レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Dostawa stołu do tenisa stołowego przebiegła bardzo sprawnie. Przesyłka dotarła w wyznaczonym terminie, była dobrze zabezpieczona, a opakowanie nie nosiło ÅŒadnych śladów uszkodzeń. Kurier dostarczył w... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zupełnie inne urządzenie niz w opisie. Bąbelki miały być silne a po włączeniu z miejsca z których wychodzą są bez ÅŒadnej siły ledwo co wychodzą pomiędzy stopami . Nie ma wyłącznika grzania. Na zdjęciu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zamówiłem kask w rozmiarze L,dostarczono M w kartonie po L. Produkt zamówiony z outletu po zwrocie konsumenckim i tu chyba był problem🫀 Kontakt telefoniczny ze sprzedawcą i sprawa zalatwiona pozyt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super sprzęt treningowy. Wysoka jakość i elegancja. Bardzo miła obsługa. Å»yczliwa, uprzejma i chętna do udzielenia pomocy i wsparcia. Kupuje w InSportline sprzęt juÅŒ od prawie 10-ciu lat. Sprzęt jest... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネス甚品店
  2. アりトドア衣料・甚品店
  3. スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

inSPORTline – Eksperci w dziedzinie sprzętu sportowego i fitness. Firma inSPORTline to renomowany producent i dystrybutor sprzętu sportowego, fitness oraz rekreacyjnego, działający na rynku europejskim od 1995 roku. Od ponad dwóch dekad konsekwentnie wspieramy naszych klientów w prowadzeniu zdrowego, aktywnego stylu ÅŒycia, oferując szeroki wybór produktów najwyÅŒszej jakości. Naszą misją jest dostarczanie niezawodnego sprzętu, który pomaga zarówno amatorom, jak i profesjonalistom w realizowaniu ich celów treningowych. W asortymencie inSPORTline znajdują się m.in. bieÅŒnie, rowery treningowe, orbitreki, atlasy do ćwiczeń, hantle, akcesoria siłowe oraz sprzęt do ćwiczeń funkcjonalnych. Uzupełnieniem naszej oferty są takÅŒe produkty rekreacyjne, takie jak rolki, hulajnogi, trampoliny czy sprzęt turystyczny i outdoorowy. Jako producent, mamy pełną kontrolę nad procesem projektowania i wytwarzania sprzętu, dzięki czemu moÅŒemy zagwarantować jego trwałość, ergonomię oraz bezpieczeństwo uÅŒytkowania. Współpracujemy z zespołem specjalistów, inÅŒynierów i trenerów personalnych, którzy czuwają nad tym, by nasze produkty spełniały najwyÅŒsze standardy jakości i odpowiadały na zmieniające się potrzeby rynku. Obecnie jesteśmy obecni w ponad 20 krajach Europy, a nasze produkty cieszą się zaufaniem zarówno klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych siłowni, klubów fitness, ośrodków rehabilitacyjnych oraz instytucji edukacyjnych. Działamy poprzez rozbudowaną sieć sklepów internetowych i stacjonarnych, oferując kompleksową obsługę – od doradztwa przy zakupie, przez szybką wysyłkę, po serwis i wsparcie posprzedaÅŒowe. Zadowolenie klienta to dla nas priorytet. Dlatego kładziemy duÅŒy nacisk na profesjonalną obsługę, przejrzystość procesu zakupowego oraz sprawną komunikację. Nasz zespół obsługi klienta składa się z doświadczonych doradców, gotowych odpowiedzieć na kaÅŒde pytanie i pomóc w wyborze odpowiedniego sprzętu. Dbamy równieÅŒ o rozwój i edukację naszych klientów – regularnie publikujemy porady treningowe, recenzje sprzętu, materiały wideo i artykuły blogowe, które pomagają lepiej wykorzystać moÅŒliwości naszych produktów. Dzięki połączeniu doświadczenia, innowacyjności i zaangaÅŒowania, inSPORTline zdobyło pozycję jednego z liderów branÅŒy sportowej w Europie Środkowo-Wschodniej. Nieustannie dÄ…ÅŒymy do doskonałości, poszerzając naszą ofertę i dostosowując ją do oczekiwań uÅŒytkowników na kaÅŒdym etapie ich sportowej drogi. Zapraszamy do dołączenia do grona naszych klientów i przekonania się, ÅŒe z inSPORTline osiąganie celów staje się nie tylko moÅŒliwe, ale i przyjemne.

連絡先

Wszystko ok

Szybka i rzetelna obsługa

2026幎7月14日

inSPORTline Polska からの回答

Panie Michale, dziękujemy za pozytywną ocenę. Miło nam, ÅŒe obsługa zamówienia była szybka i rzetelna. Zapraszamy ponownie.

