レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er meget glad for mit vÊgttab - jeg har tabt ca 18 kg over 1,5 Ã¥r. Jeg kunne nok godt have gjort det hurtigere men valgte i samarbejde med Endolet at fokusere pÃ¥ stabilt, jÊvnt og langsomt vÊgttab... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jannie er bare sÃ¥ ordentlig, lyttende, forstÃ¥ende, venlig og har den fineste respekt og forstÃ¥else for at sÃ¥dan et forlÞb ikke er noget man finder pÃ¥ hen over natten. Jannie fik pÃ¥ fineste fortalt mi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har brugte Endolet et år, og har lige forlÊnget igen. Fremragende service og svar tid. Top anbefalinger herfra.

䌁業が回答したした

Jeg er en 15 Ã¥rig pige der har gÃ¥et ved Jane i et Ã¥r. Fokus var fra starten et vÊgttab grundet medicinsk behandling for tidlig pubertet. Men det kom til at handle om noget helt andet. Hun var god ti... もっず芋る

䌁業情報

1. ダむ゚ット支揎サヌビス

圓該䌁業による蚘述

LÊgeklinik med speciale i medicinsk vÊgttab

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

118件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Fint forlÞb i mit eget tempo

Jeg er meget glad for mit vÊgttab - jeg har tabt ca 18 kg over 1,5 år. Jeg kunne nok godt have gjort det hurtigere men valgte i samarbejde med Endolet at fokusere på stabilt, jÊvnt og langsomt vÊgttab, så min krop kunne fÞlge med, og derfor gik jeg ikke over 1mg dosis. Jeg har ikke haft gener eller bivirkninger af behandlingen. Jeg er i gang med udtrapning, men indtil videre har det ikke vÊret svÊrt at fastholde mit vÊgttab.

2026幎4月13日

Endolet からの回答

Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at hÞre, at du er nÃ¥et sÃ¥ langt pÃ¥ en mÃ¥de, der har fungeret godt for dig – og at det ogsÃ¥ holder under udtrapning.

Jeg har brugte Endolet et år

2026幎4月10日

Endolet からの回答

Tak for din anmeldelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Dejligt at hÞre, at du er tilfreds, og tak fordi du har valgt at fortsÊtte hos os.

Madro fremfor vÊgtab :-)

Jeg er en 15 årig pige der har gået ved Jane i et år. Fokus var fra starten et vÊgttab grundet medicinsk behandling for tidlig pubertet. Men det kom til at handle om noget helt andet. Hun var god til at gribe mig i mine tanker og fÞlelser hver gang. Hun lÊrte mig at få det godt med mig selv og tÊnke i sundhed istedet for et decideret vÊgttab. Hun har givet mig redskaber og strategier til at begå mig i en svÊr hverdag med mange fristelser. Hun har hele vejen igennem vÊret utrolig sÞd og anerkendende og vist mig vejen til mere madro.

Som forÊldre har vi Þnsket at stÞtte vores datter på bedst mulig vis og Jane har vÊret den helt rigtige til dette. Vi gik ind i forlÞbet med Þnsket om et vÊgttab for vores datter, men står her et år efter og ser vores datter vÊre glad og trives med sig selv. Det behÞver derfor ikke altid kun at handle om tallet på vÊgten, men hvordan vi lÊrer at mÞde verden og med hvilket mindset og tilgange. Det har vi lÊrt undervejs og det er vi dybt taknemmelige for. Vi giver Jane vores stÞrste og varmeste anbefaling.

2026幎4月6日

Endolet からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at hÞre, at du trives bedre og har fået det godt med dig selv. Vi er også meget glade for dine ord om Jane.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Forstyrrede tanker om mad, krop og motion

