Hej nÃ¥r vi prÞver at logge ind pÃ¥ receptfornyelse og programmet siger, du bliver viderestillet til log ind med Nemid via Sundhedsstyrelsens borgeradgang, fÃ¥r vi fÞlgende fejlmeddelelse: HTTP Erro... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
portaler er nede ofte - meget ofte alt for ofte til at man kan kalde produktet for stabilt det er rent ud sagt forkasteligt at offentlige midler ender i den slags sjusk. mit indtryk er at EG tag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har gennem mange Ã¥r vÊret glad for at bruge patientportalen til receptfornyelser, tidsbestillinger mm. Men for nylig har jeg fÃ¥et ny mail og er desvÊrre kommet til at lave en fejl i den. Derfor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
jeg kan ikke pruge min protonmail - altsÃ¥ kan jeg ikke bruge portalen min lÊge giver mig info pÃ¥ - hvilken mail udbyder skal jeg oprette en mail, der nok hurtigt bliver glemt igen, hos fÞr bruger... ãã£ãšèŠã
Vi hjÊlper vores kunder med at blive bedst i deres branche Uanset stÞrrelse har alle virksomheder ret til enkel adgang til software i verdensklasse. Derfor har vi bygget vores software på hÞjt specialiseret brancheviden med stor forståelse og respekt for vores kunders profession og arbejde. Vi er passionerede og ambitiÞse uden at miste blikket for, hvordan vores lÞsninger påvirker livet for vores kunders og deres brugeres liv. Sammen udgÞr vi et levende og blomstrende teknologisk Þkosystem i Norden, der hjÊlper kunderne med at blive de bedste i deres branche.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Patientportalen er noget bras. Fatter ikke at dette firma skal betjene det offentlige

EG ããã®åç
EG ejer bl.a. mediconnect, hvor man logger på med en to-faktorkode, som kun virker i 10 minutter. Som ofte er mere end 10 minutter om at nå frem. Så man så må starte forfra og håbe på bedre held nÊste gang. En evighedsmaskine af tidsfordriv med andre ord!

EG ããã®åç
vi har som forÊldre samlet kunne logge på sensum og bruge portalen i måske tre-fire uger ud af det sidste halvandet år. I guder en lo... software. håber at det bliver slettet og et nyt system kommer istedet.
jeg kan ikke pruge min protonmail - altså kan jeg ikke bruge portalen min lÊge giver mig info på - hvilken mail udbyder skal jeg oprette en mail, der nok hurtigt bliver glemt igen, hos fÞr brugeroprettelsen lykkedes. Eller min gamle spam mail, som jeg f.eks. har brugt her på trustpilot.
Det er mit indtryk at man burde bruge sin aktivt brugte hovedmail til dette formål. så man opdager beskeder fra sin lÊge??
vÊr sÞd at tillade mails fra protonmail og mails der indeholder +.
portaler er nede ofte - meget ofte
alt for ofte til at man kan kalde produktet for stabilt
det er rent ud sagt forkasteligt at offentlige midler ender i den slags sjusk.
mit indtryk er at EG tager sig betalt for en service der leveres i en ekstremt ringe grad
EG forringer ganske enkelt det danske sygehusvÊsen

EG ããã®åç
Har altid brugt emailkonsultation uden problemer. Nu skal så bruge patientportalen som ikke virker. Virkede kun 1. gang, siden da kommer den med en en masse vrÞvl, jeg er ikke patien, så skal registreres, så er pludselig ikke patient. Har prÞvet 1 måned nu, for st se svar på prÞver og bestille medicin. Hos lÊgen ved de godt der er problemer, bare luk computeren ned, jeg har sgu ikke computer, men tablet. Hvorfor filen skal der altid laves om på noget der virker, til noget mÞg. Og lad vÊre med at give lÊgerne skylden.
Det virker ikke, hvilket det ikke har gjort i en måned. De skulle simpelthen skamme sig over, at de forsinker syge mennesker i at komme til lÊgen. Ikke engang deres hjÊlp-side er tilgÊngelig. Så grotesk et bestilt IT-makvÊrk skal man lede lÊnge efter.

