Vi havde en rigtig fin oplevelse af den grundige mÃ¥de, DyrevÊrnet sÞrger for, at der sker et godt match. Vi adopterede en skÞn lille kanin, og kunne - takket vÊre den gode vejledning fra DyrevÊrnet -... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Stort HJERTE for at hjÊlpe og passe pÃ¥ dyrene, og profesionelle til at blive ved til det perfekte match ny familie og dyr er fundet. SÃ¥ dejligt at opleve at man ikke bare kan komme og fÃ¥ udleveret et... ãã£ãšèŠã
For er Ã¥r siden adopterede vi en 8œ mÃ¥neder gammel killing, som havde lidt specielle behov. DyrevÊrnet gjorde meget ud af at matche os, igennem flere samtaler. I dag har vi, som resultat af det, ver... ãã£ãšèŠã
Minus 5 stjerner til dyrevÊrnet. Jeg havde kontakt til dyrevÊrnet omkring en avler, der avlet hundehvalpe med fysiske skavanker, der havde fatale konsekvenser for hvalpene. Svaret jeg fik til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ç¬ãã¹ãã«
- ãããé芪ãµãŒãã¹
- ããã ã·ãã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DyrevÊrnet blev stiftet i 1898 og er en af verdens Êldste dyrevÊrnsorganisationer.⯠â Vores formÃ¥l er at fremme dyrevelfÊrd i Danmark samt vinde og udbrede forstÃ¥else for dyrebeskyttelsens hovedopgaver, herunder at stoppe dyrplageri og aflivning af sunde og raske dyr.⯠â Vi mener, at alle kÊledyr i Danmark fortjener et godt liv, og det arbejder vi aktivt for ved at holde os tÊt pÃ¥ sÃ¥vel de lovgivende som udÞvende magter â og gennem vores mange aktiviteter: â Hver dag modtager DyrevÊrnet op mod 10â¯anmeldelser om misrÞgtede dyr. Dem tager vi alvorligt, og vi redder ca. 500 dyr om Ã¥ret i hele Danmark. Herudover tager vi imod et stort antal dyr fra familier, som ikke lÊngere kan tage sig af deres kÊledyr. Endelig har vi mobile dyrlÊgeklinikker, der kÞrer rundt i hele Danmark og tilbyder hjÊlp til udsatte borgere og deres dyr, der hvor de er. â Vores internater i Jylland og pÃ¥ SjÊlland tager Ã¥rligt imod ca. 1.500 hunde, katte, kaniner, gnavere og andre smÃ¥dyr, hvoraf ca. 1.000 formidles til nye, kÊrlige hjem. De resterende genforenes med deres ejere. â
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SkÞnne dyr og sÞde, hjÊlpsomt personale
Det er 2. Gang vi adopterer kat hos DyrevÊrnet i RÞdovre. SÞde er de og tillidsfulde.
Vi fik en meget fin behandling, svar på alle spÞrgsmål og hurtig og fleksibel aftale om adoption.
Denne gang har vi fået lille Mina som kommer fra en dyrevÊrnssag. Men hun er sÞd, kÊrlig og legesyg og allerede faldet til med de to aktive drenge vi har.
Det perfekte matchð¥°
Tak til alle der var sÃ¥ sÞde og hjÊlpsomme og ogsÃ¥ stor tak til en meget engageret og hjÊlpsom dyrelÊge, Maria for hjÊlp med loppeallergið
Et rigtig godt sted
DyrevÊrnet er bare et herligt sted, at adoptere dyr fra.
Det her med at hjÊlpe dyr videre, er noget de går 120 % ind for, det er skÞnt at mÊrke.
SÞde og meget fagligt dygtigt personale.
En stor anbefaling herfra! :)
Blevet beriget med Beyonce og den lilleâŠ
Blevet beriget med Beyonce og den lille Diva stortrives her pÃ¥ landet og er blevet en integreret del af familien og landlivet ð¥°
Tak for Jer og Jeres skÞnne arbejde ð
En lang historie om vores skÞnneâŠ
En lang historie om vores skÞnne Rottweiler Casmi, som vi solgte som hvalp, og ca 3,5 Ã¥r efter fik âhjemâ igen, da han endte hos dyrevÊrnet i RÞdovre, de kontaktede os da de pÃ¥ DKK Stamtavlen kunne se mit navn som opdrÊtter, vi hentede ham i 2014 mener jeg det var, og har ham den dag i dag, han bliver 13 Ã¥r d. 7. Oktober i Ã¥r, det ser desvÊrre ud til at enden er ved at vÊre nÃ¥et pÃ¥ et fantastisk liv for ham, han er simpelthen slidt op og âtrÊtâ, sÃ¥ det kan blive et hÃ¥rdt Ã¥r 2024, men vi tar en dag af gangen.