Błyskawiczna wysyłka

Błyskawiczna wysyłka, co bywa kluczowe w niektórych sytuacjach. Jak zwykle wysoka jakość odzieÅŒy motocyklowej w przyzwoitej cenie. Lubię tu powracać. Fajne promocje. Kolejny zakup i pewnie nie ostatni. Polecam

2026幎7月10日

inSPORTline Polska からの回答

Pani Alicjo, serdecznie dziękujemy za kolejną tak dobrą opinię. Cieszymy się, ÅŒe błyskawiczna wysyłka, jakość odzieÅŒy motocyklowej, rozsądne ceny oraz promocje sprawiają, ÅŒe chętnie Pani do nas wraca. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy przy kolejnych zakupach.

Porządne Wykonanie i Terminowość

Porządne Wykonanie i Terminowość Dostawy :)

2026幎7月9日

inSPORTline Polska からの回答

Panie Jacku, dziękujemy za wysoką ocenę. Cieszymy się, ÅŒe jakość wykonania produktu oraz terminowość dostawy spełniły Pana oczekiwania. Å»yczymy duÅŒo satysfakcji z zakupu.

Waga

Dobry produkt. Świetna obsługa.

inSPORTline Polska からの回答

Panie Piotrze, dziękujemy za pozytywną opinię. Miło nam, ÅŒe zarówno zakupiona waga, jak i poziom obsługi zostały przez Pana dobrze ocenione. Mamy nadzieję, ÅŒe produkt będzie niezawodnie słuÅŒył.

łatwość zakupów

inSPORTline Polska からの回答

Panie Krzysztofie, dziękujemy za maksymalną ocenę. Cieszymy się, ÅŒe proces zakupowy był dla Pana łatwy i wygodny. Dokładamy starań, aby składanie zamówień było moÅŒliwie proste na kaÅŒdym etapie.

5぀星のうち2の評䟡

Dzień dobry

Dzień dobry, cięŌarki przyszły poobijane, ze zdrapaną powłoką. Były jedynie w torebce foliowej, zwyczajnie włoÅŒone w karton. Nic dziwnego ÅŒe się zniszczyły. Nie zamierzam więcej składać tu zamówień.

2026幎7月7日

inSPORTline Polska からの回答

Pani Magdaleno, bardzo nam przykro, ÅŒe cięŌarki dotarły poobijane i ze zdrapaną powłoką. Opisany przez Panią sposób zabezpieczenia przesyłki nie odpowiada standardowi, który chcemy zapewniać naszym Klientom.

Prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta, podanie numeru zamówienia oraz przesłanie zdjęć uszkodzeń, abyśmy mogli zweryfikować sprawę i przedstawić odpowiednie rozwiązanie reklamacyjne. Chcielibyśmy mieć moÅŒliwość naprawienia tej sytuacji.

Zamówiłem kask w rozmiarze

Zamówiłem kask w rozmiarze L,dostarczono M w kartonie po L.
Produkt zamówiony z outletu po zwrocie konsumenckim i tu chyba był problem🫀
Kontakt telefoniczny ze sprzedawcą i sprawa zalatwiona pozytywnie, wysłano kurierem L (kurier odebrał zwrot M)
Firma solidna,dba o klijenta i swą opinię, obsługa szybka i profesjonalna.👍

inSPORTline Polska からの回答

Panie Andrzeju, dziękujemy za szczegółową opinię i wyrozumiałość. Przepraszamy za początkową pomyłkę z rozmiarem kasku, ale cieszymy się, ÅŒe po kontakcie telefonicznym mogliśmy sprawnie dostarczyć właściwy rozmiar i odebrać poprzedni egzemplarz. Dziękujemy za docenienie naszego podejścia do rozwiązania problemu.

Produkt zgodny z opisem

Produkt zgodny z opisem, natychmiastowa wysyłka.

2026幎7月2日

inSPORTline Polska からの回答

Panie Macieju, dziękujemy za pozytywną ocenę. Cieszymy się, ÅŒe produkt był zgodny z opisem, a wysyłka została zrealizowana natychmiast. Å»yczymy udanego uÅŒytkowania.

5぀星のうち5の評䟡

dane o bieÅŒni na stronie dokładnie

dane o bieÅŒni na stronie dokładnie opisane, wszystkie parametry podane.

2026幎6月28日

inSPORTline Polska からの回答

Pani Ewo, bardzo dziękujemy za opinię. Miło nam, ÅŒe opis bieÅŒni oraz przedstawione na stronie parametry okazały się dokładne i pomocne przy wyborze. Å»yczymy duÅŒo satysfakcji z treningów.

Świetny masaÅŒer

Szybka i sprawna przesyłka. Produkt dobrze zapakowany.
Świetny masaÅŒer. Podeszłam do tego zakupu trochę sceptycznie ale jestem zaskoczona jakością i efektem. Polecam

2026幎7月1日

inSPORTline Polska からの回答

Pani Moniko, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową rekomendację. Cieszymy się, ÅŒe masaÅŒer pozytywnie Panią zaskoczył jakością i efektem działania, a przesyłka dotarła szybko i w odpowiednim opakowaniu. Å»yczymy przyjemnego uÅŒytkowania.

Krótki czas obsługi

inSPORTline Polska からの回答

Panie Sławomirze, dziękujemy za wysoką ocenę. Cieszymy się, ÅŒe czas obsługi był krótki, a całe zamówienie zostało sprawnie zrealizowane. Zapraszamy ponownie.

Świetna

Szybka , sprawna, wzorowa obsługa

inSPORTline Polska からの回答

Pani Małgorzato, bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, ÅŒe obsługę ocenia Pani jako szybką, sprawną i wzorową. To dla naszego zespołu ogromne wyróŌnienie.

Super

Super. Polecam

inSPORTline Polska からの回答

Dziękujemy za maksymalną ocenę i polecenie naszego sklepu. Cieszymy się, ÅŒe zakupy spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie.

5぀星のうち5の評䟡

Dostawa zgodna z informacją na stronie

Dostawa zgodna z informacją na stronie, miła obsługa, rzetelna informacja, produkt zgodny z opisem. Nic, tylko polecić

2026幎6月26日

inSPORTline Polska からの回答

Panie Mateuszu, dziękujemy za kompleksową opinię. Cieszymy się, ÅŒe termin dostawy był zgodny z informacją na stronie, obsługa udzieliła rzetelnych informacji, a produkt odpowiadał opisowi. Dziękujemy za polecenie.

Dostawa przed czasem

Dostawa przed czasem. Wszystko ok. Stół pingpongowy zapakowany wzorcowo

2026幎6月24日

inSPORTline Polska からの回答

Panie Tadeuszu, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, ÅŒe stół do tenisa stołowego dotarł przed planowanym terminem i został wzorcowo zabezpieczony na czas transportu. Å»yczymy wielu udanych rozgrywek.

Sprzęt perełka

Sprzęt perełka, złoÅŒony przez firmę i dobrze zabezpieczony do wysyłki. Minus dla kuriera, bo nie informuje o czasie dostawy. Nie dostałam info o przesunięciu terminu, więc urlop przepadł na czekanie w domu

inSPORTline Polska からの回答

Pani ElÅŒbieto, dziękujemy za docenienie sprzętu, montaÅŒu oraz sposobu zabezpieczenia przesyłki. Jednocześnie przepraszamy za brak informacji od przewoźnika o godzinie dostawy i przesunięciu terminu. Rozumiemy, ÅŒe konieczność oczekiwania w domu kosztem dnia urlopu była bardzo uciÄ…ÅŒliwa. PrzekaÅŒemy tę uwagę przewoźnikowi oraz zespołowi odpowiedzialnemu za komunikację dostaw.

Bardzo szybko otrzymałam zamówiony

Bardzo szybko otrzymałam zamówiony sprzęt po wcześniejszej info

2026幎6月10日

inSPORTline Polska からの回答

Pani Kingo, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, ÅŒe sprzęt dotarł szybko i zgodnie z przekazaną wcześniej informacją. Å»yczymy duÅŒo satysfakcji z jego uÅŒytkowania.

Super

Super, polecam

inSPORTline Polska からの回答

Pani Jolu, bardzo dziękujemy za maksymalną ocenę i polecenie. Cieszymy się, ÅŒe zakupy okazały się udane. Zapraszamy ponownie.

miła i fachowa obsługa

inSPORTline Polska からの回答

Panie Krzysztofie, dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, ÅŒe obsługę ocenia Pan jako fachową i ÅŒyczliwą. Takie opinie są dla naszego zespołu szczególnie waÅŒne.

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie

Bardzo szybka wysyłka, produkt taki jak na zdjęciu, wszystko super. Jestem zadowolona.

inSPORTline Polska からの回答

Pani Angeliko, bardzo dziękujemy za rekomendację. Cieszymy się, ÅŒe przesyłka dotarła szybko, a produkt był zgodny ze zdjęciami i Pani oczekiwaniami. Å»yczymy duÅŒo zadowolenia z zakupu.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。