Energi Fyn レビュヌ 5,142

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fedt med kontakt rolige forhold i kÞbs/beslutnings processen mega fed :) Der er lidt med at app’en mÃ¥ske godt kunne give et pris forecast for nogle dage, ved det er tilgÊngeligt, men det er en det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Da jeg flyttede tilbage til EnergiFyn, efter en kort udflugt til et andet selskab, skulle jeg ogsÃ¥ have omkodet min ladeboks. Jeg fik fat pÃ¥ en meget engageret medarbejder, som jeg havde i telefone... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har altid vÊret en glad og tilfreds kunde hos Energi Fyn. SpÞrgsmÃ¥l er altid besvaret hurtigt og fyldestgÞrende. Min nyligt opsatte ladebox var virkelig et favorabelt tilbud. Anderup El opkrÊvede... もっず芋る

䌁業情報

1. 電力䌚瀟
  2. ガス䌚瀟

Energi Fyn に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Har du brug for hjÊlp?
Ring til os og få hjÊlp fra vores kunderådgivere.

Åbningstider i Kundecenteret:

Ladestander:

24/7 support året rundt
Telefon: 70 27 00 11

Hvem er vi?
Energi Fyn er ét af Danmarks Êldste andelsejede energiselskaber. Vi er ejet af 220.000 fynske andelshavere, drevet af mere end 400 dedikerede medarbejdere og engageret i at give tilbage til os alle – til dig.

Vi er der, mens bilen lader op til en ny dag, morgenkaffen brygger, eller fÊllesskabet fejres rundt om bordet derhjemme, i forsamlingshuset og i din lokale forening.

Vi er med, så du kan gå trygt i lyset fra gadelamperne, når du er på vej til en af de 700 klubber og foreninger, vi stÞtter gennem FynskSupport.

Måske mÞder du os, når vi udruller fibernet, eller måske hÞrer du om os, når vi uddeler midler fra vores fonde til projekter og foreninger.

Hver dag arbejder vi nemlig på at skabe vÊrdi for dig, for dit lokalområde og for Fyn.

Det sker gennem en driftssikker energiforsyning til både private og erhverv og gennem lÞbende udvikling i den grÞnne sags tjeneste.

El, gas, fibernet, varmepumper og ladestandere er vores bidrag til din moderne og elektrificerede dagligdag.

Det er vigtigt for os, at du som kunde er glad og tilfreds. Kontakt os, så vi kan hjÊlpe dig, hvis du har spÞrgsmål eller oplever udfordringer med vores produkter.

GlÊden ved fynsk energi

圓該䌁業による蚘述

Energi Fyn er 100 % ejet af fynboer
Energiselskaber ligner hinanden. Men der er stor forskel. Som et af Danmarks Êldste andelsejede energiselskaber er vi en del af Fyn, og Fyn er en del af os. Det er derfor vores mål og opgave at give tilbage til os alle. For vi er nemlig ejet af 220.000 fynske andelshavere. Og måske også af dig.

Få hele energipakken ét sted

Samler du på god energi? Så er du kommet til den rette

Hos Energi Fyn får du hele energipakken. Uanset om du er på udkig efter en attraktiv elaftale, lynhurtigt fibernet, en komplet ladelÞsning eller varmepumpe, sÞrger vi for god energi hele vejen.

Samler du på god energi?

Hos Energi Fyn får du el, fibernet, ladelÞsning, gas og varmepumpe.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

5142件のレビュヌ

God service, reel og billigt produkt

Midt indtryk af Energi Fyn tager ansvar for at gÞre deres ydelse et reel og billigst muligt for kunderne. Desuden har de en god service. Kunne dog godt tÊnke mig at man Þger sikkerheden for kunderne i forbindelse med tilbyder nye kunder deres tjeneste ved telefonisk henvendelse. I virkeligheden burde det vÊre myndighederne der burde krÊve, at personfÞlsomme oplysninger håndteres på en langt sikre måde. Foranstående i forhold til en rÊkke ydelser, som f.eks. mobiltjenester m.m.

2026幎2月18日

Hej Mads

Tak for din positive anmeldelse og den telefoniske dialog. Vi vÊrdsÊtter kunderne er opmÊrksomme og passer på deres personfÞlsomme oplysninger.

Maj, Energi Fyn

Altid hjÊlpsomme regning er til at

Altid hjÊlpsomme regning er til at forstå

Hej Elsebet

Vi er glade for at hÞre, at du synes, vi er hjÊlpsomme, og at vores regninger er lette at forstå. Tak for din positive feedback!

Er lige skiftet til Energi Fyn og det

Er lige skiftet til Energi Fyn og det tegner godt. Alle aftaler er overholdt.

2026幎2月18日

Hej Niels

Vi er glade for at hÞre, at skiftet til os er gået godt. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Maj, Energi Fyn

Jeg har ingen oplevelse endnu

Jeg har ingen oplevelse endnu, da jeg er ret ny.

