Jeg har min leasingaftale gennem Emmerske Biler, og jeg mÃ¥ bare sige, at hele oplevelsen har vÊret over al forventning! Servicen har vÊret i en klasse for sig, og de har gjort en stor indsats fo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Et meget imÞdekommende og smilende personale. Nemt og hurtig at handle med. Personalet var meget opmÊrksom pÃ¥, at kÞberen var tilpas under hele processen og stod altid klar, nÃ¥r selv de mÊrkeligste sp... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte en Mercedes EQA hos Emmerske biler, de stod for at montere anhÊngertrÊk og tegne en tillÊgsforsikring hos Fragus, da jeg kom efter bilen var alt som aftalt. Min nÊste bil bliver helt sikk... ãã£ãšèŠã
KÞbte min Þnskede/aftalte bil den 17/1-2025 hvor den blev afhentet/udleveret hos forhandleren. EfterfÞlgende blev et par mindre ting fremsendt til min adresse uden udgift for mig, hvilket jeg ogsÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã«ãŒãã£ãŒã©ãŒ
- èªåè»ä¿®çåº
- ã«ãŒ ãªãŒã¹æ¥
- èªåè»è²©å£²åº
- ãã¬ãŒã©ãŒè²©å£²åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Emmerske Biler er et firma med over 30 Ã¥rs drift pÃ¥ samme adresse i St. Emmerske lidt uden for TÞnder. Vi er et stÊrkt team med mange Ã¥rs erfaring inden for salg af bil og trailer samt reparation af disse. Med ca. 70 biler pÃ¥ lager og som AutoMester vÊrksted er vi altid klar til at hjÊlpe dig, uanset om du skal have en ny flot bil eller have din nuvÊrende bil eller trailer repareret. Hos os er et ord et ord â og vi stiler efter at behandle vores kunder, som vi gerne selv vil behandles.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Emmerske Biler - kanon sted at handle bil
Ole og Peter er utrolig flinke og behagelige og at handle bil med. De gjorde alt for, at min nye og brugte bil skulle vÊre i orden, og jeg fik en pÊn pris for den gamle.
5 stjerner, uden tvivl
Ole fra Emmerske overholde alle aftaler, tig sig god tid og var prÊcis som man Þnsker en sÊlger skal vÊre
5 stjerner her fra!
Pragtfuldt service!
Pragtfuldt service! Og så af en af de nye unge sÊlger, Jacob hed han vist nok!
KÞbte en VW Golf VII GTE i sidste måned. ForlÞbet med sÊlgeren var helt i top og han havde tingene i orden og de diverse papir der skulle underskrives skete i en vÊldig fart! Godt arbejde!
Vil helt klart anbefale Emmerske Biler til andre og ikke mindst vil jeg handle bil ved dem igen.
De kontaktede mig
De kontaktede mig.
Da jeg havde en Vw Golf 7 GTE tilsalg.
Vi aftalte en pris og at den ikke kunne blive billigere.
Så kom en der hedder jacob der nede fra. Kigger og prÞver den. KÞrte fint. Men ja den havde lidt ridser her og der. Så han ville give 5000 kr mindre. Det gik jeg med til. Da jeg gerne ville have den solgt.
Der blev overfÞrt penge. Og de ville stå for en slutseddel fra bil forhandleren af.
Der kom ingen ting. Og jeg har skreven flere gange til ham âJacob Rahbaekâ som var og hente den.
Men de fik aldrig sendt en slutseddel.
Så har stadigvÊk ikke modtaget noget.
Så skrev jeg på deres Firma mail. Men heller intet svar!
Bilen ville jacob sikkert kÞbe til sig selv og så, så det bedre ud. At det var et firma der kÞbte den. Og nu har firmaet den ikke inde i deres regnskab måske.
Men har rykkede flere gange. Men intet hjÊlper. Så nu måtte jeg skrive her inde!
De varmeste anbefalinger til EmmerskeâŠ
De varmeste anbefalinger til Emmerske biler herfra. Et sted man virkelig fÞler sig velkommen, og super god service. Det er helt sikkert det fÞrste sted vi kigger efter bil, når det bliver aktuelt for os igen.
Super service.
Vi kÞbte en bil til en god/fair pris.
DesvÊrre viste det sig senere, at der var lidt problemer med den. Dette blev lÞst, på bedste vis, helt professionel. Ingen bÞvl, eller dårlige undskyldninger.
Handler helt sikkert her igen, hvis de har bilen vi sÞger nÊste gang, eller kan skaffe den.
Super betjening og trygge forhold.
Super betjening og trygge forhold.
Tusind tak for en god handel.
Min bedste anbefaling skal lyde herfra.
Mvh
Stefan
Vores fÞrste men ikke sidste gangs kÞb hos Emmerske Biler
Vores indtil nu dyreste bilkÞb skete hos Emmerske Biler, og det blev en Fiat Abarth. Jeg vil beskrive vores oplevelse med min kones udtalelse, at når hun skal have skiftet hendes bil, så kÞrer vi igen til Emmerske.
Vi har kÞbt en Tesla herfra
Vi har kÞbt en Tesla herfra, og deres sÊlger Ilir var enormt behagelig og satte os rigtig fint ind i den nye elbil-verden. Super oplevelse og handler her gerne igen. Anders
Fremragende service og alt i alt en godâŠ
Fremragende service og alt i alt en god oplevelse ift. kÞb af bil. Hurtigt fra underskrift til bilen kunne hentes.
Kan varmt anbefales herfra.
Fed bil dårlig oplevelse
Fed bil dårlig oplevelse
KÞbte bil ved Emmerske, selve kÞbet af bilen, var der ikke noget i vejen med, kompetent rådgivning.
Det sluttede dog skidt. Skidt, fordi jeg som kÞber, af den dyreste bil, jeg nogenside har kÞbt. Jeg fÞlte mig til besvÊr ved afhentning af bilen, og det virkede mest som om , de bare ville hjem. Min egen gennemgang af bilen resulterede i, at jeg fandt gammelt tÞj i bagagerummet og gamle kvitteringer, heldigvis opdagede jeg måtten i bagagerummet ikke var der. Bilen var lovet ny poleret, dog blev jeg ikke lovet at jeg selv skulle gå bilen efter og fjerne rester af polerings middel. Små ting, men det som er vÊrst, hvis det kan ske, hvad er der så mere? kÞbet af ny bil ved en kompetent forhandler skal for mit vedkommende ikke efterlade mig med en usikkerhed. Som jeg desvÊrre står tilbage.
Kanon serviceðððð
Har kÞbt 2 biler af EMMERSKE biler inde for 1 mÃ¥ned. Kan kun anbefale dem. Super service holder deres aftaler og altid frisk pÃ¥ en god handel. MÃ¥ indrÞmme at Ole Frisk lever op til sit navnð. Endnu engang tak for begge handler.
Virkelig en god oplevelse at handle bilâŠ
Virkelig en god oplevelse at handle bil ved Emmerske biler. SÞde, Êrlige og kompetente sÊlgere med begge ben på jorden. Kan kun anbefalde at tage ned og handle med dem.
Bestilte en Tesla ved Ole og den komâŠ
Bestilte en Tesla ved Ole og den kom indenfor de uger han sagde og den var bestemt også lige så flot som han lovede
Fik også en fair byttepris for min den gamle bil
Jeg kan godt anbefale Emmerske biler bestemt god service
En anden super ting er hvis man kÞber en Tesla ved dem så kan de formidle en kanon god forsikring som ikke fås bedre til en super billig pris
Vi har netop kÞbt drÞmmebilen hosâŠ
Vi har netop kÞbt drÞmmebilen hos Emmerske Biler.
Vi handlede med Ole, han fik vores Þnsker til bilen (ikke en bil de havde på lager) inden vi var ude af dÞren havde han fundet bilen, i den anden ende af landet.
4 dage senere fik vi vores drÞmmebil. Tak for en fantastisk service Ole og Team Emmerske biler
Vi kommer helt sikkert igen.
Mvh Troels
Meget tilfreds
Jeg har kÞbt 5 biler hos emmerske biler, og oplevet god servive hver gang. Jeg er også glad kunde i service vÊrkstedet.
Ingen tillid
Man kan desvÊrre ikke regne med at en aftale er en aftale.
Når man aftaler, at holde en bil indtil dagen er omme, er det vel sådan at kommer der nye eventuelle kÞbere, må de afvente.
Pris osv. var forhandlet så det var udelukkende et spÞrgsmål om at holde den dagen ud.....
DesvÊrre ikke tilfÊldet med Emmerske biler hvorfor jeg kun kan anbefale at man tÊnker sig rigtig godt om
Fantastisk service og rådgivning.
Fantastisk service og rådgivning.
5 stjerne til Emmerske Biler og ikke mindst til Ilir for kanon service hver eneste gang.
Super fed oplevelse
Super fed oplevelse, der blev virkelig fokuseret på kunden
Kunne ikke vÊre bedre
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