Jag köpte en DOUCHEBIKE 1000W i vÃ¥ras har cyklat med den mycket. Jag bytte till en mindre sadel för sadel som var pÃ¥ cykeln var för stor tyckte jag, oj vilken förbÀttring âºïž. Jag Àr jÀttenöjd en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Supersnabb leverans, suverÀn cykel, suverÀnt bemötande frÃ¥n firman som ringde upp för att kontrollera bestÀllningen, allt nÀstan perfekt, Ànda negativa Àr att det inte medföljer tydlig manual hur alla... ãã£ãšèŠã
Köpte en el cykel för drygt en mÃ¥nad sedan och den kÀnns redan som att jag har haft den i över 1 Ã¥r fel pÃ¥ dÀcket och kedjan , men jag fick en bra service nÀr jag skulle köpa cykeln sÃ¥ tror inte att d... ãã£ãšèŠã
Fantastisk bra kontakt! VÀldig enkelt att gÃ¥ in och bestÀlla och betala, sen kom cykeln bara nÃ¥gra dagar senare hem. NÀr jag köpte min cykel fick jag först inte igÃ¥ng den och ringde direkt. F... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Din expert på elcyklar & elscootrar! Vi sÀljer endast handplockade modeller eller egenutvecklade under eget varumÀrke DOUCHE. Vi erbjuder hög kvalitet och personlig service!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gillar cykeln Àr stabil mycketâŠ
Gillar cykeln Àr stabil mycket imponerad av den tror få ha i många år
Grym service och bra produkt!
Snabb och bra service
Snabb och bra service.
Har Àven haft ett garanti Àrende som behandlades lika snabbt.
Kan inte bli annat Àn 5 stjÀrnor.
Köpte en el cykel för drygt en mÃ¥nadâŠ
Köpte en el cykel för drygt en månad sedan och den kÀnns redan som att jag har haft den i över 1 år fel på dÀcket och kedjan , men jag fick en bra service nÀr jag skulle köpa cykeln så tror inte att dom visste att de var sånna fel på cykeln jag Àr inte en person som gillar att reklamera saker men om jag ska vara Àrlig och sÀga vad jag tycker så Àr de så jag tycker.
Mycket nöjd bra bra service ochâŠ
Mycket nöjd bra bra service och bemötande Nice! ð
Smidig betalning och produktenâŠ
Smidig betalning och produkten levererades omgående.
Snabb leverans av en mycket braâŠ
Snabb leverans av en mycket bra produkt, som löste det vi hoppades; att enkelt kunna ta med golfbagen på cykeln!
Gasreglage
Gasreglaget jag köpte till elcykel var tyvÀrr något för kort kablage på och kabeln i kontakten var dåligt klÀmd så kabeln lossnade..
Elcykel Àr bÀst.
Vi har varit på gång att införskaffa var sin mindre fat-bike under en tid och hittade Elscooter Sweden i Jönköping. Då vi bor i nÀrheten åkte vi dit och fick en inspirerande och sakkunnig förevisning av några olika modeller. Detta ledde till att vi köpte var sin Douchebike 1000w swan och denna fantastiska cykel har uppfyllt alla våra förvÀntningar. Ett sant nöje varje gång vi ger oss ut på en tur. Kompakt och stadig konstruktion och med kÀnsla av god kvalitet. Dessutom Àr rÀckvidden så bra som man redovisar ca 100 km. Imponerande. Rekommenderas.
Bra produkter o lÀtt att handla av
Bra produkter o lÀtt att handla av. Enkel att kontakta vid behov.
Snabb återkoppling
Snabb återkoppling, snabb leverans och personlig återkoppling om allt har gått bra med produkt och leverans.
Scooter.
Bra bemötande och professionell hjÀlp fick jag nÀr jag behövde olika komponenter till ett projekt.
Bra bemötande o information omâŠ
Bra bemötande o information om produkterna. Fick goda råd vilken cykel som passade mig o mina behov.
Fick punktering en gång lÀmnade in cykeln o fick tillbaka den nÀsta dag. Bra service mao. Jag Àr vÀldigt nöjd med min cykel o bemötandet.
Helena
Snabb återkoppling
Snabb återkoppling. DessvÀrre passade inte scootern sonen men tittar på annan modell, kommer absolut köpa dÀrifrån igen!
Bra leverans tid kontaktar en snabbt
Snabb och bra
Mycket bra bemötande bra support ochâŠ
Mycket bra bemötande bra support och hjÀlp i alla lÀgen
köpte en elscooter med olagligâŠ
köpte en elscooter med olaglig belysning så kan inte anvÀnda den samt ett gasreglage som inte Àr kalibrerat.
PrisvÀrda elcyklar
De har prisvÀrda elcyklar som passar de flesta. Skönt med tillgÀnglig lokal butik vid behov av service.
Snabb service bra pris trevlig personal
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