product nooit ontvangen, geld ook niet terug. Reageren niet op de mail of zeggen dat het geld al overgemaakt is, terwijl dit uiteindelijk dan weer niet zo is.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Op 08/02/2021 een vaatwasser besteld, toen door "corona" pas levering op 30/03/2021, dus wel een lange wachttijd maar toestel was goed en een correcte prijs + 5jaar garantie. Enige reden waarom ik ma... もっと見る
In november 2023 bestelling geplaatst van meer dan 2000€... bijna 1 jaar later nog steeds geen toestellen of geld terug ontvangen, enkel leugens en loze beloftes... gingen in mei het bedrag terugst... もっと見る
Bonjour, Ceci est mon 3ieme commentaire car je ne peux pas répondre sur les commentaires des personnes lésées par E.Lommelen. Contactez moi via Kaoukab.abdelmoughit gmail com Mais en gros pour le... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
We bestaan reeds sedert 1969. We zijn een van de grootste online webshops in de BENELUX voor grote huishoudapparaten en flatscreens. Onze leveringen gebeuren met eigen transport en bij heel veel apparaten krijg je GRATIS het 5 jaar garantie serviceplan bovenop de scherpste prijs op de markt. Wens je het toestel snel geleverd bestel dan zeker uit ons assortiment 'direct leverbaar'. Voor toestellen op bestelling kan een langere levertijd zijn omdat fabrikanten nog steeds productie problemen hebben voor bepaalde toestellen. ------------------------------------------------------------------ Nous existons depuis 1969. Nous sommes l'une des plus grandes boutiques en ligne du BENELUX pour les gros appareils électroménagers et les téléviseurs. Nos livraisons sont effectuées avec notre propre moyen de transport et avec de nombreux appareils, vous bénéficiez GRATUITEMENT du plan de service de garantie de 5 ans en plus du meilleur prix du marché. Si vous souhaitez que l'appareil soit livré rapidement, assurez-vous de commander dans notre gamme "disponible immédiatement". Pour les appareils en commande, un délai de livraison plus long peut être dû au fait que les fabricants ont encore des problèmes de production pour certains appareils.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Beste slachtoffers
Beste slachtoffers, heeft iemand onder jullie het rekeningnummer van deze oplichters uit Lommelen, ik probeer het verloren geld terug te vorderen en kan het rekeningnummer niet vinden omdat de website niet werkt...
Alvast bedankt!
drie maanden terug bestelling geplaatst…
drie maanden terug bestelling geplaatst en betaald - niets ontvangen!!!
Wij hebben in december 2023 een…
Wij hebben in december 2023 een vaatwasser gekocht, tot op vandaag geen levering ( ondertussen al een andere gekocht), ik wist niet dat zulke praktijken kunnen en mogen gebeuren. Roept deze praktijken een halt toe aub !!!!
Vieze oplichters zijn het!.
Vieze oplichters zijn het!.
Ik hoop dat de eigenaar van deze oplichtersbende in zijn graf zijn verdiende loon krijgt!.
Vuile hufter die je bent!.
Ik ben online nog nooit opgelicht maar ik heb mijn lesje wel geleerd.
Oplichters!
Oplichters!
Ze blijven je aan de lijn houden met smoesjes, maar leveren nooit.
Pure oplichting.
Pure oplichting.
Er wordt nooit wat geleverd en op de mail wordt niet gereageerd.
7 april 2024 vaatwasser besteld
7 april 2024 vaatwasser besteld. geen reactie geen product maar wel betaald.Vanuit de mail krijg je erg laat een reactie over dat gelt terug lager zal duren dan een andere (DUURDERE) artikel kiezen. Nu dit gemeld bij verschillende instanties. ben bang dat het al te laat is want website bestaat niet meer.
Na eerdere recensie nog niks. Ondertussen al 6 maanden aan het wachten
Een paar weken terug heb ik al een recensie geplaatst, maar na weer loze beloften heb ik toch besloten wederom een recensie te schrijven. Op 5 maart jl. heb ik een koelvriescombinatie besteld en na een aantal excuus mails met vertraging nog steeds niks ontvangen. We zijn inmiddels 6 maanden verder. Na bericht dat we onze bestelling wilde annuleren, zou er 56 euro in mindering worden gebracht van het totaal bedrag en zouden we ons geld terug krijgen. Daar tekende we voor. Ook al is dat een belachelijke regeling. Maar je raad het al; nooit iets gezien!
Nu krijgen we ook geen contact meer, dus hoop dat ze na onze juridische stappen eindelijk stoppen met deze oplichting en hoop dat niemand hier meer intrapt!