EG ããã®åç
Patientportalen login / registrering.
Nu har jeg forsÞgt i en måned at logge på dette fantastiske system uden held.
FÃ¥r at vide:
Du er ikke tilknyttet denne klinik i patientportalen.
VÊlg registrer for at blive oprettet som bruger i klinikken.
Brugeren kunne ikke oprettes. Dette skyldes en af fÞlgende:
Du er bruger i Patientportalen og kan logge ind.
Du er ikke patient i klinikken.
Forkert CPR-nummer.
Og lad mig bare svare for jer EG, for I har jo en standard smÞre, I bare smider i hovedet på almene borgere, som rent faktisk sidder uden mulighed for at komme i kontakt med vores lÊger mm. vi ringer til dem. Hvilket er nÊrmest umuligt i dagens Danmark.
SÃ¥ tak EG. For ingenting.
Her er jeres svar til mig:
KÊre Per,
Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse med Patientportalen.
Patientportalen er en lÞsning, vi har haft i flere år, som dagligt anvendes af mange tusinde brugere. Hvis du fortsat oplever problemer med lÞsningen, vil vi rigtig gerne, at du kontakter din lÊgeklinik, som kan kontakte EG Healthcare Support.
For din egen datasikkerheds skyld er det nemlig din lÊge, der er ansvarlig for, at lÞsningen fungerer, og vi må som databehandler ikke gÞre videre uden lÊgens accept.
Det vil derfor vÊre en stor hjÊlp for os, hvis du henvender dig til din lÊge og får klinikken til at kontakte os, så vi sammen med klinikken kan sikre deres opsÊtning er udfÞrt bedst mulig for alle parter.
Med venlig hilsen
Medarbejder ved EG
EG Healthcare

EG ããã®åç
Det er nok det bedste sushi jeg nogensinde har fået!
HåblÞst platvulgÊrt lav-IQ IT-nonsens, der stort set ALDRIG virker. Kan man en sjÊlden gang logge på, så er det KUN ca. halvdelen af tidligere udstedte recepter, der kan fornys, resten ses slet ikke. Som vanligt, når man går fra gammelt system til nyt, så bliver det ufatteligt meget mere evnesvagt. Til gengÊld er det dyrere og grimt. Selv tak.
Er så irritere over ting ikke virker som her!!! fejl på fejl på fejl, har helt sikkert kostet 50 mill , som alt anden i det offentlige.

EG ããã®åç
Har lige prÞvet at oprette en bruger som beskrevet for bestilling af tid online til ÞrelÊge.??? Det eneste jeg er mÞdt med er at cpr/email er forkert, prÞvede at nulstille koden med samme melding???

EG ããã®åç
patientportal virker ikke. Og der er ingen kontaktformular så man kan skrive til nogen og beskrive sit problem. Fejlkoderne er elendige og ubrugelige.

portaler er nede ofte - meget ofte
alt for ofte til at man kan kalde produktet for stabilt
det er rent ud sagt forkasteligt at offentlige midler ender i den slags sjusk.
EG forringer ganske enkelt det danske sygehusvÊsen

EG ããã®åç
Sidder og lÊser alle de mildest talt elendige anmeldelser af EG Healthcare og lige så rygsvÞmmende dårlige forklaringer fra EG Healthcare, samtidig med at jeg kÊmper for at logge mig på og få bestilt en tid til min ÞrelÊge. Det kan bare ikke lade sig gÞre. Har samme problem som alle de andre, så hvorfor ikke bare erkende, at det bare ikke virker !!

Patientportalen virker ikke!
Emailkonsultation er lukket, nu skal man bruge patientportalen i stedet. Logger ind med mitid og får fÞlgende besked:
Du er ikke tilknyttet denne klinik i Patientportalen. VÊlg registrer for at blive oprettet i klinikken.
??? Hvilken klinik ???
Så prÞver jeg Registrer / Opret ny bruger, udfylder skemaet og får denne besked:
Brugeren kunne ikke oprettes. Dette skyldes en af fÞlgende:
Du er bruger i Patientportalen og kan logge ind.
Du er ikke patient i klinikken.
Forkert CPR-nummer.
Har checket CPR, DET ER KORREKT!!!
Andre prroblemer:
emailkonsultation.dk mangler et link til patientportalen!
Hvorfor må patientportalen ikke hedde patientportalen.dk, men i stedet noget som er umuligt at gÊtte???
Hvorfor lukker man emailkonsultation.dk når patientportalen ikke virker???

Elendigt!
Kan hverken oprette mig eller logge ind.
Heller ikke med nem id.
Den bliver ved med at sige at jeg ikke findes. Og skal jeg oprettes så findes jeg.
Eg det fungere ikke jeres system

EG ããã®åç
To ud af tre gange virker portalen ikke. Enten kan man ikke logge på. Eller får man lov at logge på, men når man klikker på noget, står siden bare og loader, indtil siden fejlmelder og logger en ud.

EG ããã®åç
Jeg oplever det samme som mange andre beskriver her - en side, der loader og loader indtil det ender i timeout. Har forsÞgt i forskellige browsere, på computer og telefon. Meget bÞvlet og må give stort besvÊr - også for de lÊger, der bruger lÞsningen.

EG ããã®åç
Fornyelse af recepter virker ikke. Når jeg er logget ind, kan jeg kun se nogle af produkterne, jeg får gennem lÊgen - hvor er resten blevet af?. På lÊgeklinikken siger de, at de ikke har haft noget at gÞre med overgangen til Patientportalen, og de forstår heller ikke, hvad der er galt. Det er også for dårligt, at man ikke kan se nummer til en hotline, der evt. kunne hjÊlpe.