerne også.

DyrevÊrnet ããã®åç
Smooth, Simple and positivity
We just adopted our first ca from DyrevÊrnet, and they made it so easy - even for rookies like us! Elvira (now Moka) has settled in perfectly, thanks to all the tips and support we got from the shelter.
Big thanks to the team for making sure we did not mess this up. Adopt your next family buddy here - they are the best!!
Houdina
SÞndag d. 12-1-25 adopterede vi skÞnne Houdina. Vi er blevet behandlet så godt, og synes hele processen med adoption er så god, og man mÊrker vigtigheden af, at dyret kommer det helt rigtige sted hen. Vi er glade for Dina og takker af hjertet DyrevÊrnet for god service og hjÊlp.
Carlo - det perfekte match
Vi kunne faktisk ikke vÊre mere lykkelige over hvor fantastisk et match dyrevÊrnet har lavet med os og vores nye lille sÞde hund Carlo. Hele processen var prÊget af stor professionalisme og omsorg overfor Carlo, da dyrevÊrnets personale ville sikre sig at matchet blev helt perfekt, sÃ¥ han ikke skulle opleve flere skift i hans liv - og det kommer han ikke tilâŠ..
Du kan trygt adoptere din nÊste bedsteâŠ
Du kan trygt adoptere din nÊste bedste ven nede på dyrevÊrnet.
De er professionelle, sÞde og imÞdekommende, samt din sikkerhed for at dit valg er sundt og raskt.
Kan varmt anbefale at kigge derned.
De gÃ¥r den ekstra mil for at dyrene fÃ¥r det bedste liv â€ïž
Vi har fÃ¥et den bedste hund vi kunneâŠ
Vi har fÃ¥et den bedste hund vi kunne tÊnke os â€ïž der er lidt han skal lÊre - sÃ¥ som ikke at hoppe som en kÊnguru nÃ¥r vi kommer hjem - men han har jo kun vÊret her ca 3 mÃ¥neder sÃ¥ vi tÊnker han lÊre det hen af vejen ð vi er Sà glade for at have fÃ¥et ham og at han har fÃ¥et sit for evige hjem ðð
Fantastisk arbejde og omsorg for dyrene Vi adopterede vores elskede kanin.
Vi adopterede vores elskede kanin, Konrad Theodor (tidligere Chipo), fra DyrevÊrnet i RÞdovre for et år siden, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse med oplevelsen!
DyrevÊrnet gÞr et fantastisk stykke arbejde med at finde det rette match mellem dyr og adoptivfamilier. Det er tydeligt, at de har dyrenes trivsel som fÞrsteprioritet, samt bruger tid pÃ¥ at forklare os de ting som de har opleve i forholde til ham. Processen med at adoptere var grundig og professionel â de sÞrgede for at sikre, at dyrene kun bliver de hel rette forhold og fÃ¥r en tryg base, med kÊrlighed og tryghed efter de ting som dyrene har opleve tidligere og er grund til de ende hos dem.
Jeg kan kun opfordre andre til at adoptere gennem DyrevÊrnet. Ikke alene gÞr man en forskel for et dyr, men man får også en ven for livet, takket vÊre deres omhyggelige og kÊrlige tilgang.
Tusind tak til DyrevÊrnet for at give os muligheden for at skabe et fantastisk liv for Konrad Theodor â og for at gÞre en kÊmpe forskel for dyrene hver eneste dag!
De varmeste anbefalinger.
Vi har adopteret Charlie
Vi har adopteret Charlie, der bare er en dejlig hund. I gennem hele forlÞbet har de vÊret meget professionelle, og har vÊret meget opmÊrksomme at sikre, at hunden bliver matchet med den rigtige familie og hjem.
Alt i alt en helt i gennem positiv oplevelse.
Altid fokus på dyrenes bedste
Vi har netop adopteret Carlo, som er en skÞn hund. Vi har i forvejen ligeså skÞnne Max.
Max og Carlo er hund nr. 2 og nr. 3 fra DyrevÊrnets internat i RÞdovre. Vi adopterede vores 1. hund Zeus i 2008, og har alle tre gange oplevet er fantastisk match mellem os og hundene.
Det er en grundig og professionel proces med udgangspunkt i den enkelte hunds behov i forhold til det, som man kan tilbyde.
Den dygtigste dyrlÊge vi har haft!
Da vores familie kat Duchess den 17/12/2024 hen over tid havde vÊret små syg forsÞgte vi at få hjÊlp fra vores tidligere dyrlÊge men de ville ikke tage hende ind fÞr der var gået en uges tid selvom vi havde fornemmelsen af at et eller andet ikke var som det skulle vÊre.
Kun få dage efter blev Duchess for alvor dårlig så jeg foreslog min mor at ringe til dyrevÊrnet i stedet for da det var mit indtryk at de handler hurtigt ud fra de udsendelser jeg havde set i fjernsynet. Da vi fik fat i dem kunne vi allerede få en akuttid efter en halv time!
Det var simpelthen den sÞdeste og dygtigste dyrlÊge jeg nogensinde har mÞdt som skulle tage sig af vores kat.
Der var ikke alt muligt fis med at "se tiden an" som den tidligere lÊge og hun tog os alvorligt.
Duchess blev undersÞgt meget grundigt. DyrlÊgen fandt ud af at Duchess var alvorligt syg og derfor skulle hun desvÊrre aflives.
Det er jo selvfÞlgelig aldrig sjovt at miste sin firbenede ven men det var bare så dejligt at i tog os seriÞst når vores tidligere lÊge ikke gjorde så det skal i have stor tak for. Det var nemlig frustrerende når vi kunne se at hun var skidt tilpas.
Vi blev specielt glade for, da hun Ã¥bnede vinduet sÃ¥ hendes sjÊl kunne flyve ud! Det var virkeligt sÞdt af hende synes jeg sÃ¥ det skal hun have kÊmpe tak forð.
Faktisk vil jeg sige, at jeg synes, at hun er den bedste dyrlÊge, som vi har haft og derfor, vil vi fortsÊtte med at bruge jeres dyrlÊge klinik.
I det hele taget fÞlte jeg bare det var en fantastisk mÃ¥de vores elskede mis og MIN BEDSTE VENð¥¹ð©· kom afsted pÃ¥ sin sidste rejse.
Mange tusind tak!!ð¥¹ð
Perfekt match
Perfekt match, uforlignelig omsorg og viden om de enkelte dyr, samt ikke mindst som altid dyrenes bedste i hÞjsÊdet. Altid hjÊlpsomme medarbejdere som også gerne deler ud af viden og gode råd. Det er hverken fÞrste eller sidste gang at jeg benytter DyrevÊrnet når jeg har mulighed for at give et marsvin eller to et nyt 'for evigt' hjem.
Omsorg for dyr og mennesker
DyrevÊrnet har på alle mulige måder leveret en trygt adoption for dyr og mennesker. AnsÞgningen blev tager alvorligt. Vi har nu den dejligste hund der takket vÊre det helt rigtige match, samt kÊrlig og bestemt vejledning fra DyrevÊrnets personale, er blevet nyt medlem af vores familie. Alle i familien er yderst taknemmelige.
Perfekt match af den skÞnneste kat
Vi havde lÊnge overvejet at få en kat, og der var ingen tvivl om at den skulle vÊre fra et katteinternat. Pludselig var han dér, Peanut (nu Alf). den fineste rÞde killing med ballade i Þjnene, lige der på DyrevÊrnets hjemmeside. Processen igennem har vÊret eminent, og vi fÞlte os trygge hele vejen igennem, svarede på alle vores spÞrgsmål - og så var deres aflÊsning af hans personlighed SPOT on! TAK til dyrevÊrnet - I gÞr et kÊmpestort stykke arbejde!
Vi er så glade for vores match med Alf.
ADOPT! Donât shop â€ïž
Jeg har ikke kÞbt en kat hosâŠ
Jeg har ikke kÞbt en kat hos DyrevÊrnet, men har hÞrt at sorte katte venter lÊnge på, at blive adopteret.
Vi har en sort kat - Hugo. Han er den sjoveste, mest imÞdekommende kat vi har haft nogensinde, han er nÊsten den fÞrste ved hoveddÞren nÃ¥r vi venter gÊster, han er et lille snack monster. Jeg vil meget gerne slÃ¥ et slag for de sorte vÊsner â¥ïžðââ¬â¥ïž
Den skÞnneste hund!
Den skÞnneste hund!
Fra utryg til sjov, nysgerrig og harmonisk hvalp. Vi har med kÊmpe glÊde adopteret hvalpen Ouzo (nu hedder han Ivan) på internatet. Helt igennem en god oplevelse hvor personalet sikrer maksimal tryghed for både hund og kommende ejer. Jeg kan kun anbefale at tale med dem hvis du overvejer at skulle have hund - om ikke andet for at få god sparring til hvad der eventuelt ville passe til din familie.
ImÞdekomne tager sig tid
ImÞdekomne tager sig tid, kan varmt anbefale at få kat fra internat.
Har nu nr. 2 fra internat mange skÞnne oplevelser.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã