Elcykelsalg レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Pludselig sidder cykelstyret helt lÞst - som var det solidt monteret i flÞdeskum. Jeg hiver min nu livsfarlige cykel ned i kÊlderen til basen-basen.dk pÃ¥ Gothersgade, hvor en venlig herre pÃ¥ stedet st... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ren fusk!! Hver gang de skal lappe en slange, sÊtter de blot en ny slange i til 298 kr. De siger, at hullet ikke kan lappes. Sjovt at hullet sidder samme sted hver gang. De snyder sÃ¥ vandet driver... もっず芋る

StrÞmmen gik pÃ¥ min gode Ebsen el-cykel, og det ordnede Cykel Basen i Valby pÃ¥ 1 dag. Skiftede display og gav den fuld service for helt rimelig pris. Meget venlig betjening oveni! Det hÞrer med, at j... もっず芋る

Handlen forlÞb nemt og hurtigt. Der gik fÃ¥ dage fra jeg havde bestilt cyklen til den kunne hentes i forretningen. Personalet der samt set faktum at man modtager samme service som hvis cyklen havde vÊr... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車レンタル サヌビス
  3. 自転車修理店
  4. バむク アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Elcykelsalg.dk er en del af Cykel-basen.dk som blev etableret i 2008, med vÊrksted og butik i Valby. Vores erfaring indenfor cykelbranchen er din sikkerhed for en god kvalitet og service - De produkter vi forhandler er altid valgt ud fra professionelle kriterier, og vi leverer altid Cyklen klartgjort af faglÊrt cykelmekaniker til din bopÊl. På Elcykelsalg.dk og Cykel-basen.dk kÞber vi store restpartier op af kendte cykelmÊrker, derfor kan vi altid leverer til stÊrkt konkurrencedygtige priser på alle cykler, reservedele og udstyr. . Vores overordnede mål på cykel-basen.dk er at fremstå som en trovÊrdig og kvalitetsbevidst cykelforretning, der prioriterer god kvalitet, gode priser samt meget hÞjt service til alle vores kunder.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Ren fusk!!

Ren fusk!!
Hver gang de skal lappe en slange, sÊtter de blot en ny slange i til 298 kr.
De snyder så vandet driver!! Find et andet sted og få lappet din cykel.

2026幎9月2日
自発的なレビュヌ

Super rare at have med at gÞre

Bestilte en cykel online og blev dagen efter ringet op om, at de desvÊrre var kommet til at oplyse den forkerte stÞrrelse på websitet. Det var selvfÞlgelig skuffende, men de virkede oprigtig kede af, at det var sket, så det er svÊrt at hidse sig op over. Og det faktum, at de ringede, i stedet for bare at smide en mail/sms, er et kÊmpe plus i min bog. Så selvom jeg ikke endte med at kÞbe noget, så skal de sgu have cadeau for at vÊre sÞde og hjÊlpsomme.

2026幎8月25日

God og imÞdekommende service

Venlig og imÞdekommende service. Havde kÞbt en centurion el-cykel hos dem i august 22'. DesvÊrre lÞb jeg ind i motorproblemer, og havde allerede forberedt mig på, at det ville komme til at koste knaster. Men til min store glÊde hjalp de mig, så den blev accepteret som reklamation og jeg fik sat ny motor i, uden ekstra omkostninger.

2025幎11月14日

Klar anbefaling

Utrolig sÞde mennesker, og eminent service. Jeg fik sat cykelkurv på for 6 måneder siden, som i dag blev repareret uden beregning. Det tog 30 minutter. Nemt, hurtigt og en yderst behagelig oplevelse.

2025幎8月15日
自発的なレビュヌ

Great and quick service, helpful staff, highly recommended!

I couldn't steer my bike to either sides, and brought to Elcykelsalg for repair. The head tube on my bike had to be changed completely inside as it was totally corroded and that's why it didn't turn. It was fixed within just 2 days. They also changed the handlebars because they were too old an used. And it is not the first time I took my bike to repair here, I also got my basket mounted on the bike here a few years ago. And it is still in perfect condition. The staff is very nice, I was also asking about recommendations about buying a new bike, and he was very helpful and explained his answers. Quick and professional service, good prices. I can highly recommend if you need to repair anything on your bike!

2025幎7月1日

Valbys bedste cykelmekaniker

Jeg bruger altid Cykel Basen i Valby når min eller mine bÞrns cykel har brug for reparation. I foregård afleverede jeg min teenagers mountainbike som både skulle have ny kÊde, skiftet alle gearhjul på baghjul, nyt bagdÊk og fikset noget ved styret hvor det sidder fast i stellet - styret sagde knirkelyde når man drejede det og var i det hele taget svÊrt at dreje. Medarbejderen sagde at de ville se hvad der var galt med styret og ringe med en fast pris når han fandt problemet. Han ringede 20 minutter efter jeg havde afleveret cyklen og gav en fast ok pris. I går da jeg henter cyklen, havde de så også skiftet en af gearskifterne inkl. kabler - bare fordi det virkelig var slidt - og fordi jeg allerede havde fået en fast pris, fik jeg det gratis! Dét er virkelig god kundeservice som bidrager til, at man netop tager sin cykle ned til dem. De er bare i det hele taget pålidelige, ordentlige og serviceminded. Valbys bedste cykelmekaniker

2025幎3月10日

Solidt vÊrktÞjsudvalg og hurtig

Solidt vÊrktÞjsudvalg og hurtig service. Hos Cykel-Basen.dk har jeg altid kunnet finde det vÊrktÞj og de reservedele, jeg har skullet bruge, lige fra krankboxaftrÊkker til styrfittingnÞgler. De giver klar besked om cyklens tilstand og om hvilke reparationer, der giver mening.

2025幎3月10日
自発的なレビュヌ

Min base til barnestol havde revet sig lÞs efter at have fået skiftet bagagebÊreren. Jeg fik ordnet det med det samme ub. Det er god service.

2025幎2月18日

Fantastisk oplevelse

Min oplevelse var utrolig god. Det er virkelig nemt og bekvemt, da det er muligt at stille cyklen dagen fÞr, smide nÞglen i postkassen og afhente den dagen efter. En helt igennem problemfri og professionel service. Jeg vender helt sikkert tilbage, når jeg har behov igen. Kan varmt anbefales!

2025幎1月27日

Hurtig og god service

Jeg ringede fredag kl. 10, skulle aflevere cyklen fÞr kl. 12 og kl. 16 kunne jeg hente en cykel, der havde fået ny slange, nyt dÊk og serviceeftersyn.

En rigtig god oplevelse 😊👍

2024幎4月26日