Jag köpte en DOUCHEBIKE 1000W i vÃ¥ras har cyklat med den mycket. Jag bytte till en mindre sadel för sadel som var pÃ¥ cykeln var för stor tyckte jag, oj vilken förbÀttring âºïž. Jag Àr jÀttenöjd en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Supersnabb leverans, suverÀn cykel, suverÀnt bemötande frÃ¥n firman som ringde upp för att kontrollera bestÀllningen, allt nÀstan perfekt, Ànda negativa Àr att det inte medföljer tydlig manual hur alla... ãã£ãšèŠã
Köpte en el cykel för drygt en mÃ¥nad sedan och den kÀnns redan som att jag har haft den i över 1 Ã¥r fel pÃ¥ dÀcket och kedjan , men jag fick en bra service nÀr jag skulle köpa cykeln sÃ¥ tror inte att d... ãã£ãšèŠã
Fantastisk bra kontakt! VÀldig enkelt att gÃ¥ in och bestÀlla och betala, sen kom cykeln bara nÃ¥gra dagar senare hem. NÀr jag köpte min cykel fick jag först inte igÃ¥ng den och ringde direkt. F... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Din expert på elcyklar & elscootrar! Vi sÀljer endast handplockade modeller eller egenutvecklade under eget varumÀrke DOUCHE. Vi erbjuder hög kvalitet och personlig service!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
PrisvÀrda elcyklar
De har prisvÀrda elcyklar som passar de flesta. Skönt med tillgÀnglig lokal butik vid behov av service.
Snabb service bra pris trevlig personal
KÀnde mig trygg att köpa en cykelâŠ
KÀnde mig trygg att köpa en cykel hÀrifrån utan att ens behöva prova dem först. Servicen Àr klockren, snabba svar och gott bemötande.
Bra service.
kanon service
VÀldigt bra bemötande i både butik och telefon, Elscootern som vi köpte var över förvÀntan med kvalitet.
Fantastisk service och trevligtâŠ
Fantastisk service och trevligt bemötande.
Enkelt och smidigt och lÀtt att hÀmtaâŠ
Enkelt och smidigt och lÀtt att hÀmta produkten
Trevligt proffsigt bemötande
bestÀllde och betalade för tvÃ¥âŠ
bestÀllde och betalade för två innerslangar, fick en
Toppenbra!
Snabb service
Cykel som jag köpte var över förvÀntan
Cykel som jag köpte var över förvÀntan, helt enkelt.
Bra bemötande och information omâŠ
Bra bemötande och information om Cyklarna som jag köpte och snabb leverans. Cyklarna var över förvÀntan bra.
Mycket nöjdð
Mycket nöjdð
BestÀllde en Douche Draken, vÀldigt bra kvalitet och prestanda, snabb leverans bra service.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