Commande passée le 3 juillet d'une…
Commande passée le 3 juillet d'une hotte Beling d'une valeur de 313 Eu, délai de livraison de 2 a 4 semaines, a ce jour toujours rien, plusieurs mails envoyés avec des réponses qui ne ressemblent a rien, maintenant site carrément inaccessible, ça sent l'arnaque a 100%,que faire pour récupérer notre argent
OPLICHTING
Als er 0 sterren waren, had ik die gegeven.
Op 23-07 koelkast bestelling geplaatst. Ze gaven aan dat ze geen voorraad hadden dus moest meer dan een maand wachten. Je raad het al; niks ontvangen, wel betaald! Nu krijg ik een automatische e-mail dat ze door ‘omstandigheden’ de website offline hebben gehaald. Zeer waarschijnlijk faillissement aangevraagd. Verder geen contactgegevens of iets dergelijks van curator.
Ik hoop dat karma deze mensen zo hard zal terugpakken dat ze het daglicht niet meer zullen zien na zoveel gedupeerden. Rot bedrijf
Ik heb magnetron besteld en betaald
Ik heb magnetron besteld en betaald, moest meer than 3 maanden wachten nog steeds niet ontvangen. Heb een e-mail gestuurd om te vragen hoe het is maar geen reactie gekregen. Vandaag probeer ik website te checken en opeens bestaat niet meer. Oplichter website
Artikel besteld en vooraf betaald in…
Artikel besteld en vooraf betaald in juli 2024.
Géén levering, géén communicatie, géén update sindsdien, enkel automatische reply op aparte e-mail, officiële website ondertussen niet meer on-line (!)
Spijtig genoeg had ik het bedrijf op voorhand niet gegoogled, met wat ik nu weet, vrees ik het ergste...
Gasfornuis besteld in juli 24
Gasfornuis besteld in juli 24, in aug. zou het komen. Dat is te laat. Mail gestuurd om te herroepen en dat ik mijn geld terug wil, maar geen enkele reactie terug gekregen. Oplichters! Pas op dat ze zich failliet laten verklaren (website is offline) en onder een andere naam weer verder gaan! Pas goed op mensen. Ik ben dus opgelicht!
Société sans âme et sans scrupule
Si je pouvais, je ne mettrais même pas d'étoile.
J'ai commandé une machine à laver en juin 2023.
A l'heure d'aujourd'hui (septembre 2024) et malgré de très très nombreux échanges avec leur service clientèle par mail uniquement (n'espérez pas un humain au téléphone, le seul numéro disponible vous ramène à une réponse robotisée via WhatsApp), je suis toujours sans machine. Les délais sont reportés de mois en mois ou de semaines en semaines.
Si certains d'entres vous souhaitez monter un dossier afin de le faire parvenir à Test Achat, Image à l'appui et/ou on est pas des pigeons, je vous suis.
Pour ceux qui veulent acheter chez eux... FUYEZ
Arnaque
J'ai commandé une plaque vitrocéramique en Janvier et délais toujours repoussés. Je n'ai jamais reçu le produit.
heb in februari 2024 een inbouw…
heb in februari 2024 een inbouw vries-koelkast besteld en betaald maar tot op heden enkel uitvluchten ontvangen heb mijn geld terug gevraagd , maar 0€ ontvangen ze antwoorden zelfs niet meer op mails of telefoons, echte criminelen dit kan alleen in Belgie deze mensen kunnen ongestoord hun gang blijven gaan en het gerecht vindt het niet de moeite om er iets tegen te doen, nee slaap maar allemaal verder in dit apen land.
Elektrolommelen oplichter bedrijf !!!
Hoi ,ik werd ook opgelicht door Lommelen . Op 2/04/2024 had ik een Bosch magnetron besteld en tot nu toe niks geleverd en ook geen geld terug . Wat een ellende €718 had mij gekost!!! Ik had verschillende keren e-mail gestuurd om te annuleren en geld terugvragen. Ze zeggen hele tijd nog niet geleverd door leverancier en of cadeaubon terug krijgt. Maar nu niks meer laten horen. Dit geld is met bloed, zweet en tranen verdient. Hoe kan dit bedrijf zo zaken doen ?!!! Waar zijn politie en justitie gebleven?!!! Ik vraag me af hoe ik die geld terug kon krijgen. Als iemand van jullie weet hoe het moet om geld terug te krijgen van dit bedrijf , Graag mij advies geven a.u.b.
Alvast bedankt
Jamais livré depuis octobre 23
Commandé et payé 503 euros en octobre 2023 jamais rien reçu !! Intervention de test achats et service de médiation consommateur et toujours rien. C'est scandaleux.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。