Elcykelsalg レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Pludselig sidder cykelstyret helt lÞst - som var det solidt monteret i flÞdeskum. Jeg hiver min nu livsfarlige cykel ned i kÊlderen til basen-basen.dk pÃ¥ Gothersgade, hvor en venlig herre pÃ¥ stedet st... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ren fusk!! Hver gang de skal lappe en slange, sÊtter de blot en ny slange i til 298 kr. De siger, at hullet ikke kan lappes. Sjovt at hullet sidder samme sted hver gang. De snyder sÃ¥ vandet driver... もっず芋る

StrÞmmen gik pÃ¥ min gode Ebsen el-cykel, og det ordnede Cykel Basen i Valby pÃ¥ 1 dag. Skiftede display og gav den fuld service for helt rimelig pris. Meget venlig betjening oveni! Det hÞrer med, at j... もっず芋る

Handlen forlÞb nemt og hurtigt. Der gik fÃ¥ dage fra jeg havde bestilt cyklen til den kunne hentes i forretningen. Personalet der samt set faktum at man modtager samme service som hvis cyklen havde vÊr... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車レンタル サヌビス
  3. 自転車修理店
  4. バむク アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Elcykelsalg.dk er en del af Cykel-basen.dk som blev etableret i 2008, med vÊrksted og butik i Valby. Vores erfaring indenfor cykelbranchen er din sikkerhed for en god kvalitet og service - De produkter vi forhandler er altid valgt ud fra professionelle kriterier, og vi leverer altid Cyklen klartgjort af faglÊrt cykelmekaniker til din bopÊl. På Elcykelsalg.dk og Cykel-basen.dk kÞber vi store restpartier op af kendte cykelmÊrker, derfor kan vi altid leverer til stÊrkt konkurrencedygtige priser på alle cykler, reservedele og udstyr. . Vores overordnede mål på cykel-basen.dk er at fremstå som en trovÊrdig og kvalitetsbevidst cykelforretning, der prioriterer god kvalitet, gode priser samt meget hÞjt service til alle vores kunder.

優良

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Flawless assembly with attention to detail and accommodating to special requests without an extra charge

I picked up a new bicycle here which was perfectly assembled, with lubricated components and absolutely no marks or signs of the assembly process. It was ready just a few hours after placing my order. The guy who I picked the bicycle up from was kind and accommodated my request for the right seat colour, which was different from the one in the photo online. He also had all manuals and warranty documents ready for me in an envelope. Overall I’m very satisfied and will return again.

2024幎4月5日

Hurtig og god service

Hurtig og god service. SÞd personale! Jeg afleverede min cykel med en punktering og et gammelt dÊk sent fredag eftermiddag. 20 minutter efter at jeg var gået, fik jeg en sms om, at min cykel var klar, og det reddede min weekend!

2024幎3月15日

God service hos Karrar i Valby

Jeg har handlet hos Elcykelsalg.dk af flere gange.
Det har drejet sig om reservedele til en lidt Êldre Kildemoes EL-cykel fra 2016. Jeg har hver gang fået en meget god behandling i butikken i Valby, hvor Karrar er gået med ud og kigget på cyklen og sikret sig at der bliver bestilt de rigtig rigtige reservedele i form af forhjul/motor, controllere, display - og hvad jeg ellers har brug for.
Jeg kan varmt anbefale forretningen. Jeg mener, både service og priser er helt i orden.

2024幎2月9日
自発的なレビュヌ

Øv at have afleveret sin cykel til nogle “professionelle” og have betalt 489 kr for at fÃ¥ en Þdelagt cykel retur.

Jeg betalte 489 kr til cykel-basen Valby for at få skiftet mit bagdÊk og slange og kunne meget tilfreds afhente cyklen allerede et par timer senere. Da jeg har forladt butikken med min cykel ser jeg, at håndbremsekablet er revet over og går retur med cyklen.
Ekspedienten i butikken er meget uforstående overfor, at jeg overhovedet kan tro, at de kan have noget med det Þdelagte kabel at gÞre, når de jo kun har skiftet bagdÊkket og jeg forklarer at jeg ikke ved hvordan det er sket, men at jeg blot kan konstatere at kablet var helt da jeg indleverede min cykel hos dem. Han vil tage kontakt til sin mekaniker og kontakter mig kort tid herefter for blot at informere mig om, igen, at han absolut ikke kan se hvordan jeg kan tro, at det er dem der har Þdelagt kablet.
Da jeg kommer for at hente min cykel skal vi endnu engang debatere hvorvidt det er hans mekaniker eller mig selv der har Þdelagt kablet og han betvivler mig kraftigt og spÞrger flere gange om jeg dog ikke kan se det fra deres side af, hvortil at jeg kun kan svare, at jeg er ked af at have fået en Þdelagt cykel retur og om vi dog ikke kan finde en lÞsning. Ekspedientens lÞsning er, at jeg kan få lavet bremsekablet mod fuld betaling på +250 kr.

2024幎2月8日

Hej Klara

Jeg er ked af at hÞre du ikke har vÊret tilfreds med vores service - det er absolut ikke vores Þnske at nogle af vores kunder skal sidde tilbage med sådan en fÞlelse når de har afleverede cykel hos os. Som du beskriver så fik du lavet dÊk udskiftning på bagdÊkket , som var klar til afhentning efter kort tid. Jeg som butik indhaver kunne godt se at din bremskabel var knÊkket inden jeg gik i gang med udskiftning af dÊkket. Jeg har nu brugt tid på at kigge på vores overvågning og det er tydeligt at se at din bremse kabel er knÊkket ved afleverings tidspunkt. Du bedes kontakte mig hvis du Þnsker overvågning videoen sendt.
Med venlig hilsen Karrar

Poor customer service

I have bought a bike there previously for my partner.
I've bought bike parts, eg brake cables, inner tubes.
I went by yesterday to ask if I could borrow a tool to tighten my brake cable, as it had lost tension in the rain.
A 30 second loan
I was refused and told to go across the road.

It's these little "customer service" things that count to me.

I will never purchase another item from that store, and will inform everyone I know to do likewise.
The shop will take my money, but not loan a tool for 30 seconds.

2023幎12月22日

Hello
Dear Karel. It is true that we do not borrow tools and there are many reasons for this. People don't return tools back and when they've been allowed to borrow a tool, they need a second and third one. Imagine being disturbed at your workplace every half hour when someone asks you to borrow a tool. There is a very clear sign by the door in Danish and English that we do not borrow. I hope my explanation gives you a better understanding. Best regards Karrar

Rigtig venlige arbejdere der yder god

Rigtig venlige arbejdere der yder god service og der vil hjÊlpe med hvad de kan og så hurtigt de kan hvis de ikke har for travlt. Derudover er de også fair med priser og hjÊlper gerne til med de mindste problemer der ikke nÞdvendigvis krÊver betaling

2023幎10月11日

God oplevelse som altid

Har brugt dem fast siden jeg flyttede til KÞbenhavn i 2016. Altid god og Êrlig service; til en fair pris.

Glad kunde, og kommer helt sikkert tilbage nÊste gang også.

2023幎10月25日

Supergod service

Jeg havde fundet en cykel på Cykelbasens website og tog ud til Cykelbasen og bestilte cyklen. Dagen efter var cyklen klar med både lygter, lås og kurv som bestilt. Supergod service!!

2023幎8月12日

Havde glemt vores reservation

Havde glemt vores reservation, så nu skal familien ikke på camping alligevel. Super dårlig stil

2023幎7月24日

Hej Lars
Vi kan desvÊre ikke gÊtte os frem til, at du vil leje ladcyklen med et enkelt batteri. Hvis du kigger tilbage på den mail du har sendt os, hvor du spÞrger om der der mulighed for at leje et ekstra batteri,og vi besvare din mail tilbage. Så skriver du ikke tilbage om at du Þnsker reservation alligevel. Vi ved ikke om et enkelt batteri dÊkker dit behov. Alle vores el ladecykler var lejet ud den dag og jeg har prÞvet at hjÊlpe dig med en ladcykle uden el som du afvist på en ubehagelig tone. Jeg håber at du har fundet en anden lÞsning og Þnsker dig og familien god sommer.