Jeg er en pige på 16 år, som nu har vÊret i et forlÞb hos diÊtist Jane, i omkring et år.
Jeg har haft forstyrrende tanker omkring mad, krop og motion, hvilket resulterede i dÃ¥rligt forhold til mig selv og min krop. Det Þdelagde ogsÃ¥ min lyst til at vÊre i sociale sammenhÊnge, lyst til mad jeg elsker og medfÞrte en masse tankemylder. I starten vidste jeg ikke om jeg overhovedet var “syg nok” til at bede om professionel hjÊlp. Jeg syntes jo, at der var andre piger der var tyndere end mig, men det var rigtig godt at jeg gjorde det. Da jeg startede ved Jane tÊnkte jeg, at jeg specifikt fik at vide hvad, hvor meget og hvornÃ¥r jeg skulle spise, samt kontrolvejes.
Men sÃ¥dan var det slet ikke. Jeg har arbejdet meget med det mentale, fÃ¥et en masse gode snakke og redskaber jeg kan bruge i hverdagen, sÃ¥ maden og kontroltankerne nu ikke fylder for meget. Det er altid rart og trygt at tale med Jane, da hun ikke er ens bekymrede forÊldre, og hun lytter og prÞver at forstÃ¥ ens, nogle gange kringlede mÃ¥de, at tÊnke pÃ¥. Jeg har, med Jane’s hjÊlp, taget smÃ¥ skridt og fÃ¥et stÞtte til op og nedture, men vigtigst af alt har jeg lÊrt, at det ikke er maden der er farlig, det er tankerne bag det. Jeg har fÃ¥et farve tilbage i mine kinder og gnisten tilbage i mine Þjne.
Tak for hjÊlpen Jane. Er meget taknemmelig. KÊmpe anbefaling herfra🫶🏻

2026幎3月24日

Endolet からの回答

Tusind tak for din meget fine og Êrlige anmeldelse.

Det er virkelig stÊrkt, at du har taget imod hjÊlpen og arbejdet med det skridt for skridt – isÊr med de tanker og fÞlelser, der kan fylde omkring mad og krop. Du beskriver en udvikling, som krÊver bÃ¥de mod og vedholdenhed.

Vi er meget glade for, at du har fÞlt dig tryg hos Jane, og at du har fÃ¥et redskaber, som gÞr en reel forskel i din hverdag – bÃ¥de mentalt og i forhold til at kunne vÊre mere til stede i sociale sammenhÊnge.

Det spiller bare!

Det spiller bare!

Tusind tak for at vÊre den fine gateway til at blive den bedste version af mig selv
Både udenpå og indeni!

I bliver klart min faste kontakt til varig sundhed og vÊgttab

Grundig og effektiv!
I er de bedste!

Kh
Simone

2026幎3月19日

Endolet からの回答

Tusind tak for din besked, Simone.

Det er virkelig dejligt at hÞre, at forlÞbet giver mening for dig – bÃ¥de fysisk og mentalt. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥, at det skal vÊre grundigt, effektivt og noget, der kan fungere pÃ¥ lang sigt.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Jeg har kÊmpet med min vÊgt det meste af livet

Jeg har kÊmpet med min vÊgt det meste af mit liv. Som mange andre har jeg oplevet, at vÊgten gÃ¥r op og ned – en klassisk jojo-historie. Jeg har tidligere tabt mig, blandt andet som ung (og ja, ogsÃ¥ da jeg ville mÞde den rigtige kÊreste 😊), men har aldrig for alvor fÃ¥et det til at holde.
Efter sommerferien 2025 vejede jeg 91 kg, og mit tÞj begyndte at stramme. Men vigtigere endnu: min vÊgt havde i mange år påvirket mig mentalt. Det var på mange måder det sidste, der manglede for, at jeg kunne fÞle mig helt godt tilpas i mit liv.
Jeg kontaktede Endolet og blev mÞdt af et professionelt setup med både lÊge, sygeplejerske og klinisk diÊtist og vanecoach. Jeg startede på Wegovy og fulgte samtidig en struktureret tilgang med kost (ca. 1500 kalorier dagligt) og trÊning.
Fra 1. august til 15. december lykkedes det mig at tabe 20 kg.
Men det, der virkelig har gjort forskellen for mig, er samarbejdet med diÊtisten og vanecoachen Jane Agergaard. ForlÞbet har ikke kun handlet om mad og vÊgt – men i hÞj grad om det mentale. Det handler om bevidsthed: hvad jeg spiser, hvorfor jeg gÞr det, og hvordan jeg fastholder gode vaner.
I dag handler det ikke lÊngere om at tabe mig – men om at holde vÊgten. Og her fÞler jeg mig langt bedre rustet. Jeg ved ogsÃ¥, at det krÊver opmÊrksomhed og bevidsthed – hvis jeg mister fokus, kan det gÃ¥ den forkerte vej igen. Men forskellen er, at jeg nu har en forstÃ¥else og nogle redskaber, der giver mig tryghed i den fortsatte rejse. Det har vÊret en rejse – en personlig rejse, og den fortsÊtter jeg på”
Jeg vil klart anbefale Endolet og Jane til andre, der Þnsker en seriÞs, faglig, menneskelig og helhedsorienteret tilgang til vÊgttab.