RÞdovre dyrevÊrn har vores stÞrste respekt , fantastisk arbejde de gÞr , og ikke mindst de mest fantastiske menneskerâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïž.
Min datter og jeg vil nÊste gang vi er pÃ¥ SjÊlland, besÞge de skÞnne mennesker, som gav os muligheden for at fÃ¥ Casmi hjem, de fortjener alle et kÊmpe kram, og det kÞrer vi gerne efterðð»â€ïž
Jeg var i dag forbi dyrevÊrnet med enâŠ
Svar til dyrevÊrnet
Hvad er det for en omgang lÞgn at fyre af.
Jeg var der til den tid vi aftalte og i den mailkorrespondance vi havde forinden spurgte jeg om i ville tilse katten uden at jeg afleverede den til jer, da jeg overvejede at beholde den, såfremt min gamle kat ville acceptere den og alternativt selv formidle den videre, så den slap for en tur ind til jer. Det valgte i ikke at svare på og jeg valgte alligevel at komme forbi.
Jeg forlangte bestemt heller ikke at dyrlÊgen skulle tilse den på dagen, men blev blankt afvist, i ville under ingen omstÊndigheder tilse katten, hvis ikke jeg ville overdrage den til jer. Jeg citerer så godt som jeg kan.
âDen eneste mÃ¥de vi kan tilse katten er hvis du overdrager den til os og skulle du sÃ¥ Þnske at fÃ¥ katten kan du ansÞge som alle andreâ
Havde i ville tilse katten uden overdragelse ville i vel have tilbudt mig at komme forbi med katten en anden dag, det gjorde i ikke, men var som sagt meget tydelige i overdragelse eller ingen ting.
Til oplysning så er katten nu blevet tilset af anden dyrlÊge,der er mere end forarget over jeres ageren, katten har det godt, er i trivsel, er nu vaccineret, chippet, der er bestilt tid til sterilisation og min kat er så småt begyndt at acceptere hende. Hun er fortsat fremlyst i håb om nogen savner hende og skulle det vise sig, at de to katte ikke kan sammen, så finder jeg selvfÞlgelig et godt og varigt hjem til hende.
Hav venligst jeres fakt pÃ¥ plads fÞr i skriver mere bavl. Jeres ageren har tydet pÃ¥ i har fÃ¥et den opfattelse, at et dyr ikke kan redes uden i har haft det i jeres varetÊgt fÞrst, vi er nu stadig nogle der godt kan hjÊlpe dyr i nÞd fra privaten, helt ligesom de plejefamilier du henviser til. Men dejligt jeg ikke skal lÊse artikler i diverse medier i Ã¥r om at i og Þvrige steder âdruknerâ i herrelÞse katte.
Jeg var i dag forbi dyrevÊrnet med en tillÞbet kat.
DyrevÊrnet scannede for chip, der ikke kunne konstateres og ville så tá katten ind til formidling. Jeg gjorde opmÊrksom på at jeg ikke var interesseret i at katten skulle ind til dem, da der jo altid bliver fortalt at der er overfyldt om sommeren og jeg havde mulighed for at ha katten hjemme til nyt hjem findes. Katten ville dermed ville blive sparet for et stressende ophold. Jeg bad derfor om at katten blev efterset i forhold til sygdomme, aldersbestemt mm. hvilket jeg naturligvis ville betale for. Dette ville dyrevÊrnet under ingen omstÊndigheder og påstod endda at de altid har plads til flere katte, det er aldrig et problem med for mange katte hos dem. Jeg kunne overdrage katten til dem eller tá den med hjem uden at vÊre efterset.(igen jeg tilbÞd at betale)
Katten er med hjemme igen og der er bestilt tid til anden dyrlÊge i morgen.
Jeg har indtil i dag brugt dyrevÊrnets dyrlÊge til min egen kat, men det er stoppet hermed stoppet, hverken min egen eller kommende tillÞber kommer ind af dÞren hos denm.
Min oplevelse i dag er at katten skulle ind og agerer pengemaskine og den gode sags og dyrets tarv blev glemt i det.

Adoption hos DyrevÊrnet
Hvis du overvejer at adoptere hos DyrevÊrnet, kan vi varmt anbefale det. Vi har adoptere den mest fantastiske kat Flynn pÃ¥ 21/2 Ã¥r som er kommet til dyrevÊrnet som hittekat, sÃ¥ ingen forhistorie om hvor han kommer fra eller hvad han har vÊret udsat for. Men det vi mÞder, er en kat der er super social og meget imÞdekommende.𥰠En kÊmpe tak til dyrevÊrnet for jeres indsats â€ïžð¯
Det var en meget positiv oplevelse at adoptere en hund
Det var en meget positiv oplevelse at adoptere en hund fra DyrevÊrnet. Jeg er imponeret over det omhyggelige forarbejde og omsorgen for hundene. Samt de genuine Þnske at hunden skal få et godt hjem. Stort tak til en meget engageret og imÞdekommende personale. Mvh Henrik
Fantastisk stedâ¥ïž
Fantastisk sted lige fra vi trÃ¥dte ind som familie og efter 1,5 uges tid hvor vi fik vores lille hund hjem, efter vi havde kÞrt frem og tilbage. De var fantastiske til at finde det perfekt match til os ud fra de Þnsker vi havde. Stort tak til alle de frivillige. I har et stort hjerte med al det arbejde i ligger i det. Dejligt at se at i er sÃ¥ indikeredeâ¥ïž
Adoption hos DyrevÊrnet
Vi blev så overraskede over hvor grundigt et forarbejde der blev gjort i forbindelse med at matche og godkende os til at adoptere en kattekilling. Vi blev mÞdt af professionelle medarbejdere hele vejen.
Vi er meget glade for vores lille Mogens, og han har fået et kongeliv hos os i NordsjÊlland.
Vi har med stor stor glÊde adopteret enâŠ
Vi har med stor stor glÊde adopteret en blot 5 mdr. gammel hvalp fra dyrevÊrnet â€ïžð«
Hvis du går og overvejer at udvide familien med et kÊledyr - kan vi varmt anbefale dyrevÊrnet!
Personalet er dybt involveret/engageret i hver eneste dyr, der sÞger nyt hjem â€ïž De lÊser ansÞgningerne nÞje igennem - og ogsÃ¥ i vores tilfÊlde - blev det, det PERFEKTE match â€ïžð«
ð¯
Tusind tak â€ïžð
Adopteret hunden GertrudâŠ
Har netop adopteret Gertrud, malamut/hyrdehund på 11/2 år, fra dyrevÊrnet.
En kÊmpe ros til DyrevÊrnet for den opgave de lÞfter samt det arbejde de lÊgger i at finde det rette match.
Vi har fået en fantastisk hund som vi vil gÞre vores til at vi får rigtigt mange dejlige år sammen.
Efter blot en uge hos os, er hun faldet til og blevet en del af familien.
Alle dyr fortjener en ny start og et kÊrligt hjem
Vi hentede vores nye kat Ulla her for en mÃ¥ned siden og vi elsker hende allerede utrolig hÞjt. Det giver sÃ¥ meget mening at fÃ¥ et dyr som har haft en hÃ¥rd start pÃ¥ livet og vide at kan give dem et godt og trygt livâ¥ïž Alle der vil have dyr burde tage til dyrevÊrnet fÞrst, for der er sÃ¥ mange sÞde dyr som fortjener et kÊrligt hjem. Personalet (og frivillige) er de bedste og er sÃ¥ dedikerede i deres arbejde. Det er rÞrende at opleve!
Dem med de stÞrste dyrehjerter arbejder her â€ïž
5 uger er gået med vores skÞnne Hugo (Ole)
og alt er godt. Hele familien knus elsker ham, han er sÞd, sjov og virkelig kÊrlig . Hugo elsker sin have, er blevet så dygtig til at vÊre alene hjemme om dagen, ohh jo der er lige spist lidt i en vÊg og paneler, men det kan jo fixes.
Han er begyndt til hvalpe trÊning, lidt âfarligtâ og overvÊldende de fÞrste gange, der blev observeret og man holdt sig tÊt pÃ¥ sin far ð©µ
Trygt. Men nu giver han den fuld skrue med de andre hunde, leger og hygger sig, og er blevet så dygtigt, om end man stadig har sine meninger hi hi , der er meget Beagle i ham.
Hugo er fuldstÊndig fantastisk ð©µ
Min mor og fars hovedpuder er bare de bedste, man putter godt i mellem dem ð
Hej dyrevÊrn Jeg skal have hjÊlp nu
jeg oplader min veninde hun råber at hun hele tiden og hunden er bange for ejeren og det er altså ikke normal så jeg har brug for hjÊlp lige nu tak

DyrevÊrnet ããã®åç
Vi har adopteret to fantastiskeâŠ
Vi har adopteret to fantastiske killinger ð bÞrnene er utroligt glade for dem, og de stortrives hos os ð absolut en super god matchmaking mellem vores familie og killingerne - godt klaret af DyrevÊrnet ððªð
Killinger
Da jeg sad og spiste frokost en dag pÃ¥ mit arbejde, opdagede jeg 3 smÃ¥ killinger der sad ude i vores varegÃ¥rd. Det var frostvejr/meget koldt den dag. Mig og nogle kollegaer fik indfanget de tre meget bange/vilde killinger og det var tydeligt, at de var fÞdt i ânaturen/varegÃ¥rdenâ da de var ret sÃ¥ hidsige. Vi kunne selvfÞlgelig ikke bare slippe dem fri igen, da det var alt for koldt for de smÃ¥ killinger. Vi ringede til en masse forskellige organisationer. Vi fik sÃ¥ fat pÃ¥ dyrevÊrnet, som var sÃ¥ sÞde at tage imod de tre kolde/bange killinger. Jeg har vÊret sÃ¥ heldig at fÞlge lidt med pÃ¥ sidelinjen og ved de har vÊret hos en rigtig dygtig plejemor, der har givet dem varme, kÊrlighed og en masse mod pÃ¥ livet. Og jeg ved at de nu ogsÃ¥ har fÃ¥et nye hjem. Virkelig bare sÃ¥ rart og fantastisk, at der findes steder som dem. Tusinde tak til DyrevÊrnet.
