レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

SCAM SCAM I was joining an online ford explorer forum, during the sign up a pop up appeared and before I knew it id signed up for this scam. Luckily my bank detected they are criminals and stopped the... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

I’ve downloaded and read almost every ebook from here. From the nutrition tips to the mindfulness guides, everything is top-tier. It’s my go-to book list when I’m losing my balance in life.

5぀星のうち3の評䟡

Had a small issue with my subscription, but the Eliteyog support team was incredibly fast and helpful in resolving it. Great service and decent content.

5぀星のうち3の評䟡

Working from home makes it difficult to stay focused. But after trying some of the EliteYog’s morning meditation sessions, i witnessed an improved concentration.

2.6

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

OPLOSSING!

Mij is dit ook overkomen. De oplossing die de Rabobank heeft is dat in hun systeem het koppelnummer van je bankpas met apple pay verwijderd moet worden. Ofwel, verwijder niet zelf je pas want dan blijft dat nummer bestaan, en via dat nummer boeken ze die 49 euro af. Daarna kun je je pas gewoon weer koppelen met applepay, het krijgt dan een nieuw nummer.

Zorg wel dat je via mail het abo hebt opgezegd om eventuele incasso ellende in de toekomst het hoofd te kunnen bieden.

Succes allemaal!

2024幎8月25日

Geld terug

Helaas door hun onduidelijke en in mijn ogen redelijke agressieve reclame drukte ik op de verkeerde knoppen. Ik was op zoek naar een handleiding voor een horloge.Plotseling had ik een abonnement van €49.00 bij Elite Yoga.Na een tweetal mails mijn geld terug gekregen. Het was inderdaad mijn fout maar de aanmeldingsprocedure was zo onduidelijk dat ik vrees dat meer mensen hier mee te maken krijgen. Uiteindelijk is alles goed gekomen maar van een Yoga instelling had ik een dergelijke verstopte ondoorzichtige aanmelding niet verwacht.

2024幎9月4日

Snelle en coulante reactie

Per ongeluk had ik mij aangemeld voor een abonnement. Nadat ik een mail had gestuurd over mijn vergissing, kreeg ik gelijk reactie met aanvullende vragen. Daarna hebben ze het inmiddels afgeschreven bedrag teruggestort op mijn rekening

2024幎9月1日

Not a scam!

Mijn tip aan dit bedrijf zou zijn om om de manier van adverteren te veranderen. De reclamebanners staan zeer ongelukkig op verschillende websites waar je iets kan downloaden. Een download fout is zo gemaakt. Het is geen ideale manier om je bedrijf in een positief daglicht zetten, zoals te merken is op deze pagina van Trustpilot. Ik heb ook deze fout gemaakt. Hier wordt dus een gevoelige/minder veilige handeling van Apple Pay blootgelegd. Eerst €0,01, na c.a. 12 uur werd er €49 afgeschreven. Door het dubbel klikken/Face ID ga je blijkbaar meteen akkoord met alles. Ik heb de klantenservice een mail verstuurd en kreeg netjes antwoord.
Ik reageerde in m’n mail alsof ik al was bedrogen, althans, zo voelde ik het. Woest was ik. Er werd vermeld dat ik mailing heb ontvangen met akkoord/toegang code, alleen die mails heb ik nooit ontvangen. Het vermeldde e-mailadres was mij totaal vreemd, niet van mij dus. Bij de bank geweest en die konden mij niet verder helpen, evenals Apple Pay. Inderdaad van het kastje naar de muur gestuurd. Stond op het punt m’n rekeningen op te heffen bij de Rabobank.
Na meerdere mails met de klantenservice kreeg ik m’n geld terug. Had ik aanvankelijk niet gedacht moet ik eerlijk bekennen. Wat eerst 1 knalrode ster zou zijn met kleurrijke verwensingen, zijn nu 4 groene vanwege de klantenservice. Misschien te hoog, maar mijn uiteindelijke conclusie is dat ik ook net wat beter moet opletten. Ook al is het €0,01, niet zomaar klikken. Ik zou zeggen: neem de moeite om contact op te nemen met de klantenservice en leg de situatie uit.