2026幎3月11日

Endolet からの回答

Tusind tak for din meget grundige og personlige anmeldelse.

Det er virkelig godt at hÞre, hvordan du ikke kun har opnået et stort vÊgttab, men også har fået en bedre forståelse for dine vaner og det mentale aspekt omkring vÊgt. Netop den del er afgÞrende for at kunne fastholde resultaterne på lÊngere sigt.

Vi er ogsÃ¥ glade for, at du har haft et godt samarbejde med bÃ¥de teamet og Jane – det betyder meget for os, at forlÞbet opleves som bÃ¥de fagligt og menneskeligt trygt.

Tak fordi du deler din rejse og dine refleksioner. Det er vÊrdifuldt – ogsÃ¥ for andre i samme situation.

Jeg kan på det varmeste anbefale

Jeg kan på det varmeste anbefale endolet. Jeg har brugt det nu siden november sidste år og taber mig stille og roligt men det der er fedt er at man har en sygeplejerske koblet på sig som man altid kan spÞrge om råd eller hjÊlp. Jeg fÞler mig så godt taget imod og hjulpet godt på vej med et sundt og varigt vÊgttab

2026幎3月9日

Endolet からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse.
Det glÊder os meget at hÞre, at du fÞler dig godt taget imod og oplever tryghed i forlÞbet. Den lÞbende sparring med vores sygeplejersker er netop tÊnkt som en vigtig stÞtte på vejen mod et sundt og varigt vÊgttab.

Jeg har vÊret i diÊtist forlÞb i

Jeg har vÊret i diÊtist forlÞb i forbindelse med medicin hos Mette. Mette var super god til at få mig til at reflektere over mine valg, og hvordan jeg kunne tage andre og bedre valg. Mit forlÞb var utrolig givende, og mit vÊgttab blev kickstartet igen.

2026幎3月6日

Endolet からの回答

Tak for din flotte anmeldelse.
Det er dejligt at hÞre, at diÊtistforlÞbet har vÊret givende, og at det har hjulpet dig til nye refleksioner og et godt skub i vÊgttabet igen.

Jeg startede et forlÞb hos Endolet i

Jeg startede et forlÞb hos Endolet i april 2025. Jeg har lÞbende fået god, venlig og professionel vejledning af sygeplejerske Jannie SÞe Lund. Igennem mit forlÞb har jeg hele tiden kunne få hjÊlp med eventuelle spÞrgsmål i forhold til min behandling med wegowy og det har nu resulteret i et fint vÊgttab, som både sygeplejerske og jeg er meget tilfreds med. Jeg er rigtig glad for at, Endolet kunne hjÊlpe mig Igennem mit vÊgttab, og kan varmt anbefale at tage kontakt, hvis der ikke er hjÊlp at hente hos egen lÊge. Jeg er super glad for mit resultat og det kan jeg takke Jannie og Endolet for.

2026幎2月23日

Endolet からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏

Det glÊder os meget at hÞre, at du har fÞlt dig godt vejledt og stÞttet gennem hele dit forlÞb – og hvor er det stÊrkt gÃ¥et med dit vÊgttab. Vi er rigtig glade for, at du har oplevet bÃ¥de faglighed og tilgÊngelighed undervejs.

Tak for din anbefaling – vi stÃ¥r selvfÞlgelig klar til at hjÊlpe dig videre fremover.

Jeg har vÊret kunde hos endolet i knap

Jeg har vÊret kunde hos endolet i knap 2 år.

Jeg startede på min vÊgttabsrejse i maj 2024.

Jeg var virkelig i tvivl om jeg skulle opstarte wegovy, men jeg har fået rigtig god vejledning fra Jannie ved endolet, og valgte at starte, det er det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg var i mål og havde tabt omkring 45 kg inden maj 2025, det sidste år har jeg kÞrt på vedligeholdelsesdosis.

Jeg får fortsat rigtig god hjÊlp og vejledning ved endolet, de har også diÊtister man kan gÞre brug af, så man kan blive selvkÞrende og trappe ud af wegovy igen.

ForlÞbet hos endolet kan varmt anbefales.

2026幎2月23日

Endolet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse – og kÊmpe tillykke med dit flotte resultat 🙌

45 kg er en imponerende indsats, og vi er glade for at have kunnet stÞtte dig hele vejen – bÃ¥de i opstarten, under vÊgttabet og nu pÃ¥ vedligeholdelsesdosis. Det betyder meget at hÞre, at du har fÞlt dig tryg i forlÞbet og godt vejledt undervejs.

Tak for din varme anbefaling. Vi står selvfÞlgelig fortsat klar til at hjÊlpe dig videre.

Jannie er bare så ordentlig

Jannie er bare så ordentlig, lyttende, forstående, venlig og har den fineste respekt og forståelse for at sådan et forlÞb ikke er noget man finder på hen over natten. Jannie fik på fineste fortalt mit krÞllede hoved at ting tager tid og krop/ hjerne ikke nÞdvendigvis arbejder sammen eller i samme tempo. Jeg måtte holde pause af Þkonomiske grunde men da jeg var klar igen, hjalp Jannie mig endnu engang tilbage på sporet. Jeg kan varm anbefale Endolet til dem der ligesom jeg, var gået i stå. Af hjertet tak. Jeg er ikke helt i mål endnu så vi fortsÊtter kontakten.
De kÊrligste hilsner Katrine

2025幎10月1日

Endolet からの回答

Tusind tak for din varme og personlige anmeldelse – det betyder rigtig meget for os.

Vi er glade for at lÊse, hvordan du har oplevet forlÞbet med Jannie. Den ordentlighed og respekt, du beskriver, er helt central for os – og forstÃ¥elsen for, at krop og hoved ikke altid fÞlges ad i samme tempo.

Hvor er det stÊrkt, at du fandt tilbage efter en pause. Vi glÊder os til at fÞlge dig det sidste stykke – og vi stÃ¥r klar til at hjÊlpe hele vejen.

VÊgttab 27 kg

⭐Anbefaler 100 procent Endolet ⭐
Jeg er, og har med stor succes vÊret i et lÊngere vÊgttabs forlÞb hos Endolet.
Det har hele vejen igennem vÊret trygt, altid super venlig, og imÞdekommende service/vejledning fra kompetente personaler (Sygeplejersker, og LÊgen selv), som alle har lyttet, og så vidt muligt imÞdekommet mine Þnsker.
Jeg har nu tabt 27 kg, over ca 3 Ã¥r, (ingen forlÞb er ens, men jeg ved at mange taber sig hurtigere end jeg har gjort ), og jeg er nÃ¥et den vÊgt som jeg fÞler mig rigtigt godt tilpas med bÃ¥de fysisk og psykisk.🀩🎉
Nu fortsÊtter jeg med vedligeholdes dosis minimum et år endnu, da jeg skal vÊre sikker på at mine sundere kost, og motionsvaner er godt implementeret i min dagligdag fÞr jeg tÞr trappe ud eller helt stoppe med medicinen.
TAK Jeppe, Jannie og I andre hos Endolet som har guidet mig igennem. 🙏🏻😁

2026幎2月13日

Endolet からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at dele din rejse.

27 kg over tre år er virkelig godt gået. Som du selv skriver, er ingen forlÞb ens, og det vigtigste er, at vÊgttabet er sket i et tempo, der har vÊret bÊredygtigt for dig både fysisk og psykisk.

Vi er glade for, at du har fÞlt dig tryg og godt guidet undervejs. Vedligeholdelsesfasen er vigtig, og det lyder som en klog plan at give vanerne tid til at sÊtte sig fast.

Tak for tilliden – vi stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig videre.

ForlÞb

Jeg har nu i 8 uger vÊret i forlÞb hos endolet og har kun de varmeste anbefalinger. God og grundig forsamtale for at vÊre sikker pÃ¥ at man var klÊdt pÃ¥ og egnede sig til vÊgttabsforlÞb, hurtig ekspedition ved recepter og absolut god kundeservice nÃ¥r man ringer ind med alle mulige tossede spÞrgsmÃ¥l og frustrationer (hvilket ikke kan undgÃ¥es 🀣) Jeg har talt meget med Jannie derinde og hun har vÊret sååå god en stÞtte undervejs og pÃ¥ de fÞrste 8 uger er der rÞget 11,2 kilo af vÊgten her ved hjÊlp af Mounjaro.

2026幎2月9日

Endolet からの回答

Tusind tak for din meget fine og personlige anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du har fÞlt dig godt klÊdt på fra start, og at både forlÞb, tilgÊngelighed og stÞtten undervejs har fungeret for dig. Vi står naturligvis klar til at hjÊlpe dig videre undervejs i forlÞbet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Har vÊret fuldt ud tilfreds fra start

Har vÊret fuldt ud tilfreds fra start til slut! FÞlte mig mÞdt og forstået, og med hurtigt svar gennem hele forlÞbet.

