Jeg bestiller bÞger den 16. maj. NÊste dag kommer de med posten. Flot. De 2 bÞger jeg har bestilt er Det stjÃ¥lne Êg og Ravnens rede begge af Lise J. Qvistgaard. BÞgerne er rekvireret til gaver, men... ãã£ãšèŠã

gode materialer, men prisen bliver hurtig for dyr. IndkÞb af IT-abonnemnter koster og vi skal supplere i mindre omfang end tidligere - Elysion ligger i den dyre ende, desvÊrre - ex. Jela kan bedre p... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞber af og til bÞger pÃ¥ Elysion til skolebrug. BÃ¥de arbejdsbÞger og lÊsebÞger. KÞbs- og leveringsprocessen er upÃ¥klagelig. Elysion har en rigtig fin hjemmeside, hvor man kan lÊse uddrag af alle b... ãã£ãšèŠã
Helt fantastisk oplevelse. Nemt at finde noget barnet ville og kunne lÊse. Og ikke mindst hurtig levering. Eneste minus kunne vÊre at prisen er lidt hÞjere end andre steder pÃ¥ nettet. Men jeg be... ãã£ãšèŠã
Forlaget Elysion ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Forlaget Elysion finder du letlÊsningsbÞger til bÞrn og tweens â lige fra de nye lÊsere til de mere Þvede.
Vi har et stort udvalg af serier og emner, så der er noget for enhver smag og niveau. De lavt lixede bÞger er fyldt med flotte illustrationer og perfekte til de nye lÊsere, mens de Þvede kan kaste sig over spÊndende historier, der fanger fantasien.
Derudover tilbyder vi opgavehÊfter til dansk, tosprogsundervisning og matematik, samt frilÊsningsmaterialer i tysk og engelsk â sÃ¥ lÊring kan vÊre sjov bÃ¥de i skolen og derhjemme.
Marcus Allé 26, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- elysion@elysion.dk
- www.elysion.dk
Hurtig overskuelig handel og hurtigâŠ
Hurtig overskuelig handel og hurtig respons og levering
Fint overblik og nem bestilling
Fint overblik over bÞger og nem bestillingsprocedure.

Forlaget Elysion ããã®åç
Super service og hurtig levering- altâŠ
Super service og hurtig levering- alt som aftalt!
Nem bestilling og hurtig levering.
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Lynhurtig levering, lige til dÞren.
Hurtige og effektive
Hurtig levering
Nem navigation på hjemmesiden
Nem navigation på hjemmesiden. Jeg bestilte Forstå, hvad du lÊser 1,2,4- fine materialer med klare og entydige billeder, hvilket gavner flersporede og elever med lÊrings vanskeligheder.
Hurtig levering
Og jeg håber på en god oplevelse
Og jeg håber på en god oplevelse, for jeg venter på mit fÞrste kÞb. |

Forlaget Elysion ããã®åç
Jeg modtog hurtigt og problemfrit minâŠ
Jeg modtog hurtigt og problemfrit min bestilling, som var pakker sikkert ind. Jeg er meget tilfreds med produktet