ZamówiÅem kask w rozmiarze L,dostarczono M w kartonie po L. Produkt zamówiony z outletu po zwrocie konsumenckim i tu chyba byÅ problemð«€ Kontakt telefoniczny ze sprzedawcÄ i sprawa zalatwiona pozyt... ãã£ãšèŠã
Super sprzÄt treningowy. Wysoka jakoÅÄ i elegancja. Bardzo miÅa obsÅuga. Å»yczliwa, uprzejma i chÄtna do udzielenia pomocy i wsparcia. Kupuje w InSportline sprzÄt juÅŒ od prawie 10-ciu lat. SprzÄt jest... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
inSPORTline â Eksperci w dziedzinie sprzÄtu sportowego i fitness. Firma inSPORTline to renomowany producent i dystrybutor sprzÄtu sportowego, fitness oraz rekreacyjnego, dziaÅajÄ cy na rynku europejskim od 1995 roku. Od ponad dwóch dekad konsekwentnie wspieramy naszych klientów w prowadzeniu zdrowego, aktywnego stylu ÅŒycia, oferujÄ c szeroki wybór produktów najwyÅŒszej jakoÅci. NaszÄ misjÄ jest dostarczanie niezawodnego sprzÄtu, który pomaga zarówno amatorom, jak i profesjonalistom w realizowaniu ich celów treningowych. W asortymencie inSPORTline znajdujÄ siÄ m.in. bieÅŒnie, rowery treningowe, orbitreki, atlasy do ÄwiczeÅ, hantle, akcesoria siÅowe oraz sprzÄt do ÄwiczeÅ funkcjonalnych. UzupeÅnieniem naszej oferty sÄ takÅŒe produkty rekreacyjne, takie jak rolki, hulajnogi, trampoliny czy sprzÄt turystyczny i outdoorowy. Jako producent, mamy peÅnÄ kontrolÄ nad procesem projektowania i wytwarzania sprzÄtu, dziÄki czemu moÅŒemy zagwarantowaÄ jego trwaÅoÅÄ, ergonomiÄ oraz bezpieczeÅstwo uÅŒytkowania. WspóÅpracujemy z zespoÅem specjalistów, inÅŒynierów i trenerów personalnych, którzy czuwajÄ nad tym, by nasze produkty speÅniaÅy najwyÅŒsze standardy jakoÅci i odpowiadaÅy na zmieniajÄ ce siÄ potrzeby rynku. Obecnie jesteÅmy obecni w ponad 20 krajach Europy, a nasze produkty cieszÄ siÄ zaufaniem zarówno klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych siÅowni, klubów fitness, oÅrodków rehabilitacyjnych oraz instytucji edukacyjnych. DziaÅamy poprzez rozbudowanÄ sieÄ sklepów internetowych i stacjonarnych, oferujÄ c kompleksowÄ obsÅugÄ â od doradztwa przy zakupie, przez szybkÄ wysyÅkÄ, po serwis i wsparcie posprzedaÅŒowe. Zadowolenie klienta to dla nas priorytet. Dlatego kÅadziemy duÅŒy nacisk na profesjonalnÄ obsÅugÄ, przejrzystoÅÄ procesu zakupowego oraz sprawnÄ komunikacjÄ. Nasz zespóŠobsÅugi klienta skÅada siÄ z doÅwiadczonych doradców, gotowych odpowiedzieÄ na kaÅŒde pytanie i pomóc w wyborze odpowiedniego sprzÄtu. Dbamy równieÅŒ o rozwój i edukacjÄ naszych klientów â regularnie publikujemy porady treningowe, recenzje sprzÄtu, materiaÅy wideo i artykuÅy blogowe, które pomagajÄ lepiej wykorzystaÄ moÅŒliwoÅci naszych produktów. DziÄki poÅÄ czeniu doÅwiadczenia, innowacyjnoÅci i zaangaÅŒowania, inSPORTline zdobyÅo pozycjÄ jednego z liderów branÅŒy sportowej w Europie Årodkowo-Wschodniej. Nieustannie dÄ ÅŒymy do doskonaÅoÅci, poszerzajÄ c naszÄ ofertÄ i dostosowujÄ c jÄ do oczekiwaÅ uÅŒytkowników na kaÅŒdym etapie ich sportowej drogi. Zapraszamy do doÅÄ czenia do grona naszych klientów i przekonania siÄ, ÅŒe z inSPORTline osiÄ ganie celów staje siÄ nie tylko moÅŒliwe, ale i przyjemne.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ZupeÅnie inne urzÄ dzenie niz w opisie
ZupeÅnie inne urzÄ dzenie niz w opisie. BÄ belki miaÅy byÄ silne a po wÅÄ czeniu z miejsca z których wychodzÄ sÄ bez ÅŒadnej siÅy ledwo co wychodzÄ pomiÄdzy stopami . Nie ma wyÅÄ cznika grzania. Na zdjÄciu reklamowym kobieta ma zanurzone stopy i woda siÄga pod Åydki a to jest nieprawda bo 6 litrów które sÄ podane w instrukcji siÄgajÄ zaledwie do kostek. Nie kupiÄ juÅŒ przez internet ÅŒadnego sprzÄtu. Jestem zawiedziona.
Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia, produkt dobrze zabezpieczony na czas transportu.
Zamów do 15:00 a dostawa... 5 dni później.
Na stronie sklepu widniaÅa informacja "zamów do 15:00, dostawa jutro", niestety tak siÄ nie staÅo. Zamówienie zÅoÅŒone w czwartek, potwierdzenie pÅatnoÅci dostaÅem o 15:00. Paczka zostaÅa wysÅana dopiero w poniedziaÅek, dostarczona we wtorek.
Szybka dostawa
Szybka dostawa, produkt zgodny z zamówieniem. DokÅadny opis produktu. PrzystÄpna cena.
Polecam w 100% wszystko szybko iâŠ
Polecam w 100% wszystko szybko i sprawnie
PeÅen profesjonalizm
PeÅen profesjonalizm, szybkoÅÄ realizacji zamówienia i produkty wysokiej jakoÅci
Szeroki asortyment w atrakcyjnych cenach. Ekspresowa dostawa. Polecam.
Produkt zgodny z opisem i blyskawicznaâŠ
Produkt zgodny z opisem i blyskawiczna wysylka. Jak najbardziej godni poleceniað
DziÄkujÄ bardzo.Jestescie super â¥ïžðâŠ
DziÄkujÄ bardzo.Jestescie super â¥ïžð Godni polecenia.Extra wyposaÅŒenie sklepu oraz szybka realizacja zamówienia nastÄpuje.Pozdrawiam Agnieszka ÅlÄzak
Bardzo ekspresowa dostawa
Bardzo ekspresowa dostawa. DziÄkujÄ
Szeroki asortyment
Szeroki asortyment, bÅyskawiczna dostawa, a takÅŒe miÅy upominek. Jestem bardzo zadowolony.
Bardzo szybka i sprawna obsÅuga orazâŠ
Bardzo szybka i sprawna obsÅuga oraz konkurencyjna cena
Dostawa stoÅu do tenisa stoÅowegoâŠ
Dostawa stoÅu do tenisa stoÅowego przebiegÅa bardzo sprawnie. PrzesyÅka dotarÅa w wyznaczonym terminie, byÅa dobrze zabezpieczona, a opakowanie nie nosiÅo ÅŒadnych Åladów uszkodzeÅ. Kurier dostarczyÅ wszystko bez problemów. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu realizacji zamówienia i mogÄ poleciÄ zakup u tego sprzedawcy.
W waszym sklepie kupiÅam 2skutery iâŠ
W waszym sklepie kupiÅam 2skutery i bieÅŒniÄ i jestem zadowolona ð
Wszystko zgodne z zamówieniem
Wszystko zgodne z zamówieniem, dobrze zapakowane, szybko dostarczone.
Bardzo szybka dostawa,dobrze wykonanyâŠ
Bardzo szybka dostawa,dobrze wykonany produkt