Vi havde en rigtig Êrgerlig oplevelseâŠ
Vi havde en rigtig Êrgerlig oplevelse ang adoption en hund i RÞdovre. Efter 25 minutters (god) samtale med personale, besÞg hos hunden og udfyldning af ansÞgning, fik vi efter en uge afslag pÃ¥ baggrund af et kriterie der hverken stod i hundes beskrivelse eller som personalet fortalte os om. Ydermere kom afslaget pÃ¥ en Facebook- opdatering fÞr pÃ¥ min mail, og da jeg spurgte ind til beslutningen bag afslaget, samt forslag pÃ¥ lÞsninger blev der ikke svaret pÃ¥ halvdelen af mine spÞrgsmÃ¥l eller om der overhovedet var mulighed for at stable et samarbejde pÃ¥ benene, nÃ¥r nu vi var den eneste familie der havde vist interesse for hunden. Super Þv.. vi kunne have givet ham et liv fyldt med kÊrlighed og trÊning- men det var der ikke interesse for i den anden ende af mailkorrespondancen. Vi Þnsker Brotus det bedste â¥ïž

DyrevÊrnet ããã®åç
DyrevÊrnets pension er ubetinget vores fÞrste valg
DyrevÊrnets pension er ubetinget vores fÞrstevalg, for pasning af vores hund.
Super service, skÞnt og kompetent personale og rigtig fine forhold.
Der er masser af lange gåture og sidst men ikke mindst, oplever vi igen og igen at hente en glad og tryg hund.
HUSK AT STÃTTE DYREVÃRNET, det er god stil.
DyrevÊrnetâs guld.
Elsker at adoptionen er på dyrenes prÊmisser.
Der bliver lagt et kÊmpe stykke arbejde i, at finde det helt rigtige hjem til deres sårbare dyr og det knus elsker jeg.
Vil man det her, så klarer man både ventetiden og man bruger den tid det tager at sende en ansÞgning på mail eller mÞder fysisk op, som jeg selv gjorde. Det er dyr der kun fortjener det bedste og jeg forstår til fulde, at DyrevÊrnet vil gå langt for at forhindre en mislykket adoption af et dyr, der i forvejen er udsat. Så stor tak for det. Jeg fik lyst til at tage samtlige dyr til mig og jeg bliver varm om hjertet over at DyrevÊrnet er til.
Jeg var en af de heldige som fik lov til at adoptere 2 killinge sÞskende. Det var ikke bare 2 katte, det var tydeligt at se og mÊrke at personalet + frivillig vÊrnede om deres dyr. Ãgte kÊrlighed og Þnsket om at finde de bedste hjem til deres skÞnne dyr. Oprigtig nÊrvÊrende, engagerede og helt igennem professionel tilgang.
Jeg fÞlte mig tryg i hele processen, alt gik som smurt. Da jeg skulle have mine små kÊrlighedsbomber med hjem, var der tÊnkt på alt fra personalets side. Intet var overladt til tilfÊldighederne. Alle personaler jeg mÞdte var imÞdekommende og smilende.
Det er anden gang jeg er med til at gÞre en forskel for et af de mange dyr, der kun sidder og venter på ens kÊrlige og trygge hjem.
Jeg kan kun anbefale at benytte DyrevÊrnet og hjÊlpe et af de mange dyr der sidder og venter og stÞtte deres fantastiske og helt sÊrlige arbejde.
Syntes umiddelbart at tanken bag er godâŠ
Syntes umiddelbart at tanken bag er god nok, men selve udfÞrelsen er enormt skuffende. Man kan gå lov til at sende ansÞgning ind og have de bedste vilkår til den hund man har ansÞgt. Hvor man så bliver afvist fordi man er 24 år. Ventede 22 dage på at få af vide det aldrig ville blive til noget på grund af min alder. Spurgte så yderligere indtil hvorfor de har den holdning og har ikke fået svar. Det er efterhånden 1 måned siden. Det er simpelthen en skÊndsel.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã