DÃ¥rlig service
For to måneder siden, kÞbte jeg en helt ny cykel hos cykelbasen. Fra den fÞrste dag, jeg cyklede på den, oplevede jeg, at kÊden hakkede engang i mellem. Som om den ikke greb fat. Da jeg kom ind med cyklen, var det fÞrste ekspedienten gjorde, at prÞve at sÊlge mig et cykeleftersyn til 99 kr. Jeg takkede nej og sagde, at jeg ikke ville betale for et problem, som har vÊret der fra starten. Han sagde, at min kÊde var lÞs og trÊngte til at blive spÊndt. Den har vÊret en smule lÞs lige fra starten. Det nÊgtede ekspedienten at tro på. Han tog dog cyklen og sagde, at han ville ordne den.
Da jeg kom tilbage for at hente cyklen, sagde ekspedienten (en anden), at der ikke var nogen fejl at finde. Og hvis der endelig var noget galt med cyklen, saa var det min egen skyld, fordi jeg ikke havde haft min cykel til eftersyn, hvilket han mente, jeg skulle have gjort inden for en måned efter kÞbet. På de papirer jeg selv har fået udleveret, står der dog inden for to måneder - altså stadig inden for den tid, jeg har haft cyklen. Derefter brokkede han sig over, at jeg havde ventet alt for lang tid, med at tage cyklen ind til reparation. Det skulle gÞres med det samme, efter man opdagede fejlen. IfÞlge deres egen hjemmeside er det dog fÞlgende, der gÞr sig gÊldende:
"Du skal reklamere indenfor ârimelig tidâ efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to mÃ¥neder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid vÊre rettidig."
Igen holder jeg mig inden for tidsrammen.
Han sagde, at han havde strammet kÊden, og hvis jeg stadig var utilfreds, måtte jeg henvende mig til forbrugerstyrelsen.
Utrolig ringe service, når I op til flere gange, ikke tror på kunden og derefter skyder skylden på kunden selv! Jeg handler aldrig mere cykel hos jer, det er helt sikkert!
2016幎12æ8æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