2026幎2月6日

Endolet からの回答

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det glÊder os meget at hÞre, at du har fÞlt dig mÞdt og forstået, og at kontakten har fungeret godt gennem hele forlÞbet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Virkelig en uempatisk & ikke behagelig samtale & tilgang !!!

Må have vÊret meget uheldig med forsamtale med Michella. Samtalen fÞltes mere som et forhÞr, end en samtale der skulle afdÊkke problemstillinger, behov og helbredstilstand, og empati var ikke eksisterende.
Jeg fortrÞd virkning bitterligt bagefter, og fÞlte mig på det nÊrmeste psykisk afklÊdt, var ret ubehagelig til mode efterfÞlgende. Jeg kan ikke mindes nogen samtale, så kynisk, kold & uempatisk som denne.
Private udbydere bÞr vÊre bevidst om at vÊgttab, oftest er et meget fÞlsomt og personligt område.
Jeg indgået aftale med en andens samarbejdspartner/firma, hvor tilgangen var ikke dÞmmende som jeg oplevede med Endolet, men oprigtigt og empatisk interesseret i at afdÊkke problemområder og hjÊlpe, de er virkelig fantastiske.

2026幎1月18日

KÊre Parisselina

Tak for din feedback. Det er beklageligt at hÞre, at du oplevede forundersÞgelsen som ubehagelig.

Vores gratis forundersÞgelse har til formÃ¥l at afklare, om et behandlingsforlÞb er relevant og forsvarligt. Samtalen kan berÞre personlige og fÞlsomme emner, og det er vigtigt for os, at man fÞler sig mÞdt med respekt og ordentlighed – ogsÃ¥ hvis vi ikke kan tilbyde et videre forlÞb.

Vi Þnsker dig alt det bedste fremover.

Kan varmt anbefale endolet

Kan varmt anbefale endolet. Har haft et vÊgttabsforlÞb, og er i tÊt kontakt med både diÊtist Mette og sygeplejerske Janni. De er altid til at få fat i, og snakker til en med varme og respekt. Man får meget for prisen, og har oplevet et vellykket vÊgttab i trygge rammer! De har også altid vÊret fleksible i forhold til at det kan passe ind i min hverdag, og har generelt hjulpet til et meget sundere billede af kost og sundhed, og ikke mindst et bedre forhold til en selv. Rigtig kompetente og sÞde mennesker, som oprigtigt bekymrer sig om deres patienter. 5/5 stjerner herfra⭐

2026幎1月22日

Endolet からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at du har oplevet et trygt og fleksibelt forlÞb med god stÞtte fra bÃ¥de Mette og Jannie – og at det har bidraget til bÃ¥de et vellykket vÊgttab og et sundere forhold til kost og dig selv. Tak for din varme anbefaling.

Har brugt endolet i mit vÊgttabs forlÞb

Har brugt endolet i mit vÊgttabs forlÞb og det har vÊret en meget god oplevelse.
Rigtig god vejledning både i forhold til valg af medicin, dosis og andre gode råd.
Altid venlige, forstående og yderst kompetente👌

2026幎1月13日

Endolet からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft et trygt og godt forlÞb hos os, og at vejledningen har vÊret hjÊlpsom for dig.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Varmeste anbefalinger

Jeg vil gerne give Jannie fra Endolet min varmeste anbefaling. ForlÞbet med Wegovy har vÊret bÃ¥de trygt og professionelt, og jeg har oplevet en meget kompetent og nÊrvÊrende opfÞlgning hele vejen igennem. Behandlingen har hjulpet mig markant i mit vÊgttab, og jeg har samtidig fÞlt mig godt informeret og stÞttet i forhold til bÃ¥de livsstilsÊndringer og eventuelle bivirkninger. Jeg kan varmt anbefale Endolet til andre, der Þnsker hjÊlp til et sundere liv. Jeg fÞler min hverdag er blevet nemmere og jeg har fÃ¥et meget mere energi. Tak for jer❀🙏🏻

2025幎12月17日

Endolet からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse ❀

Vi er glade for at hÞre, at du har fÞlt dig trygt og professionelt fulgt – og at Jannies opfÞlgning samt Wegovy-behandlingen har gjort en positiv forskel i din hverdag med mere energi og overskud. Tak for din varme anbefaling 🌱

En seriÞs klinik

En seriÞs klinik, de er hjÊlpsomme og altid klar til at hjÊlpe ved spÞrgsmål.

2025幎11月27日

Endolet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi sÊtter meget stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。