ebuy24.dk レビュヌ

4,040
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har netop kÞbt en sofa hos jer, og jeg er meget skuffet over forlÞbet. PÃ¥ jeres hjemmeside fremgÃ¥r det, at leveringstiden er 1-2 hverdage. Da jeg ikke havde hÞrt noget fra jeres fragtfirm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den bedste kundeservice jeg har oplevet til dato! Lige fra bestilling, aftale om afhentning samt supplement til ordre. Alt fungerede hurtigt og prÊcist. MÞblerne; det runde Tokyo spisebord i rÞget eg,... もっず芋る

Hentede selv Penny skÊnken i Haderslev, sÞdt hjÊlpsom personale .SkÊnken blev samlet fÃ¥ dage efter, min mand synes godt nok det var en lang udfÞrlig samle-manual men sammen blev alle 44 punkter kÞrt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte 4 stole, og en af stolene var defekt, knÊkket i ryggen. Sikkert en transportskade. Kontaktede firmaet pr mail, og hurtigt svar , meget venlig, hÞflig tone, at en ny stol ville blive afsend... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. むンテリア デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos os finder du mÞbler til alle slags behov. Det kunne vÊre spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, skÊnke, tv mÞbler og meget mere. Kig ind på vores shop og find den vare du Þnsker, vi leverer indenfor få dage, da alle vores varer er på eget lager. Din vare bliver leveret fragtfrit til hele Danmark (undtaget ikke-brofaste Þer). Ved spÞrgsmål kan du kontakte vores kundeservice på telefon 74532238 ma.-to. mellem 09.00 -14.00 og fredag mellem 09.00 -12.30, eller på mail under info@ebuy24.dk, som gerne vil vÊre dig behjÊlpelig. Vi glÊder os til en god handel.

ebuy24.dk - vi leverer hurtigt indenfor få dage

圓該䌁業による蚘述

Sikker E-handel
En af Danmarks stÞrste mÞbelwebshops. E-mÊrket shop, fast lav pris. Let og bekvem.
Gratis fragt over 5000,- og hurtig levering
Vi har dygtige medarbejdere klar til at hjÊlpe dig. Ring 74532238 eller send os en mail på info@ebuy24.dk.

優良

すべおのレビュヌ

(4,040)

過去12か月のレビュヌ数: 95ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har netop kÞbt en sofa hos jer

Jeg har netop kÞbt en sofa hos jer, og jeg er meget skuffet over forlÞbet.

PÃ¥ jeres hjemmeside fremgÃ¥r det, at leveringstiden er 1-2 hverdage. Da jeg ikke havde hÞrt noget fra jeres fragtfirma pÃ¥ dag 2 efter bestillingen, kontaktede jeg kundeservice. Her fik jeg at vide, at sofaen fÞrst forventes leveret i nÊste uge – omkring fredag.

Det er efter min mening stÊrkt misvisende at markedsfÞre en leveringstid på 1-2 hverdage, når varen tilsyneladende fÞrst skal hentes hjem, fÞr den overhovedet kan sendes. Det fremgår ingen steder tydeligt ved bestillingen, og derfor fÞler jeg mig vildledt.

Den forkerte information har desvÊrre Þdelagt min planlÊgning. Jeg holder ferie nu og havde regnet med at modtage sofaen i denne uge. NÊste uge er jeg tilbage på arbejde, hvilket gÞr leveringen langt mere besvÊrlig.

Jeg forventer, at I enten retter jeres oplysninger om leveringstid, så de afspejler virkeligheden, eller tydeligt informerer kunderne, hvis en vare ikke er klar til afsendelse. Som det er nu, lever det ikke op til de forventninger, I selv skaber.

2026幎7月6日
自発的なレビュヌ

Hej Elmir,

Vi er kede af at hÞre, at leveringen ikke lever op til dine forventninger. Vi har fuld forståelse for, at det er frustrerende, når en levering ikke ankommer som forventet, og at det kan påvirke dine planer.

Vi bestrÊber os altid på at give så prÊcise leveringsoplysninger som muligt, og vi tager din feedback til os.

Vi håber, at du bliver glad for sofaen, når den er fremme, og hvis du har spÞrgsmål til din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Har modtaget 2 forskellige varer

Har modtaget 2 forskellige varer, hvor der har vÊret fejl på dem begge. Har fået hurtigt svar på mine reklamationer. Men irriterende at skal bruge tid på at vente på ombytning.

2026幎6月3日

Hej HB,

Vi beklager meget, at du har modtaget fejlbehÊftede varer, og vi forstår fuldt ud din frustration over at skulle bruge tid på reklamationer og vente på en lÞsning.

Vi er glade for, at du oplevede hurtig respons fra vores kundeservice, men det Êndrer naturligvis ikke på, at varerne burde have vÊret i orden fra starten.

Vi arbejder allerede på at lÞse sagen, og de nye dele er enten bestilt eller allerede på vej til dig. Vi gÞr vores bedste for at få problemet lÞst så hurtigt som muligt.

Endnu en gang beklager vi de gener, dette har medfÞrt, og vi takker for din tålmodighed.

God oplevelse

KÞbte et tÊppe. Der var lidt problemer med at jeg ikke kunne vÊre hjemme, da jeg fik besked i lidt dårlig tid. Dette blev dog afhjulpet hurtigt, venligt og nemt af deres kundeservice.
SÃ¥ kundeservice i top, levering i top og varen i top

2026幎5月7日

Langsom levering

Langsom levering

2026幎5月13日

Hej Susanne,

Vi beklager meget den lÊngere leveringstid. I den pågÊldende periode oplevede vi desvÊrre forsinkelser på grund af en helligdag, hvilket påvirkede vores leveringstider mere end normalt.

Vi forstår godt, at det har vÊret frustrerende at vente lÊngere end forventet, og det er vi kede af.

Vi håber dog, at du trods den lÊngere leveringstid er rigtig glad for din vare, og at den lever op til dine forventninger.

Ikke godt kvalitet

Ikke godt kvalitet

2026幎5月7日

Hej Azimullah,

Vi er kede af at hÞre, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af produktet. Vi kan dog se, at du ikke har vÊret i kontakt med vores kundeservice i forbindelse med din oplevelse.

Hvis der er problemer med varen, vil vi meget gerne hjÊlpe dig videre og finde en lÞsning. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os direkte med en beskrivelse og eventuelle billeder, så vi kan kigge nÊrmere på sagen.

Vi håber at hÞre fra dig, så vi kan hjÊlpe dig bedst muligt.

Ikke leveret imellem 12-16 men fÞrst kl

Ikke leveret imellem 12-16 men fÞrst kl 1825 helt uacceptabelt!!!!

2026幎4月22日

Hej Ronni,

Vi er meget kede af at hÞre om din oplevelse med leveringen, hvor det lovede leveringstidspunkt ikke blev overholdt. Det er naturligvis ikke den service, vi Þnsker at levere, og vi beklager meget den ulejlighed, det har medfÞrt.

Vi vil tage din feedback videre til vores transportÞr, så vi kan arbejde på at undgå lignende situationer fremover.

Vi håber, at du trods alt er glad for dine nye mÞbler.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。