2024幎8月25日

OPLICHTERS PAS UIT!!

Ik deed een test, werd doorgestuurd naar deze website. Ziet er betrouwbaar uit maar is het niet maak hier dus ook geen gebruik van. heb vandaag met ze gebeld, en heb een mailtje gestuurd deze zullen ze morgen beantwoorden. als het goed komt zal ik hier nog antwoord op geven op dit moment nog geen geld gezien alleen dat wat van me bank is afgestort.

voor de mensen die hun geld nog niet terug hebben. ga naar de site bellen, als het de eerste maand is krijg je gegarandeerd je geld terug. het is een vriend van mij ook overgekomen en heeft het geld gewoon terug gekregen

niet doen eliteyo oplcihting.

2024幎8月20日
5぀星のうち1の評䟡

Scam - maar dat weet je niet

Ik heb op een handleiding geklikt om te downloaden. Vervolgens kreeg ik een scherm met een groot download knop van Content-hub. Daar heb ik een Apple Pay verzoek van 1 cent. Ik heb het betaald. De scherm van eliteyog.nl werd geopend met een felicitatie met mijn abonnement (welke abonnement?! Yoga?! Ik wilde een handleiding!)

Gedupeerd. Ik bal van. Meteen mijn bankrekening gecontroleerd. Ik heb een incassomachtiging aan deze boeven gegeven.

Fraud lijn van ABN gebeld. Er is nog geen volle warde geïncasseerd. Dat gebeurt pas 24h van mijn “yoga proefabonnement”. Maar ik wilde een handleiding! Geen yoga!

De handleiding? Die heb ik niet. Wel een abonnement op een yogasite die een trojaan is.

De vrouw van de bank zei dat ik heb het zelf geabonneerd op vrij wil. Hoezo?! Ik wilde een handleiding!

2024幎8月18日

eliteyog.com int zonder toestemming €0,01 via Applepay

Enkele dagen geleden mijn bankpas in Apple Wallet gezet. Op 12/8/24 tijdens browsen op internet bericht ontvangen dat €0,01 was geïnd van mijn bankrekening en onmiddellijk ook weer €0,01 teruggestort. Heb me niet geregistreerd, niets gedownload of besteld op eliteyog.com en geen email ontvangen over automatisch afgesloten abonnement. Vertrouwde het toch niet, temeer daar betaling vanzelf ging zonder mijn toestemming en via Cyprus liep. Heb de fraude afdeling van mijn bank gebeld. Hun advies: Check je abonnementen via instellingen--> Apple ID-->abonnementen en verwijder ongewilde abonnementen. Bij mij stond er niks maar heb bankpas maar weer uit Wallet verwijderd en ga mijn bankpasje maar weer op de ouderwetse manier gebruiken... Ruikt mij teveel naar fraude!

2024幎8月12日

Oplichting

Oplichting! Je denkt €0,01 te betalen voor iets handigs/leuks (in ons geval kleurplaten downloaden) en hebt direct toestemming gegeven aan Elite Yog oid om €49 per maand te innen. En je komt er niet gemakkelijk vanaf ook

2024幎8月12日

OS2024parijs.nl eliteyog foute boel oplichters

OS2024parijs.nl foute boel oplichters eiliteyog. Ik wilde het programma downloaden van de OS van die dag. Mijn halve iphone bleek een download toets. 0.01 cent afgeschreven. Daarna: gefeliciteerd met uw abonnement op eliteyog, eem vaag yogaweb. Apple Pay verwijst door naar dit bedrijf, aan Apple Pay heb je niets. Waardeloos. Bank oolk machteloos. Betaalrekening direct opheffen is enige oplossing 😡

2024幎8月9日

Wat een oplichters

Helaas was het niet mogelijk om geen punten te geven. Wat een oplichters zijn dit. Denk je een handleiding van een apparaat te downloaden, heb je hier voor dat je er erg in hebt 0,01 cent voor moeten betalen zit je vast aan een maandelijks abonnement van 49 euro per maand!! Heb gelijk een mail gestuurd dat ik niet akkoord ga en geen toestemming geef voor enig bedrag dat ze willen afschrijven en dat ik per direct (binnen half uur naar “aanmelding” ) wens te annuleren. Wees gewaarschuwd!!!!!

2024幎8月6日

Scam

Scam, watch out! They will make you write of 1cent and subsequently write off 49 euro’s. Even if you cancel within the hour they will not reimburse

2024幎7月8日

Onze minderjarige zoon (13 jaar) is ook

Onze minderjarige zoon (13 jaar) is ook €49 kwijt helaas. Geen contact te krijgen natuurlijk met dit ‘bedrijf’. Dit moet gestopt worden!

Toevoeging 21 juli:
Na verschillende mailtjes gestuurd te hebben met het verzoek het bedrag terug te storten, is dat vandaag gedaan.
Zoon blij.

Blijft natuurlijk een hele rare zaak, voorzichtig zijn dus.

2024幎7月11日

Oplichterij

Mijn moeder heeft hetzelfde
Ik heb het gemeld bij kassa, misschien handig als anderen dit ook doen, want dit lijkt een nieuwe manier van internet oplichterij en je wordt van kastje naar de muur gestuurd door de bank en Apple niemand kan hier iets aan doen.
Deactiveer applepay en dan hoop ik dat het stopt

2024幎7月5日
5぀星のうち1の評䟡

Om een handleiding te kunnen bekijken

Om een handleiding te kunnen bekijken wordt gevraagd 0,01 te betalen en vervolgens ontvang je mail dat er een abonnement is afgesloten, te gek voor woorden dat dit allemaal kan en mag op deze manier, ik heb via de ontvangen mail op afmelden geklikt en hiervan ook een bevestiging gehad en de 1 cent is ook teruggestort, hele rare gang van zaken dit

2024幎7月10日

Let op 0,01ct is meteen abo EliteYog

Let op dit is heel raar. Je denkt een service te krijgen (in mijn geval een artikel kunnen lezen) en dan heel sneaky moet je 0,01 ct betalen. Niemand die daar problemen mee heeft. En vervolgens heb ik een maand abo voor 49 euro. En een dag een probeer abo voor 0,01 ct. Huh? Hoezo ik heb niks geaccordeerd. Dit moet niet mogen vanuit het consumentenrecht. Heel vreemd dit. Let goed op als je die 0.01 ct overmaakt. NIET DOEN. En aan de juristen op de vloer, dit kan toch niet, dit mag toch niet? Als ik een abo afsluit ga ik ervan uit dat ik daar bewust van ben.

2024幎7月6日

Pas op met deze yoga site

Pas op met deze yoga site
Wat een oplichters zijn dat zeg, ik wou voor een handleiding downloaden van een Jabsco scheepstoilet voor onderdelen, dus ik download de beschrijving moest ik 1 cent voor betalen, blijk ik een abonnement afgesloten te hebben bij elitetroepen.com ik snel e-mail gestuurd dat ik het niet wil, krijg ik e-mail terug dat ik 24 uur antwoord kreeg, nou naar mijn email werd er binnen 10 minuten 49 euro afgeschreven en kon niet worden terug geboekt worden zegt de bank omdat ik zelf toezegging heb gedaan, vele mails gestuurd en gebeld, krijg een buitenlands sprekend dame aan de lijn die een taal sprak die ik niet kende.
Mocht ik alsnog mijn geld niet terug krijg zet ik alle reviews op slecht.

2024幎7月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス