Professionel og tillidsfuld serviceâŠ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Professionel og tillidsfuld service samt konstruktiv rÃ¥dgivning ð
Positiv oplevelse fra fÞrste dag.
Det startede med, at vi blot var ude at âoseâ og undersÞge mulighederne, da flere biltyper var i spil â herunder ogsÃ¥ camper. Vi talte lÞst om mulighederne, og jeg nÊvnte min interesse, hvis noget sÊrligt skulle dukke op.
Efter ca. 6 måneder fandt Martin den helt rigtige bil i Belgien, og det endte med en handel på en lidt speciel bil. Via flexleasing gav det rigtig god mening. Martin var meget hjÊlpsom og grundig med at besvare mine spÞrgsmål omkring leasingformen, forsikringsforhold samt forsikring af en forlÊnget garantiordning.
Min bil blev taget i bytte ubeset â frisk nok.
Var forbi i dag. Og god service. Så er på vej til at kontakte dem for en handel.
Jeg har netop kÞbt bil hos Brdr. Jensen Sales, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger â sÊrligt til Martin, som stod for salget.
Vi havde lavet en aftale på forhånd, og da vi ankom, stod bilen klar med prÞveplader. Martin tog sig god tid til at gennemgå bilen med os, og derefter blev vi sendt afsted på en grundig prÞvetur, uden nogen form for tidspres.
Da vi kom retur, havde Martin allerede lavet en byttepris pÃ¥ vores gamle bil og fremlagt regnestykket pÃ¥ en overskuelig og fair mÃ¥de. Gennem hele forlÞbet har han vÊret imÞdekommende, professionel og hurtig til at svare pÃ¥ alle vores spÞrgsmÃ¥l â bÃ¥de fÞr, under og efter kÞbet.
Det er sjÊldent, man fÞler sig så godt behandlet som kunde. Tak for en tryg og behagelig oplevelse.
KÊmpe anbefaling herfra! Vi har absolut intet at sÊtte en finger pÃ¥ - og skal vi have bil nummer 2, ved vi med sikkerhed hvor vi kÞber den ððŒ Alt lige fra den indledende dialog til slutsedlen var underskrevet fungerede helt perfekt. BÃ¥de Martin og Mads har ydet en helt fantastisk service og rÃ¥dgivning og vi er sÃ¥ glade for, at vi handlede lige netop hos Brdr. Jensen Sales. Turen fra SjÊlland til Jylland er uden tvivl det vÊrd!
Virkelig god oplevelse. Mads var i top, mht. dialog, aftaler og informationer. Kan kun anbefales at kÞbe jeres nÊste bil her.!
Det har vÊret en fantastisk oplevelse at kÞbe bil hos Brdr. Jensen Sales ð Mads har svaret hurtigt og vÊret meget fleksible ift. levering. Det kunne ikke have vÊret bedre!! 5 store stjerner herfra! âïžâïžâïžâïžâïž
Fremragende service , pålidelige og loyale ! Vi har lige kÞbt en ID.4 af Mads og aldrig har vi fået så god service, Êrlighed og fÞlt os trygge i at kÞbe en bil ! De er grundige og aflever en bil der står knivskarp ! Det er ikke sidste gang vi kÞber hos BRDR JENSENS SALES ! Kan kun anbefales ! Tak for en god oplevelse ! :-)
Vi kan varmt anbefale Brdr. Jensen Sales ApS. Vi oplevede en rigtig god service, professionalisme og fleksibilitet - også efter vi modtog bilen.
VI kan anbefale Brd Jensen Sales ApS til dem, der er på udkig efter en pålidelig og Êrlig bilforhandler.
Tak for en god service!
Alt i alt en kanon lÊkker oplevelse og vi fik den bil vi Þnskede!
Mads var fantastisk at handle med hele vejen igennem, og man fÞlte sig virkelig velkommen!
LÊkkert at vi kan handle lokalt, og få en fantastisk service!
Vi glÊder os til rigtig mange gode kÞreture i vores nye bil
Yderst anbefalelsesvÊrdigt sted at handle bil.
Alt var i orden fra start til slut. Mads gjorde min nye bil klar, med få timers varsel, da jeg havde et Þnske om at hente bilen samme dag. Jeg talte fÞrste gang i telefon med Mads ved 9 tiden og ved 12 tiden var jeg på vej over og hente bilen. Det kan vidst ikke gÞres hurtigere!
Jeg opdagede på vej hjem til SjÊlland, at jeg havde glemt noget i den bil jeg gav i bytte. Det blev lynhurtigt sendt afsted til mig.
De gav ydermere en rigtig fornuftig byttepris på min bil.
Mads er yderst servicemindet og det samme var dem, der stod klar med bilen da jeg nåede der over. Jeg har ikke en finger at sÊtte på denne handel og vil til hver en tid handle hos dem igen, hvis muligheden byder sig.
Tak for handlen og den fantastiske service!
Mega god service! Dygtige og kompetente medarbejdere og de holder hvad de lover.
Jeg kÞbte en bil ved Brdr. Jensen Sales. Og efter noget tid opdagede jeg en fejl ved bilen. Jeg kontaktede Martin Jensen, og han var hurtig til at hjÊlpe mig med problemet. Jeg er meget tilfreds med handlen og den service jeg har fået.
Stort anbefaling herfra.
Mange tak til Martin der tog os godt imod og hjalp os med at kÞbe bilen.
Jeg har netop kÞbt en bil gennem denne forhandler og har udelukkende positivt at sige... Alt fra den indledende proces til overdragelse af bil gik smertefrit og alt blev håndteret professionelt. Jeg vil klart anbefale at bruge denne forhandler.
Hilsen Jesper
KÊmpe stor anbefaling herfra. Man fÞler sig i trygge og professionelle hÊnder. SÊrligt stor tak til Martin, der hjalp os med at finde vores nye bil.
Jeg fandt en bil på Brdr. Jensen Sales side. Jeg havde kun skriftlig korrespondance med sÊlgeren Martin. Det gik meget hurtigt. Han fortÊller at hvis jeg vil have den, så skal det gå hurtigt, for den bliver solgt fÞr den kommer hjem. Han siger at jeg kan kontakte ham om aftenen. Jeg stresser lidt og fÞler mig presset, for ikke at misse det kÞb.
Jeg kontakter ham om aftenen, og han sender en slutseddel pr mail som jeg skal underskrive.
Han nÊvner ikke noget om, at slutsedlen er 100% bindende.
FÞrst efter det, tilbyder han finansiering. Jeg får det undersÞgt med pris og forsikring, og finder ud af at det bliver for dyrt.
Så jeg skriver til ham dagen efter, at jeg desvÊrre ikke har råd til bilen.
Han skriver at det er en bindende aftale og at jeg ikke kan annullere handlen, medmindre at jeg betaler 5000kr.
Jeg havde regnet med at det var en betinget handel, da hverken han eller jeg havde set hinandens biler. ( har en bil han vil kÞbe.) Måske lidt naivt af mig, men alt gik så hurtigt.
Jeg tog kontakt til FDM, som fortÊller at jeg som online kÞber, har 14 dags fortrydelsesret.
Jeg giver besked videre til Martin, som siger, at det står der ikke på hans kontrakt og at det ikke var online, for vi havde snakket i telefon, så den gjalt ikke og at jeg skulle betale de 5000kr eller kÞbe bilen.
Jeg sender flere screenshots af kÞbeloven, hvor han fÞrst til sidst overgiver sig.
Han skriver, at det var han ikke klar over og at han nok skal annullere handlenâŠ
Denne regel blev indfÞrt under covid perioden. De slår sig på, at de har 25 års erfaring, så tÊnker ikke at det er fÞrste gang at han narrer andre, og tjener nemme 5000kr fra naive kÞbere.

Jensensales ããã®åç
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã