Wszystkie, a także ostatnio w czerwcu, doświadczenia z firmą są miłe, zakończone sukcesem. Zamówiłam ostatnio nową książkę Przemysława Piotrowskiego i bardzo szybko ją otrzymałam do odbioru w Empiku.... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zamówienie online , przesyłka dostarczona empiku po 5 dniach (bardzo długo) , powiadomienie sms-em o odbiorze przesyłki , wybrałem się po odbiór a Pani mówi że nie może wydać paczki bo awaria systemu... もっと見る
Jedna gwiazdka bo nie można mniej. Zamówienie złożone 22.05.2026 z czasem wysyłki 2 dni robocze. Po złożeniu zamówienia, wskazano datę dostawy towaru 27-28.05.2026. Dziś 28.05, a zamówienie nadal nien... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Największy w Polsce sklep internetowy i portal kulturalny. Ponad 2 miliony tytułów: książki polskie i obcojęzyczne, muzyka, filmy, multimedia oraz elektronika.
連絡先
ポーランド
- www.empik.com
ネガティブなレビューの 2%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Spoko obsługa.
Lubię chodzić do empiku pooglądać rzeczy, czasami kupuje książki albo gadżety na miejscu. Niestety ceny często są zdecydowanie za wysokie. Przez neta kupuje często ale głównie ze względu na wygodny odbiór, ceny tez są bardziej zachęcające niż na miejscu. Na plus obsługa, zawsze była pomocna.
Bardzo szybkie skomplementowanie..
Bardzo szybkie skomplementowanie i nadanie przesyłki, a więc aspekt wysyłki super, ale jedna książka miała na sobie tłuste ślady, druga lekkie zabrudzenie, a trzecia delikatnie zagięty róg. Nic co powinno nadto wzburzyć, ale takie szczegóły są dla niektórych ważne przy zamawianiu całkowicie nowych książek.
Uwaga Empik kasuje negatywne opinie na…
Uwaga Empik kasuje negatywne opinie na Empik.com
Dont accepting sellers from EU
They are declaring that accepting all sellers from Europe. Even the registration form has information about non-Polish sellers. But in fact, they accept no one outside Poland, because required polish business number! Support was rude, too. I think I will stop buying from there too, just they politics are not honor.
Nie polecam tego sklepu internetowego…
Nie polecam tego sklepu internetowego czekam ponad trzy tygodnie na zamówienie brak jakiej kolwiek informacji kiedy będzie wysłany produkt próby kotaktu z mojej strony na infolinię aby uzyskać jakie kolwiek informacje były nie udane.
Świetna opcja z możliwością dostawy do…
Świetna opcja z możliwością dostawy do salonu Empik. Ekspresowa wysyłka- na drugi dzień książki już były gotowe do odbioru. Zamówienie odebrałam bardzo szybko i odbiór przeszedł bez żadnych zastrzeżeń. Książki dotarły w idealnym stanie. Jestem bardzo zadowolona i bardzo polecam.

Zadowolona
Jestem stałym Klientem empiku i jestem zadowolona. Przesyłki są na czas, produkty spełniają moje oczekiwania zawsze przychodzą dobrze zapakowane i nie są uszkodzone. Polecam

Do not touch!!Absolutly…
Do not touch!!Absolutly ridiculous,simple problem stil not solved after over a month filing forms and endless chats with consultants.Waste of time and money!

