Energi Fyn レビュー 5,138

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Midt indtryk af Energi Fyn tager ansvar for at gøre deres ydelse et reel og billigst muligt for kunderne. Desuden har de en god service. Kunne dog godt tænke mig at man øger sikkerheden for kunderne i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Da jeg flyttede tilbage til EnergiFyn, efter en kort udflugt til et andet selskab, skulle jeg også have omkodet min ladeboks. Jeg fik fat på en meget engageret medarbejder, som jeg havde i telefone... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har altid været en glad og tilfreds kunde hos Energi Fyn. Spørgsmål er altid besvaret hurtigt og fyldestgørende. Min nyligt opsatte ladebox var virkelig et favorabelt tilbud. Anderup El opkrævede... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har inden for den sidste måned, haft kontakt til Energi Fyn flere gange, og har altid haft behagelige og hjælpsomme medarbejdere i telefonen. Der er heller ikke nogen ventetid, jeg tror ikke je... もっと見る

企業情報

1. 電力会社
  2. ガス会社

Energi Fyn について

当該企業による記述

Har du brug for hjælp?
Ring til os og få hjælp fra vores kunderådgivere.

Åbningstider i Kundecenteret:

Ladestander:

24/7 support året rundt
Telefon: 70 27 00 11

Hvem er vi?
Energi Fyn er ét af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber. Vi er ejet af 220.000 fynske andelshavere, drevet af mere end 400 dedikerede medarbejdere og engageret i at give tilbage til os alle – til dig.

Vi er der, mens bilen lader op til en ny dag, morgenkaffen brygger, eller fællesskabet fejres rundt om bordet derhjemme, i forsamlingshuset og i din lokale forening.

Vi er med, så du kan gå trygt i lyset fra gadelamperne, når du er på vej til en af de 700 klubber og foreninger, vi støtter gennem FynskSupport.

Måske møder du os, når vi udruller fibernet, eller måske hører du om os, når vi uddeler midler fra vores fonde til projekter og foreninger.

Hver dag arbejder vi nemlig på at skabe værdi for dig, for dit lokalområde og for Fyn.

Det sker gennem en driftssikker energiforsyning til både private og erhverv og gennem løbende udvikling i den grønne sags tjeneste.

El, gas, fibernet, varmepumper og ladestandere er vores bidrag til din moderne og elektrificerede dagligdag.

Det er vigtigt for os, at du som kunde er glad og tilfreds. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller oplever udfordringer med vores produkter.

Glæden ved fynsk energi

当該企業による記述

Energi Fyn er 100 % ejet af fynboer
Energiselskaber ligner hinanden. Men der er stor forskel. Som et af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber er vi en del af Fyn, og Fyn er en del af os. Det er derfor vores mål og opgave at give tilbage til os alle. For vi er nemlig ejet af 220.000 fynske andelshavere. Og måske også af dig.

Få hele energipakken ét sted

Samler du på god energi? Så er du kommet til den rette

Hos Energi Fyn får du hele energipakken. Uanset om du er på udkig efter en attraktiv elaftale, lynhurtigt fibernet, en komplet ladeløsning eller varmepumpe, sørger vi for god energi hele vejen.

Samler du på god energi?

Hos Energi Fyn får du el, fibernet, ladeløsning, gas og varmepumpe.

4.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Rigtig positiv oplevelse.

Havde en samtale med en medarbejder og fik rigtig god vejledning. Kan anbefale Gasel som elselskab.

2026年5月12日

Hej Jan

Vi er glade for at høre, at du har fået god vejledning af vores medarbejder. Tak for din anbefaling og positive feedback; det betyder meget for os.

5つ星のうち5の評価

Ingen problemer at berette!

Ingen problemer at berette!

2025年9月10日

Hej Charlotte h.,

Vi er glade for at høre, at du ikke har haft problemer. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, super god kundeservice, hvor du føler dig hørt og hjulpet som kunde.

2026年3月4日

Hej

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vores kundeservice var hjælpsom. Vi sætter stor pris på din positive feedback og din tid.

strøm

stabil levering af strøm

2026年3月3日

Hej Palle

Tak for din positive anmeldelse.

5つ星のうち5の評価

Vi kan kun være tilfredse da vi har…

Vi kan kun være tilfredse da vi har fået god vejledning fra start og hurtig respons da vi skulle have internet og ladestander kun ros herfra

2026年3月9日

Hej Grete

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores vejledning og hurtige respons vedrørende internet og ladestander. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

5つ星のうち5の評価

Nem at komme i kontakt med.

Nem at komme i kontakt med flink, hjælpsom og kompetent med arbejdet. Man kan ringe og der bliver svaret hurtigt
God app.

2026年5月8日

Hej

Vi er glade for at høre, at du nemt kunne komme i kontakt med os, og at du oplevede hjælpsomhed og kompetence. Tak for din positive feedback og ros af appen!

5つ星のうち5の評価

Da jeg er senjerneskadet gav de mig tid…

Da jeg er senjerneskadet gav de mig tid til at tale og de lyttet uden at afbryder mig og ikke noget med at pådutte mig et eller andet rigtig glad kunde

2026年5月7日

Hej Frank

Tak for din positive anmeldelse. Vi er altid klar til at lytte til vores kunder og hjælpe dem i det tempo, som passer til den enkelte kunde.

5つ星のうち5の評価

Medarbejderen gav gode svar på mine…

Medarbejderen gav gode svar på mine spørgsmål, så det gav mig ro i maven. Han var meget imødekommende.

2026年5月7日

Hej Marianne

Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

5つ星のうち5の評価

En ualmindelig venlig og vejledende…

En ualmindelig venlig og vejledende samtale

2026年5月6日

Hej Inger

Vi er glade for at høre, at du havde en tilfredsstillende samtale med en af vores kunderådgivere. Tak for din positive tilbagemelding.

5つ星のうち5の評価

Venlig personale service vandt…

Venlig personale service vandt samarbejdes villig

2026年2月26日

Hej Allan

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores personale som venligt og samarbejdsvilligt. Tak for din positive anmeldelse, det betyder meget for os.

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening

2026年2月26日

Hej Bjarne

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og venlig betjening. Tak for din positive tilbagemelding.

Hej Bo

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service. Tak for din positive tilbagemelding.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。