Super god service

Super god service - kan varmt anbefales 👌
Og så arbejder de effektivt og hurtigt👌

2023幎7月12日

Hej Mia

Tusind tak for din positive anmeldelse. Jeg Þnsker dig god fornÞjelse med cyklen.

Mvh Karrar

Jeg kÞbte en ny cykel til en god pris

Jeg kÞbte en ny cykel til en god pris og fik monteret en masse ekstra udstyr som virker rigtigt godt. Cyklen var klar samme dag, så det var lige som det skulle vÊre.

2023幎6月19日

Hej Morten

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du har haft en super oplevelse.

Mvh Karrar

Fanatisk service, top klasse resultater

Fanatisk service. Top klasse produkter, og gode resultater. Bedste cykelhandler i KÞbenhavn!

2023幎6月19日

Hej

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Meget venlig og professionel

Meget venlig og professionel rådgivning. Oven i kÞbet en rigtig god pris på min nye Centurion. En rigtig god oplevelse!

2023幎6月13日

Hej Hanne

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi sÊtter en stor Êre i at give vores kunder den bedste oplevelse.

God service kommer fra Hvidovre med min

God service kommer fra Hvidovre med min cykel til service eftersyn den var klar efter 2 timer så jeg ikke skulle frem og til bage fra Hvidovre, har kÞbt min el cykel hos cykel basen da de var billigst med prisen, vil fremover benytte dem hilsen jill

2023幎6月7日

Hej Jill

Tusind tak for din positive feedback. Vi er utrolig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at du sÊtter pris på vores indsats for at gÞre din cykel helt klar til brug. Vi arbejder hårdt for at yde den bedst mulige service til alle vores kunder, og din anerkendelse betyder meget for os.
Mvh Karrar

Super hurtig service, reparation og eftersyn.

Min 19 Ã¥r gamle cykel er altid blevet serviceret i den forretning hvor jeg kÞbte den i December 2004. Nu er forretningen lukket. Grundet sygdom og flytning havde den stÃ¥et ude hele efterÃ¥r og vinteren 2022 sÃ¥ den trÊngte til eftersyn og udskiftning af kÊde, smÞring og der var ogsÃ¥ problemer med forbremsen, ham der tog imod cyklen opdagede at der var brud pÃ¥ bremsekablet til bagbremsen. Jeg fik et pris overslag og fik af vide at der ville komme en SMS nÃ¥r den var klar. Jeg tog toget fra Valby til Østerbro i den tro at den nok ville vÊre klar tidligt nÊste dag. Havde kun vÊret hjemme i 1 1/2 timer da der tikkede en SMS ind om at cyklen var klar! Det var virkelig hurtigt, prisen blev som overslaget og den kÞrer igen som en ny cykel, alt var smurt, ja selv lÃ¥sen havde fÃ¥et olie. Det er fra nu af min faste cykel smed, alt i alt perfekt forlÞb.

2023幎4月3日

Hej Martin

Hej,

Tak for din fantastiske anmeldelse. Det er virkelig skÞnt at hÞre, at du er tilfreds med vores service, produkter og priser. Vi strÊber efter at yde den bedste service og tilbyde de bedste produkter til konkurrencedygtige priser. Din tilfredshed er vores stÞrste belÞnning.

Vi glÊder os til at hjÊlpe dig med dine fremtidige cykelbehov.
Mvh Karrar

Virkelig god og hurtig service

Virkelig god og hurtig service! Service hvor man kan stille cyklen foran butikken i lukketid og smide nÞglen i postkassen, og laver de den til dagen efter. Stillede min sent tirsdag aften, og den var allerede klar kl 11 onsdag. De ringede kl 9 og sagde den ville vÊre klar kl 12, men spurgte om den kunne vÊre klar til kl 11, og det var intet problem. SÞde og effektive.

2023幎1月31日

Hej Agnes

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det er skÞnt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.