Hej Kjeld

Tak for din tilbagemelding. Håber du vil fremsende endnu en anmeldelse, når du har bedre kendskab til os.

Fin service

Da jeg flyttede tilbage til EnergiFyn, efter en kort udflugt til et andet selskab, skulle jeg også have omkodet min ladeboks.
Jeg fik fat på en meget engageret medarbejder, som jeg havde i telefonen i 2 x halvanden time, inden vi havde den rigtige lÞsning.
Nu spiller det!
Fin service.

2026幎3月26日

Hej Steen

Vi er glade for at hÞre, at du er tilbage hos os, og at vi kunne hjÊlpe dig med din ladeboks. Vi er taknemmelige for din tålmodighed og glade for, at det nu fungerer. Tak for din positive tilbagemelding om vores service.

Maj, Energi Fyn

Ikke den bedste start som

Ikke den bedste start som tilbagevendende kunde. Det tog mig over en uge at få min aftale på plads trods gentagne henvendelser. Jeg var så irriteret at jeg var meget tÊt på at skifte leverandÞr så hurtigt som muligt.

Hej SÞren

Tak for din anmeldelse. Beklager din start ikke har vÊret optimal. Vi tager din anmeldelse alvorligt og ser på muligheder for at forbedre os i relation til opstart af tilbagevendende kunder.

det er ok syns jeg

2026幎2月9日

Hej Thuy

Tak for din positive tilbagemelding, vi sÊtter pris på din tid og dine tanker om oplevelsen.

Fin aftale på el

2026幎4月13日

Hej Gert

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med din elaftale. Tak for din positive tilbagemelding.

Maj, Energi Fyn

Fik en god behandling om problemer jeg

Fik en god behandling om problemer jeg havde. Man skal altid kunne blive bedre derfor kun 4 stjerner

2026幎4月14日

Hej Teddy

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for din feedback; vi bruger den til lÞbende at forbedre os og vores service.

Super god

De er super dejlig at ringe til jer i tager telefonen rigtig hurtigt

2026幎2月6日

Hej Jan

Vi er glade for at hÞre, at du synes, det er dejligt at ringe til os, og at vi tager telefonen hurtigt. Tak for din feedback!

Maj, Energi Fyn

Konkurrencedygtige samt Êrlig og regulÊre oplysning.

Ærlige og regulÊre oplysninger fÞr min overfÞrsel til Energi Fyn, der regulÊrt er fint konkurrencedygtige. Vil vÊre en forbedring hvis det bliver muligt med automatisk opkrÊvning af regninger fra mit kreditkort ogsÃ¥.

2026幎2月13日

Hej Karin

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med os. Tak for dit forslag om automatisk betaling via kreditkort. Jeg kan oplyse, at det er noget vi er i gang med at se på at få udviklet, så vi kan tilbyde denne mulighed.

Maj, Energi Fyn

Det var nemt at skifte.mmmm

Det var nemt at skifte.

2026幎2月5日

Hej

Vi er glade for at hÞre, at det var nemt at skifte til os. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Inkompetente Energi Fyn

Inkompetente Energi Fyn
Påstår min lader ikke fejler noget, men endnu en gang kobler den ned på ca 3 kw

2025幎7月18日

Hej Henning

Beklager de oplevelser du har haft. Vi gÞr det bedste for at sikre vores kunder har velfungerende lÞsninger.

Mai, Energi Fyn

prisen og god vejledning

2026幎2月12日

Hej Lars

Vi er glade for at hÞre, at du var tilfreds med prisen og vejledningen. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Service 👍

Daglig orientering om aktuelle priser !

Hej Anne

Vi er glade for at hÞre, at du sÊtter pris på den daglige orientering om aktuelle priser. Tak for din tilbagemelding.

God service og rådgivning

Det gik bare fint med at flytte fra den en leverandÞr til Energi Fyn.
Vi var kunder fÞr og er vent tilbage fordi
der er en god service og rådgivning

2026幎2月3日

Hej Harry

Vi er glade for at hÞre, at skiftet til os gik godt. Vi sÊtter stor pris på, at I er vendt tilbage som kunder, og vi er taknemmelige for jeres anerkendelse af vores gode service og rådgivning. Tak for jeres positive tilbagemelding!

LADEPROBLEMER

Fantastisk professionel og nÊrvÊrende service. LÊnge siden jeg har oplevet en så kompetent og behagelig hjÊlp til et problem. FortsÊt det gode arbejde

2026幎4月11日

Hej Jan

Vi er glade for at hÞre, at du har oplevet vores service som fantastisk professionel og nÊrvÊrende. Vi sÊtter stor pris på din positive feedback og er taknemmelige for, at du anerkender vores kompetente hjÊlp.

Ladestandere problemer

God hjÊlp fra supporter for at får med ladestander til at fungere flink og tålmodig..Virkelig en god oplevelse.

2026幎4月9日

Hej Leif

Vi er glade for at hÞre, at hjÊlpen med ladestanderen var god, og at du havde en positiv oplevelse med vores supporter. Tak for din feedback!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。