Jeg har netop kÞbt en sofa hos jer, og jeg er meget skuffet over forlÞbet. PÃ¥ jeres hjemmeside fremgÃ¥r det, at leveringstiden er 1-2 hverdage. Da jeg ikke havde hÞrt noget fra jeres fragtfirm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den bedste kundeservice jeg har oplevet til dato! Lige fra bestilling, aftale om afhentning samt supplement til ordre. Alt fungerede hurtigt og prÊcist. MÞblerne; det runde Tokyo spisebord i rÞget eg,... ãã£ãšèŠã
Hentede selv Penny skÊnken i Haderslev, sÞdt hjÊlpsom personale .SkÊnken blev samlet fÃ¥ dage efter, min mand synes godt nok det var en lang udfÞrlig samle-manual men sammen blev alle 44 punkter kÞrt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte 4 stole, og en af stolene var defekt, knÊkket i ryggen. Sikkert en transportskade. Kontaktede firmaet pr mail, og hurtigt svar , meget venlig, hÞflig tone, at en ny stol ville blive afsend... ãã£ãšèŠã
Hos os finder du mÞbler til alle slags behov. Det kunne vÊre spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, skÊnke, tv mÞbler og meget mere. Kig ind på vores shop og find den vare du Þnsker, vi leverer indenfor få dage, da alle vores varer er på eget lager. Din vare bliver leveret fragtfrit til hele Danmark (undtaget ikke-brofaste Þer). Ved spÞrgsmål kan du kontakte vores kundeservice på telefon 74532238 ma.-to. mellem 09.00 -14.00 og fredag mellem 09.00 -12.30, eller på mail under info@ebuy24.dk, som gerne vil vÊre dig behjÊlpelig. Vi glÊder os til en god handel.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

LangkÊr 2a, 6100, Haderslev, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

ebuy24.dk ããã®åç
Jeg kÞbte 4 stole, og en af stolene var defekt, knÊkket i ryggen. Sikkert en transportskade. Kontaktede firmaet pr mail, og hurtigt svar , meget venlig, hÞflig tone, at en ny stol ville blive afsendt straks.
Ny stol ankommet som aftalt, kan kun give topkarakter for super service. Dejligt at fÞle at man er en vÊrdsat kunde.
Forholdsvis hurtig levering, jeg kÞbte spisebord og sofabord af mÊrket Osaka (Tokyo). Det to under 10 minutter at samle.
Jeg har kÞbt to vitriner på to forskellige tidspunkter og alt har fungeret fra transport, kvalitet, pris og samlevejledning, så jeg er meget tilfreds.
Hurtig levering efter bestilling. Varen leveret til dÞr af fragtmand og jeg er vild med mit nye spisebord.
Selv samme bord sÊlges til 4800kr i butikker, sÃ¥ her er en del at spare ð
Meget hurtig levering. Fin pris for en lÊkker sofa.
HjÊlpsom chauffÞr.
Mvh Bodil Hebeltoft
En god oplevelse fra bestilling til levering...så det må jo betyde en "femmer"...:-)
Jeg bestilte en kontorstol, som mit barnebarn Þnskede sig.
Jeg var sent ude, men heldigvis fik jeg pakken leveret 1 dag hurtigere, så alt var perfekt.
Stol, stand, pris og selve emballagen, alt var fuldstÊndig tiptop
Nem bestilling og hurtig levering til dÞren ð
ebuy24 er sikkert OK, men de skulle sikre at leverandÞren sender forsvarlig. Den pakke vi fik var dårlig indpakket, med det resultat at to af glashylderne var knust.

ebuy24.dk ããã®åç