Empik からの回答
Zamówienie dotarło do mnie bardzo…
Zamówienie dotarło do mnie bardzo szybko, zgodnie z oczekiwaniami. Polecam 🙂
Paczka przyjechała do mnie na drugi…
Paczka przyjechała do mnie na drugi dzień. Jestem zadowolona z zakupu 😀
Książeczka do malowania wodą.
Książeczka do malowania wodą super, córka zachwycona. Zamówienie zrealizowane szybko, sprawnie i bez komplikacji.
Ksiazka zakup online
Ksiazka jaka zakupiłam była trafionym prezentem. Przyszła dokladnie w przewidywany terminem. Serdecznie polecam zakupy na tej platformie
Best drone z pilotem
Kupiłem drona z firmy best ale dron na trybie headles zaczoł wariować i gdzieś poleciał a pisało że to zabawka na dwór bardzo nie fajne 100 zł straciłem
zakupy w sklepie intrnetowym empik
Muszę zacząć od tego, że cena za ten produkt(nowy) była ok 10% niższa niż najniższa znaleziona na allegro czy ceneo. Po ok tygodniu od oplacenia zakupionego towaru dostałem informację, że za porozumieniem stron, sprzedawca odstępuje od umowy i zwraca mi wpłacone pieniądze, gdyż nie jest w stanie dostarczyć produktu. Wszystkie informacje otrzymane w mailu wypowiadającym umowę kupna były nieprawdą. Dodatkowo, pomimo zgłoszenia tego faktu do obsługi klienta EMPIK, niedostępny towar nadal widnieje na stronie internetowego sklepu. Ponadto nie dostałem żadnej odpowiedzi od obsługi klienta EMPIK. Totalne zlanie klienta. Dodam, że mam wykupioną usługę PREMIUM, więc oczekuję, że będę traktowany jak PREMIUM ;)
Ujmując to w dwa słowa, syfimalaria...
Zdecydowanie nie polecam firmy PEKABET i EMPIK
Zdecydowanie nie polecam firmy PEKABET.
Omijać szerokim łukiem.
Bieżnia została zakupiona 21 stycznia, a pierwsza wada została zgłoszona już 3 lutego — nie minęło nawet 14 dni od wykrycia problemu. Od samego początku urządzenie miało problemy związane z przegrzewającym się silnikiem, intensywnym zapachem spalenizny oraz nieprawidłową pracą. W korespondencji od początku przesyłane były zdjęcia silnika oraz opiłków znajdujących się przy pasku w praktycznie nowym sprzęcie.
Pierwsza „naprawa” okazała się całkowicie nieskuteczna. Jak później sam przyznał serwis, urządzenie było sprawdzane praktycznie „na sucho”, bez realnego testu pod obciążeniem i bez normalnego użytkowania bieżni. Mimo to uznano, że sprzęt jest sprawny. Po odesłaniu urządzenia problem wrócił — silnik ponownie się przegrzał, doszło do wybicia zabezpieczeń elektrycznych w domu podczas użytkowania bieżni, a urządzenie wzbudziło poważne obawy co do bezpieczeństwa. Ledwo zdążyłem zeskoczyć z bieżni po ciemku. Dobrze, że nic mi się nie stało.
Najgorszy okazał się jednak proces reklamacyjny. Ustawowy termin 14 dni na odpowiedź został przekroczony dwukrotnie, mimo że sprzęt oraz reklamacja zostały skutecznie dostarczone do sprzedawcy. Firma próbowała również samodzielnie ustalać własne terminy rozpatrzenia reklamacji, niemające podstaw prawnych.
Mimo że wada została zgłoszona praktycznie od początku użytkowania, a sprawa powinna zostać potraktowana w ramach rękojmi z możliwością zwrotu środków, sprzedawca przez tygodnie forsował kolejne naprawy zamiast realnego rozwiązania problemu.
Dodatkowo kontakt ze sprzedawcą był bardzo nieprofesjonalny i momentami skrajnie nieprzyjemny. Po przeanalizowaniu opinii innych klientów w Google oraz Allegro okazało się również, że podobne problemy z tymi bieżniami występują u wielu osób, wyzywając ich. W moim wypadku, dowiedziałem się, że "truje dupe" co pracownik w korespondencji mailowej to potwierdził.
Została ona również dostarczona do Empik.
Rozczarowujące okazało się również podejście platformy Empik Marketplace. Podczas pierwszych kontaktów telefonicznych konsultanci zapewniali mnie, że w tej sytuacji powinienem otrzymać zwrot środków. Po przekazaniu pełnej dokumentacji mailowej, zdjęć oraz historii reklamacji sprawa została przekazana do osoby zajmującej się reklamacjami, jednak finalnie otrzymałem informację, że platforma „nie może nic zrobić”. Mam również poważne wątpliwości, czy cała dokumentacja została rzetelnie przeanalizowana, ponieważ Pani która się tym zajmuje, w ogóle nie miała pojęcia o czym mówię.
Cała sprawa trwa tygodniami, kontakt ze sprzedawcą praktycznie nie istnieje, a klient zamiast otrzymać sprawny produkt i normalną obsługę musi walczyć o podstawowe prawa konsumenckie. Pomimo wielokrotnych zgłoszeń do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.
Kolejnej bieżni, naprawianej tyle razy nie chcę.
Firma do dziś cisza. Czekałem do majówki,
Czas to nagłośnić po tylu miesiącach.
Nie polecam ani produktu, ani podejścia firmy do klienta i reklamacji.
w zestawieniu najgorszych systemów…
w zestawieniu najgorszych systemów infolinii EMPIK jest na podium, ludzie, którzy wymyślają takie infolinie powinni liczyć ziarnka pisku na Saharze, przynajmniej byliby pożyteczni. Żeby porozmawiać z konsultantem trzeba próbować kilku opcji, bo najczęściej odpowiada bot, nie ma bezpośredniego numeru łączącego z człowiekiem.

Uczciwa wymiana dóbr
Jak do tej pory... To brakuje tutaj gwiazdek, żeby wyrazić moje zadowolenie💞
Tyle co już pieniędzy zostawiłem to nie zliczę 💸. Ale warto było...
Wydam więcej🤩

Empik からの回答
Probably the worst online shopping…
Probably the worst online shopping experience. Ordered 1 week ago, and many many phone calls, e-mails later, product order realized today. And past 4 days, including today, it was stated that day is shipping day (Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, fingers crossed...) they don't answer the phones now. I wish I checked this site before to see the ratings. It turned into an experiment for me, let's see for how long Empik will hold in the market where sellers deliver products to you even the same day. You need to catch up with the century we are in. Masakra, masakra, i masakra... Never again.
tragiczna obsługa
tragiczna obsługa klienta i brak szacunku.
dropshipping w najgorszym wydaniu.
zamówienie złożone 17.04 z powodu korzystnego deklarowanego terminu dostawy. Zamówienie miało inicjalnie przyjść 21-22.04. 22.04 późnym popołudniem przesłali informację, że nie mają zamówionego towaru i wyślą go 24.04, więc zgodziłem się na przesunięcie dostawy. 24.04 już nawet nie poinformowali, że będzie kolejne opóźnienie. Po moich trzech wiadomościach do obsługi klienta odpisali, że nie mają wpływu na termin wysyłki, a następnie, po czym 27.04 że nie mają towaru, nie wiedzą kiedy będzie i mogę czekać albo anulować. Tyle, że nie ma możliwości anulowania zamówienia na stronie szczegółów, trzeba pisać do nich kolejnego maila z prośbą by łaskawie to zrobili.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。